Dissabte, a les 22.05, a TV3

"Preguntes freqüents" aborda el cas de l'assassinat d'Helena Jubany

Arran de les noves proves que la família ha aportat per intentar reobrir el sumari del cas, el programa entrevistarà el germà de la víctima, Joan Jubany, i Imma Careta, germana de qui va ser considerada una de les principals sospitoses. D'altra banda, "FAQS" analitzarà els rebrots de la Covid-19 i les noves acusacions contra el rei Joan Carles I
Cristina Puig
Cristina Puig

"Preguntes freqüents" abordarà el cas de l'assassinat d'Helena Jubany arran les noves proves que la seva família ha aportat per intentar reobrir el sumari d'un cas que ha quedat sense resoldre. S'entrevistarà Joan Jubany, germà de la víctima, i Imma Careta, germana de qui va ser considerada una de les principals sospitoses, Montse Careta. També passarà pel programa Pol Izquierdo, el periodista que va dirigir els capítols de "Crims" que van tractar el cas a TV3.

Cristina Puig entrevistarà l'epidemiòleg social i expert en salut pública Pedro Gullón per analitzar els rebrots de la Covid-19, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta i quina relació hi ha entre els grups més vulnerables i la pandèmia.

Aquesta setmana han aparegut noves informacions incriminatòries contra el rei Joan Carles I que s'abordaran amb els periodistes especialitzats en aquest afer, Maria Peral i Juanma Romero.

També es comptarà amb l'actuació d'Alícia Rey i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires dels periodistes hi haurà Israel García-Juez, Natàlia Vila i Joan Julibert.

Anar al contingut