Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05, a TV3

Pablo Iglesias, Owen Jones, Itziar Castro i Araceli Segarra, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig, que comptarà amb la presència de l'exvicepresident del govern espanyol Pablo Iglesias, el periodista i columnista de "The Guardian" Owen Jones, l'actriu Itziar Castro, el periodista Carles Planas Bou i l'alpinista Araceli Segarra.

"Preguntes freqüents" entrevistarà dos referents de l'esquerra europea: l'exvicepresident del govern espanyol Pablo Iglesias i el periodista i columnista de "The Guardian" Owen Jones. Amb ells es parlarà de l'auge de l'extrema dreta, del rol que hi han tingut els mitjans de comunicació i de les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol.

Com funcionen les campanyes de bots i trols que ataquen i insulten a les xarxes socials? Es descobrirà amb el testimoni revelador d'una persona que durant una dècada va fer de bot i trol a les xarxes i ha publicat el llibre "Confesiones de un bot ruso".

A més, es podrà conèixer el testimoni de l'actriu Itziar Castro, víctima d'assetjament a les xarxes socials, i l'anàlisi del periodista Carles Planas Bou, expert en tecnologies, algoritmes i xarxes.

El programa entrevistarà l'alpinista Araceli Segarra, una de les signants del manifest en contra dels Jocs d'hivern Pirineus-Barcelona 2030.

A més, "FAQS" tindrà una cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i la col·laboració de Quico Sallés.

A cadires de periodistes, hi haurà Pilar Velasco, Manel Manchón, Àlex Cubero i Anna Gómez.

L'actuació musical anirà a càrrec d'Albert Freixas, que interpretarà la cançó "Broken song".

Anar al contingut