• FAQS Causa 20907 divuitè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 divuitè capítol (LSC)

  Analitzarem el final del judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el divuitè i últim capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Per fer-ho comptarem amb el magistrat emèrit del Suprem José Antonio Martín Pallín, el periodista especialitzat en tribunals Ernesto Ekaizer i un dels testimonis que més han impactat a la sala, el de la votant de l'1-0 Maria Luisa Carrillo. A Martín Pallín també li preguntarem per la negativa del Suprem de permetre a Oriol Junqueras anar al Congrés a recollir l'acta d'eurodiputat.
  A més, ens acompanyarà Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn. L'exconseller ha sortit de Soto del Real per poder assistir al ple de constitució de l'Ajuntament de Barcelona com a regidor electe de JxCat. El programa analitzarà tot el que doni de si la constitució dels ajuntaments, especialment el de la capital catalana. Pilar Rahola i Xavier Fina debatran sobre l'eventual reelecció d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona amb els vots de Manuel Valls.
  Al FAQS també entrevistarem l'advocat i exdiputat d'Amaiur Sabino Cuadra, un dels lletrats que ha aconseguit portar els crims del franquisme davant la jutgessa argentina Maria Servini.
  A cadires ens acompanyaran els periodistes Susana Quadrado, Arturo Puente, Sara González i Manel Manchón.
  Comptarem amb l'actuació musical dels Sense Sal i amb un monòleg d'Andrea Daza.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Maiol Roger i Quico Sallés.

  Analitzarem el final del judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el divuitè i últim capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Per fer-ho comptarem amb el magistrat emèrit del Suprem José Antonio Martín Pallín, el periodista especialitzat en tribunals Ernesto Ekaizer i un dels testimonis que més han impactat a la sala, el de la votant de l'1-0 Maria Luisa Carrillo. A Martín Pallín també li preguntarem per la negativa del Suprem de permetre a Oriol Junqueras anar al Congrés a recollir l'acta d'eurodiputat. A més, ens acompanyarà Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn. L'exconseller ha sortit de Soto del Real per poder assistir al ple de constitució de l'Ajuntament de Barcelona com a regidor electe de JxCat. El programa analitzarà tot el que doni de si la constitució dels ajuntaments, especialment el de la capital catalana. Pilar Rahola i Xavier Fina debatran sobre l'eventual reelecció d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona amb els vots de Manuel Valls. Al FAQS també entrevistarem l'advocat i exdiputat d'Amaiur Sabino Cuadra, un dels lletrats que ha aconseguit portar els crims del franquisme davant la jutgessa argentina Maria Servini. A cadires ens acompanyaran els periodistes Susana Quadrado, Arturo Puente, Sara González i Manel Manchón. Comptarem amb l'actuació musical dels Sense Sal i amb un monòleg d'Andrea Daza. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Maiol Roger i Quico Sallés.

 • FAQS Causa 20907 dissetè capítol
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 dissetè capítol

  Cristina Puig entrevistarà el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, responsable dels pactes municipals, per saber l'última hora de les negociacions per investir Ada Colau alcaldessa de Barcelona, així com els acords en altres municipis i la Diputació de Barcelona.
  Al FAQS també conversarem amb la diputada de JxCat Laura Borràs, després de la seva entrevista d'una hora amb el Rei Felip. Volem saber quin clima hi va haver i quina lectura fa Borràs del descens electoral del seu espai polític.
  Analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el dissetè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. És una setmana marcada per les conclusions definitives de les acusacions que analitzarem amb la penalista Ana Bernaola. La filòsofa Laura Llevadot ens explicarà qui era Hans Kelsen, el jurista i filòsof en qui la fiscalia basa la seva acusació de cop d'Estat.
  I coneixerem l'opinió de l'historiador, economista i diplomàtic Àngel Viñas, una autoritat mundial en l'estudi de la Segona República, el franquisme i la Transició, sobre la resolució del Suprem que ha aturat el trasllat de Franco i que considera que el dictador ja era cap d'estat espanyol a l'octubre del 1936.
  A cadires ens acompanyaran els periodistes Gemma Liñán, Pablo Muñoz, Bea Talegón i Roger Palà.
  Comptarem amb l'actuació musical de Monique Makon i amb un monòleg de Maisa Perk.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

  Cristina Puig entrevistarà el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, responsable dels pactes municipals, per saber l'última hora de les negociacions per investir Ada Colau alcaldessa de Barcelona, així com els acords en altres municipis i la Diputació de Barcelona. Al FAQS també conversarem amb la diputada de JxCat Laura Borràs, després de la seva entrevista d'una hora amb el Rei Felip. Volem saber quin clima hi va haver i quina lectura fa Borràs del descens electoral del seu espai polític. Analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el dissetè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. És una setmana marcada per les conclusions definitives de les acusacions que analitzarem amb la penalista Ana Bernaola. La filòsofa Laura Llevadot ens explicarà qui era Hans Kelsen, el jurista i filòsof en qui la fiscalia basa la seva acusació de cop d'Estat. I coneixerem l'opinió de l'historiador, economista i diplomàtic Àngel Viñas, una autoritat mundial en l'estudi de la Segona República, el franquisme i la Transició, sobre la resolució del Suprem que ha aturat el trasllat de Franco i que considera que el dictador ja era cap d'estat espanyol a l'octubre del 1936. A cadires ens acompanyaran els periodistes Gemma Liñán, Pablo Muñoz, Bea Talegón i Roger Palà. Comptarem amb l'actuació musical de Monique Makon i amb un monòleg de Maisa Perk. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 • FAQS Causa 20907 setzè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 setzè capítol (LSC)

  En una setmana marcada per la incertesa sobre qui serà alcalde de Barcelona, entrevistarem Ernest Maragall perquè ens expliqui en quin punt estan les negociacions i si creu que aconseguirà ser alcalde.
  Analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el setzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Comptarem amb la presència de Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, per valorar el dictàmen del Grup de treball de detencions arbitràries de l'ONU que demana l'alliberament immediat de Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras. Amb Roig també comentarem les sessions d'aquesta setmana del judici on fiscalia i advocacia de l'estat han mantingut les peticions de pena.
  ¿Quin paper jugarà la justícia europea en tot l'embolic legal perquè Puigdemont, Junqueras i Comín puguin ser eurodiputats? ¿Prevaldrà la llei espanyola o l'europea? Li preguntarem al degà de la facultat de dret de la universitat de Humboldt (Berlín) i expert en dret penal europeu, Martin Heger.
  Al FAQS també entrevistarem el director d'El Español, Pedro J. Ramírez, per conèixer com interpreta el nou mapa electoral espanyol i quina és la seva proposta per al conflicte territorial entre Catalunya i Espanya.
  A cadires ens acompanyaran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Fàbregas, Laia Altarriba i Javier Gállego.
  Comptarem amb l'actuació musical de Rusó Sala i amb un monòleg de Joel Díaz.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

  En una setmana marcada per la incertesa sobre qui serà alcalde de Barcelona, entrevistarem Ernest Maragall perquè ens expliqui en quin punt estan les negociacions i si creu que aconseguirà ser alcalde. Analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el setzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Comptarem amb la presència de Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, per valorar el dictàmen del Grup de treball de detencions arbitràries de l'ONU que demana l'alliberament immediat de Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras. Amb Roig també comentarem les sessions d'aquesta setmana del judici on fiscalia i advocacia de l'estat han mantingut les peticions de pena. ¿Quin paper jugarà la justícia europea en tot l'embolic legal perquè Puigdemont, Junqueras i Comín puguin ser eurodiputats? ¿Prevaldrà la llei espanyola o l'europea? Li preguntarem al degà de la facultat de dret de la universitat de Humboldt (Berlín) i expert en dret penal europeu, Martin Heger. Al FAQS també entrevistarem el director d'El Español, Pedro J. Ramírez, per conèixer com interpreta el nou mapa electoral espanyol i quina és la seva proposta per al conflicte territorial entre Catalunya i Espanya. A cadires ens acompanyaran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Fàbregas, Laia Altarriba i Javier Gállego. Comptarem amb l'actuació musical de Rusó Sala i amb un monòleg de Joel Díaz. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 • FAQS Causa 20907 quinzè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 quinzè capítol (LSC)

  En una setmana marcada per la polèmica suspensió dels quatre nous diputats catalans en presó preventiva, entrevistarem l'exlletrat major del Parlament, Antoni Bayona i un dels portaveus jurídic dels presos, Joan Ignasi Elena, per saber si la mesa del Congrés ha actuat correctament. Coneixerem com va viure l'experiència de ser a la mesa d'edat a la diputada més jove d'aquesta legislatura, Marta Rosique, de tan sols 23 anys.
  També analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el quinzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal.
  En plena jornada de reflexió de les eleccions municipals i europees hem anat a Cannes a preguntar-li al singular cineasta, Albert Serra, cap on va Europa.
  Al FAQS debatrem sobre els límits del delicte d'odi arran de la circular del Fiscal General de l'Estat que, fins i tot, protegeix els nazis d'aquesta mena de comportament. En parlarem amb l'advocada penalista Laia Serra i amb l'activista Elena Martínez, acusada d'un delicte d'odi per plantar cara a uns ultres d'Hogar Social. S'hi afegirà el periodista Alberto Lardiés, autor de "La democracia borbónica".
  Ens preguntarem si som a temps d'aturar el canvi climàtic amb dos joves activistes, Lucas Barrero i Gemma Barricarte, que han introduït a Espanya "Friday for Future", la protesta global iniciada per l'adolescent sueca de només 16 anys, Greta Thunberg.
  A cadires ens acompanyaran els periodistes Patricia López, Odei A.-Etxearte, Neus Tomàs i Israel García-Juez.
  Comptarem amb l'actuació musical de Nil Moliner i amb un monòleg de Guillem Estadella.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

  En una setmana marcada per la polèmica suspensió dels quatre nous diputats catalans en presó preventiva, entrevistarem l'exlletrat major del Parlament, Antoni Bayona i un dels portaveus jurídic dels presos, Joan Ignasi Elena, per saber si la mesa del Congrés ha actuat correctament. Coneixerem com va viure l'experiència de ser a la mesa d'edat a la diputada més jove d'aquesta legislatura, Marta Rosique, de tan sols 23 anys. També analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el quinzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. En plena jornada de reflexió de les eleccions municipals i europees hem anat a Cannes a preguntar-li al singular cineasta, Albert Serra, cap on va Europa. Al FAQS debatrem sobre els límits del delicte d'odi arran de la circular del Fiscal General de l'Estat que, fins i tot, protegeix els nazis d'aquesta mena de comportament. En parlarem amb l'advocada penalista Laia Serra i amb l'activista Elena Martínez, acusada d'un delicte d'odi per plantar cara a uns ultres d'Hogar Social. S'hi afegirà el periodista Alberto Lardiés, autor de "La democracia borbónica". Ens preguntarem si som a temps d'aturar el canvi climàtic amb dos joves activistes, Lucas Barrero i Gemma Barricarte, que han introduït a Espanya "Friday for Future", la protesta global iniciada per l'adolescent sueca de només 16 anys, Greta Thunberg. A cadires ens acompanyaran els periodistes Patricia López, Odei A.-Etxearte, Neus Tomàs i Israel García-Juez. Comptarem amb l'actuació musical de Nil Moliner i amb un monòleg de Guillem Estadella. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 • FAQS Causa 20907 catorzè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 catorzè capítol (LSC)

  En una setmana en què han sigut notícia la fiscalia, el jutge Marchena i Institucions Penitenciàries, entrevistarem un advocat que ha estat fiscal, jutge i funcionari de presons a Soto del Real, Manuel Álvarez de Mon Soto.
  També emetrem el catorzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés.
  Al FAQS coneixerem el testimoni de Can Dündar, periodista turc exiliat a Alemanya que ha establert relació amb Jordi Cuixart i el del cineasta quebequès Alexandre Chartrand, qui diumenge estrena el documental "Amb un somriure, la revolta!" rodat a Catalunya durant el referèndum de l'1 d'octubre.
  També abordarem un dels temes clau en aquesta campanya de les municipals, la problemàtica de l'habitatge, amb Santi Mas de Xaxàs, de la PAH, la periodista Laura Álvarez, autora del documental "CityForSale", on s'investiga si el turisme és culpable en la precarietat de l'habitatge a Barcelona i el testimoni de Pampa Isla. A més, escoltarem l'opinió d'una autoritat mundial en la matèria, el sociòleg nordamericà David Madden.
  Comptarem amb l'actuació musical de Jana Sirés i amb un monòleg d'Anna Polo.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

  En una setmana en què han sigut notícia la fiscalia, el jutge Marchena i Institucions Penitenciàries, entrevistarem un advocat que ha estat fiscal, jutge i funcionari de presons a Soto del Real, Manuel Álvarez de Mon Soto. També emetrem el catorzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés. Al FAQS coneixerem el testimoni de Can Dündar, periodista turc exiliat a Alemanya que ha establert relació amb Jordi Cuixart i el del cineasta quebequès Alexandre Chartrand, qui diumenge estrena el documental "Amb un somriure, la revolta!" rodat a Catalunya durant el referèndum de l'1 d'octubre. També abordarem un dels temes clau en aquesta campanya de les municipals, la problemàtica de l'habitatge, amb Santi Mas de Xaxàs, de la PAH, la periodista Laura Álvarez, autora del documental "CityForSale", on s'investiga si el turisme és culpable en la precarietat de l'habitatge a Barcelona i el testimoni de Pampa Isla. A més, escoltarem l'opinió d'una autoritat mundial en la matèria, el sociòleg nordamericà David Madden. Comptarem amb l'actuació musical de Jana Sirés i amb un monòleg d'Anna Polo. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

 • FAQS Causa 20907 tretzè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 tretzè capítol (LSC)

  Comencem el FAQs entrevistant l'advocat d'Oriol Junqueras i de Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, per analitzar si el jutge Marchena permetrà que els seus representats puguin exercir en llibertat com a diputat i senador. També emetrem el tretzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés.
  Ens preguntarem quines conseqüències tindrà la inesperada victòria dels independentistes a la Cambra de Comerç de Barcelona.
  En un moment en què VOX ha irromput al Congrés i a dues setmanes d'unes eleccions europees marcades per un possible ascens de l'ultradreta, entrevistarem l'historiador Mark Bray, expert en antifeixisme, que acaba de publicar "Antifa: el manual antifascista".
  Coneixerem el testimoni de l'ex-atracador de bancs "Flako", conegut com el Robin Hood de Vallecas.
  A cadires hi haurà els periodistes Ana Pardo de Vera, Susana Quadrado, Sara González i Daniel Basteiro.
  Comptarem amb l'actuació musical de Pulpopop i amb un monòleg de Marc Sarrats.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Joaquim Luna, Maiol Roger amb la seva contracrònica del judici al Suprem i Quico Sallés amb les interioritats d'un procés judicial que està seguint des del primer dia des de Madrid.

  Comencem el FAQs entrevistant l'advocat d'Oriol Junqueras i de Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, per analitzar si el jutge Marchena permetrà que els seus representats puguin exercir en llibertat com a diputat i senador. També emetrem el tretzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés. Ens preguntarem quines conseqüències tindrà la inesperada victòria dels independentistes a la Cambra de Comerç de Barcelona. En un moment en què VOX ha irromput al Congrés i a dues setmanes d'unes eleccions europees marcades per un possible ascens de l'ultradreta, entrevistarem l'historiador Mark Bray, expert en antifeixisme, que acaba de publicar "Antifa: el manual antifascista". Coneixerem el testimoni de l'ex-atracador de bancs "Flako", conegut com el Robin Hood de Vallecas. A cadires hi haurà els periodistes Ana Pardo de Vera, Susana Quadrado, Sara González i Daniel Basteiro. Comptarem amb l'actuació musical de Pulpopop i amb un monòleg de Marc Sarrats. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Joaquim Luna, Maiol Roger amb la seva contracrònica del judici al Suprem i Quico Sallés amb les interioritats d'un procés judicial que està seguint des del primer dia des de Madrid.

 • FAQS Causa 20907 dotzè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 dotzè capítol (LSC)

  Al FAQS començarem entrevistant en directe l'expresident Carles Puigdemont, pendents de saber si la justícia li permetrà ser el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees.
  Emetrem el dotzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Dos dels ciutadans que van votar l'1-0 i que han declarat aquesta setmana davant del jutge Manuel Marchena ens explicaran en primera persona com van viure la seva experiència davant del Tribunal Suprem.
  També comentarem com va el judici amb l'advocat de l'exconseller Santi Vila, Pau Molins, que ara es reincorpora a la causa després de l'absolució de Sandro Rosell, de qui també és advocat.
  Coneixerem l'última hora de la situació a Veneçuela amb el cònsol d'aquest país a Barcelona, Ricardo Capella, i amb l'excorresponsal de TV3 a la zona, Isabel Galí.
  A cadires hi haurà els periodistes Cristina Fallarás, Òscar Fernàndez, Jordi Barbeta i Anna Grau.
  Comptarem amb l'actuació musical de L'home invent i amb un monòleg de Víctor Parrado.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Maiol Roger amb la seva contracrònica del judici al Suprem i Quico Sallés amb les interioritats d'un procés judicial que està seguint des del primer dia a Madrid.

  Al FAQS començarem entrevistant en directe l'expresident Carles Puigdemont, pendents de saber si la justícia li permetrà ser el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees. Emetrem el dotzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Dos dels ciutadans que van votar l'1-0 i que han declarat aquesta setmana davant del jutge Manuel Marchena ens explicaran en primera persona com van viure la seva experiència davant del Tribunal Suprem. També comentarem com va el judici amb l'advocat de l'exconseller Santi Vila, Pau Molins, que ara es reincorpora a la causa després de l'absolució de Sandro Rosell, de qui també és advocat. Coneixerem l'última hora de la situació a Veneçuela amb el cònsol d'aquest país a Barcelona, Ricardo Capella, i amb l'excorresponsal de TV3 a la zona, Isabel Galí. A cadires hi haurà els periodistes Cristina Fallarás, Òscar Fernàndez, Jordi Barbeta i Anna Grau. Comptarem amb l'actuació musical de L'home invent i amb un monòleg de Víctor Parrado. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Maiol Roger amb la seva contracrònica del judici al Suprem i Quico Sallés amb les interioritats d'un procés judicial que està seguint des del primer dia a Madrid.

 • FAQS Causa 20907 desè i onzè capítols (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 desè i onzè capítols (LSC)

  Al "Preguntes freqüents" mantindrem una conversa amb l'escriptor italià Erri de Luca, que va publicar una article al diari "Le Monde" juntament amb Roberto Saviano i d'altres escriptors reclamant la llibertat dels presos catalans.
  Emetrem el desè i onzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Comentarem les compareixences i les incidències processals amb Isabel Elbal, advocada penalista. Amb Elbal també ens preguntarem sobre els límits per aplicar la presó provisional, ara que Sandro Rosell ha estat absolt.
  Coincidint amb la jornada de reflexió hem convidat al doctor en Filosofia Cristian Palazzi i l'humorista i periodista Pepe Colubi. Amb ells també abordarem els millors moments i la cara B de la campanya electoral, seleccionats i presentats per Maiol Roger.
  Coneixerem el testimoni del bomber Miguel Roldán, a qui la justícia italiana demana 20 anys de presó per haver rescatat immigrants. L'acusen de tràfic de persones.
  També estarem molt pendents de la possible consecució del títol de lliga del Barça, una fita que analitzarem amb Pau Riba i Joaquim Luna.
  A cadires hi haurà els periodistes Bea Talegón, Manel Manchón, Agnès Marquès i Israel García-Juez.
  Comptarem amb l'actuació musical d'Èric Vinaixa i amb un monòleg de "La Maria Rosa".
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Quico Sallés, que cobreix des del Suprem el judici al Procés des de la primera sessió i ens explicarà les seves vivències sobre el terreny.

  Al "Preguntes freqüents" mantindrem una conversa amb l'escriptor italià Erri de Luca, que va publicar una article al diari "Le Monde" juntament amb Roberto Saviano i d'altres escriptors reclamant la llibertat dels presos catalans. Emetrem el desè i onzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Comentarem les compareixences i les incidències processals amb Isabel Elbal, advocada penalista. Amb Elbal també ens preguntarem sobre els límits per aplicar la presó provisional, ara que Sandro Rosell ha estat absolt. Coincidint amb la jornada de reflexió hem convidat al doctor en Filosofia Cristian Palazzi i l'humorista i periodista Pepe Colubi. Amb ells també abordarem els millors moments i la cara B de la campanya electoral, seleccionats i presentats per Maiol Roger. Coneixerem el testimoni del bomber Miguel Roldán, a qui la justícia italiana demana 20 anys de presó per haver rescatat immigrants. L'acusen de tràfic de persones. També estarem molt pendents de la possible consecució del títol de lliga del Barça, una fita que analitzarem amb Pau Riba i Joaquim Luna. A cadires hi haurà els periodistes Bea Talegón, Manel Manchón, Agnès Marquès i Israel García-Juez. Comptarem amb l'actuació musical d'Èric Vinaixa i amb un monòleg de "La Maria Rosa". Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Quico Sallés, que cobreix des del Suprem el judici al Procés des de la primera sessió i ens explicarà les seves vivències sobre el terreny.

 • FAQS Causa 20907 novè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 novè capítol (LSC)

  Avui a "FAQS" entrevistarem en exclusiva Sir Hugh Orde, excomandament de Scotland Yard expert en ordre públic i excap de la policia britànica a Irlanda del Nord. Actualment té una consultoria de seguretat i ha elaborat un informe independent on analitza la praxi policial durant el 20S i l'1-O així com el comportament dels manifestants. El jutge Manuel Marchena no ha volgut acceptar el seu informe com a prova pericial.
  També emetrem el novè capítol de "Causa 20907", la docusèrie de "FAQS" sobre el judici del Tribunal Suprem. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica i Quico Sallés, que cobreix el judici des de Madrid des de la primera sessió, ens n'explicarà les interioritats.
  Comentarem l'actualitat judicial de la setmana i la detenció de Julian Assange amb Gonzalo Boye. L'advocat forma part de l'equip de defensa internacional de l'exanalista de la CIA i de l'NSA, Eduard Snowden, també acusat de filtrar documents secrets nord-americans.
  Mantindrem una conversa amb l'exdirector d'El Mundo, David Giménez, sobre les pressions del poder polític i econòmic que reben els periodistes.
  Coneixerem el testimoni de Nesrin Abdullah, la cap de les guerrilles kurdes que han estat clau per derrotar Estat Islàmic al nord de Síria. És la portaveu de la Unitat de Protecció de les Dones de Rojava.
  A les cadires hi haurà els periodistes Neus Tomàs, Jonathan Martínez, Gemma Liñán i Mariano Alonso.
  També comptarem amb l'actuació musical d'El Diluvi i amb un monòleg de Jordi Merca.
  Completen el "FAQS" les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquín Luna.

  Avui a "FAQS" entrevistarem en exclusiva Sir Hugh Orde, excomandament de Scotland Yard expert en ordre públic i excap de la policia britànica a Irlanda del Nord. Actualment té una consultoria de seguretat i ha elaborat un informe independent on analitza la praxi policial durant el 20S i l'1-O així com el comportament dels manifestants. El jutge Manuel Marchena no ha volgut acceptar el seu informe com a prova pericial. També emetrem el novè capítol de "Causa 20907", la docusèrie de "FAQS" sobre el judici del Tribunal Suprem. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica i Quico Sallés, que cobreix el judici des de Madrid des de la primera sessió, ens n'explicarà les interioritats. Comentarem l'actualitat judicial de la setmana i la detenció de Julian Assange amb Gonzalo Boye. L'advocat forma part de l'equip de defensa internacional de l'exanalista de la CIA i de l'NSA, Eduard Snowden, també acusat de filtrar documents secrets nord-americans. Mantindrem una conversa amb l'exdirector d'El Mundo, David Giménez, sobre les pressions del poder polític i econòmic que reben els periodistes. Coneixerem el testimoni de Nesrin Abdullah, la cap de les guerrilles kurdes que han estat clau per derrotar Estat Islàmic al nord de Síria. És la portaveu de la Unitat de Protecció de les Dones de Rojava. A les cadires hi haurà els periodistes Neus Tomàs, Jonathan Martínez, Gemma Liñán i Mariano Alonso. També comptarem amb l'actuació musical d'El Diluvi i amb un monòleg de Jordi Merca. Completen el "FAQS" les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquín Luna.

 • FAQS Causa 20907 vuitè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 vuitè capítol (LSC)

  Comencem el FAQs entrevisant Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda.
  Emetrem el vuitè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Comentarem les compareixences d'aquesta setmana i entrevistarem l'advocat i exdiputat del Partit Socialista alemany Bernhard "Felix" von Grünberg, visitant internacional de l'1-O que va declarar al Suprem fa uns dies. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica del judici i el Quico Sallés, que el cobreix des de Madrid des de la primera sessió, ens explicarà les seves vivències sobre el terreny.
  Al FAQS mantindrem una conversa amb l'exdiputat dels comuns a Madrid Xavier Domènech i el diputat d'ERC Joan Tardà, que no repetirà al Congrés espanyol. Debatrem sobre el futur del catalanisme, l'esquerra i sobre la seva experiència a Madrid, entre d'altres temes. Tots dos acaben de publicar "Entre Ítaca i Icària", on reflexionen sobre aquests conceptes.
  Al "Preguntes Freqüents" abordarem la situació del militar espanyol Marco Antonio Santos, que acaba de ser suspès per haver signat un manifest antifranquista. El suport al manifest i d'altres posicionaments públics li poden costar l'expulsió del cos militar. Tot plegat en un moment en què diversos militars que han signat manifestos franquistes formaran part de les llistes de Vox.
  A cadires hi haurà els periodistes Rodolfo Irago, Laura Aznar, Dani Sánchez Ugart i Anna Grau.
  També comptarem amb l'actuació musical de Chloe Phillips i amb un monòleg d'Andreu Casanova.
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

  Comencem el FAQs entrevisant Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda. Emetrem el vuitè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Comentarem les compareixences d'aquesta setmana i entrevistarem l'advocat i exdiputat del Partit Socialista alemany Bernhard "Felix" von Grünberg, visitant internacional de l'1-O que va declarar al Suprem fa uns dies. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica del judici i el Quico Sallés, que el cobreix des de Madrid des de la primera sessió, ens explicarà les seves vivències sobre el terreny. Al FAQS mantindrem una conversa amb l'exdiputat dels comuns a Madrid Xavier Domènech i el diputat d'ERC Joan Tardà, que no repetirà al Congrés espanyol. Debatrem sobre el futur del catalanisme, l'esquerra i sobre la seva experiència a Madrid, entre d'altres temes. Tots dos acaben de publicar "Entre Ítaca i Icària", on reflexionen sobre aquests conceptes. Al "Preguntes Freqüents" abordarem la situació del militar espanyol Marco Antonio Santos, que acaba de ser suspès per haver signat un manifest antifranquista. El suport al manifest i d'altres posicionaments públics li poden costar l'expulsió del cos militar. Tot plegat en un moment en què diversos militars que han signat manifestos franquistes formaran part de les llistes de Vox. A cadires hi haurà els periodistes Rodolfo Irago, Laura Aznar, Dani Sánchez Ugart i Anna Grau. També comptarem amb l'actuació musical de Chloe Phillips i amb un monòleg d'Andreu Casanova. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

 • FAQS Causa 20907 setè capítol (LSC)
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 setè capítol (LSC)

  Comencem el FAQs amb el setè capítol de "Causa 20907", la docusèrie sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Analitzarem les compareixences d'aquesta setmana amb Jordi Pina, l'advocat defensor de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica del judici i el Quico Sallés, que el cobreix des de Madrid des de la primera sessió, ens explicarà les seves vivències sobre el terreny.
  Rebrem el diplomàtic i exambaixador al Regne Unit Carles Casajuana, per analitzar els darrers incidents viscuts per la diplomàcia espanyola. Casajuana acaba de publicar la novel·la "Les pompes del diable".
  Coneixerem el testimoni de l'activista andalusa Pastora Filigrana, coneguda com l'advocada dels gitanos, amb qui analitzaren la manifestació de VOX a Barcelona.
  Abordarem l'actual moment polític amb el socialista Jaume Collboni.
  A cadires hi haurà els periodistes Laia Altarriba, Susana Quadrado, Javier Gállego i Sara González.
  També comptarem amb l'actuació musical del Ramon Mirabet i amb un fragment de l'espectacle de cabaret "Akelarre" a càrrec de "The Feliuettes".
  Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

  Comencem el FAQs amb el setè capítol de "Causa 20907", la docusèrie sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Analitzarem les compareixences d'aquesta setmana amb Jordi Pina, l'advocat defensor de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica del judici i el Quico Sallés, que el cobreix des de Madrid des de la primera sessió, ens explicarà les seves vivències sobre el terreny. Rebrem el diplomàtic i exambaixador al Regne Unit Carles Casajuana, per analitzar els darrers incidents viscuts per la diplomàcia espanyola. Casajuana acaba de publicar la novel·la "Les pompes del diable". Coneixerem el testimoni de l'activista andalusa Pastora Filigrana, coneguda com l'advocada dels gitanos, amb qui analitzaren la manifestació de VOX a Barcelona. Abordarem l'actual moment polític amb el socialista Jaume Collboni. A cadires hi haurà els periodistes Laia Altarriba, Susana Quadrado, Javier Gállego i Sara González. També comptarem amb l'actuació musical del Ramon Mirabet i amb un fragment de l'espectacle de cabaret "Akelarre" a càrrec de "The Feliuettes". Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

 • FAQS Causa 20907 sisè capítol (LSC) - Llengua de signes - 26/03/2019
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 sisè capítol (LSC) - Llengua de signes - 26/03/2019

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 6".

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 6".

 • FAQS Causa 20907 cinquè capítol (LSC) - Llengua de signes - 19/03/2019
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 cinquè capítol (LSC) - Llengua de signes - 19/03/2019

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 5".

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 5".

 • FAQS Causa 20907 tercer capítol (LSC) - Llengua de signes - 15/03/2019
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 tercer capítol (LSC) - Llengua de signes - 15/03/2019

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 3".

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 3".

 • FAQS Causa 20907 quart capítol (LSC) - Llengua de signes - 15/03/2019
  Veure vídeo

  FAQS Causa 20907 quart capítol (LSC) - Llengua de signes - 15/03/2019

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 4".

  Cada setmana repassem quina és l'actualitat al Suprem amb "Causa 20907", una sèrie de "Preguntes freqüents" basada en fets reals. Aquí teniu el capítol "Setmana 4".

Anar al contingut