Dissabte, a les 21.55, a TV3

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, a "Preguntes freqüents"

Cristina Puig entrevistarà el secretari de Salut Pública poques hores després que hagi comunicat que deixa el càrrec per motius de salut. També parlarà amb el periodista Jaume Roures del cessament de Diego Pérez de los Cobos
Joan Guix en una imatge del març passat (ACN/Blanca Blay)

Aquest dissabte, "Preguntes freqüents" continuarà pendent de l'actualitat al voltant del coronavirus. Cristina Puig parlarà amb Joan Guix de la pandèmia de la Covid-19, de la gestió que n'ha fet la Conselleria de Salut i de la seva renúncia. Serà l'única entrevista que concedeix després d'abandonar la conselleria.

A més, conversarà amb el periodista i soci fundador de Mediapro Jaume Roures, per parlar del controvertit cessament del coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos i saber quina connexió pot tenir aquest afer amb les clavegueres de l'Estat. Roures ha dirigit diversos documentals de denúncia política com, per exemple, "Les clavegueres d'Interior".

El programa també comptarà amb la presència del president del Consell de Govern de l'Hospital Clínic de Barcelona, Enric Crous. Amb Crous es vol parlar de com han afrontat la pandèmia, del projecte d'ampliació del Clínic, però, a més, es vol conèixer l'opinió d'aquest executiu sobre la situació econòmica causada per la coronacrisi.

Al "FAQS" se sabrà com ha viscut aquest confinament el periodista, humorista i escriptor Pepe Colubi, com s'adapta a la desescalada i com es prepara per a la "nova normalitat".

L'actuació d'aquest dissabte serà de Sanjosex i també es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires de periodistes hi haurà Mayka Navarro i Neus Tomàs.

Anar al contingut