• "Preguntes freqüents": l'Operació Judes, Adrián Sas, Alejandro Fernández i la visita del rei amb Mariángel Alcázar
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'Operació Judes, Adrián Sas, Alejandro Fernández i la visita del rei amb Mariángel Alcázar

  Entrevistarem a Germinal Tomàs i Esther Canet, dos dels detinguts durant l'Operació Judes que, per primera vegada, trepitjaran un plató de televisió. També coneixerem el testimoni de l'Adrián Sas, a qui la Fiscalia i la Generalitat li demanen fins a set anys de presó per les protestes del primer aniversari de l'1-O.

  Ara que es va aclarint el calendari electoral a Catalunya, analitzarem els escenaris de futur amb Alejandro Fernández, president del PP català.

  El govern espanyol ha decretat l'estat d'alarma a Madrid, malgrat l'oposició de la presidenta de la Comunitat. En parlarem amb Javier Padilla, metge expert en salut pública.

  A més comptarem amb la presència de Mariángel Alcázar, periodista especialitzada en la Casa del Rei. Amb ella conversarem sobre la visita del rei Felip sisè a Barcelona.

  L'actuació musical anirà a càrrec de l'Atenea Carter & The Groove Collective, coincidint amb l'inici del 39è Festival de Jazz de Terrassa.

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta.

  I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Pablo Tallón, Laura Aznar i Marcos Pardeiro.

  Entrevistarem a Germinal Tomàs i Esther Canet, dos dels detinguts durant l'Operació Judes que, per primera vegada, trepitjaran un plató de televisió. També coneixerem el testimoni de l'Adrián Sas, a qui la Fiscalia i la Generalitat li demanen fins a set anys de presó per les protestes del primer aniversari de l'1-O. Ara que es va aclarint el calendari electoral a Catalunya, analitzarem els escenaris de futur amb Alejandro Fernández, president del PP català. El govern espanyol ha decretat l'estat d'alarma a Madrid, malgrat l'oposició de la presidenta de la Comunitat. En parlarem amb Javier Padilla, metge expert en salut pública. A més comptarem amb la presència de Mariángel Alcázar, periodista especialitzada en la Casa del Rei. Amb ella conversarem sobre la visita del rei Felip sisè a Barcelona. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Atenea Carter & The Groove Collective, coincidint amb l'inici del 39è Festival de Jazz de Terrassa. A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta. I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Pablo Tallón, Laura Aznar i Marcos Pardeiro.

 • "Preguntes freqüents": l'epidemiòleg Josep Maria Jansà, Niño-Becerra i els il·lustradors Raquel Riba i Javier Royo
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'epidemiòleg Josep Maria Jansà, Niño-Becerra i els il·lustradors Raquel Riba i Javier Royo

  Entrevistarem l'epidemiòleg Josep Maria Jansà, responsable de l'àrea de resposta del Centre Europeu de Prevenció i Control de malalties. També coneixerem l'última hora de la situació de la Covid a Madrid amb Saúl Ares, físic i científic del CSIC.

  A més, comptarem amb la presència de l'economista Santiago Niño-Becerra que analitzarà les conseqüències econòmiques de la pandèmia i ens dibuixarà possibles escenaris de futur.

  Un cop el Tribunal Suprem han inhabilitat el president Quim Torra i es clarifica el possible horitzó electoral entrevistarem Carles Riera, president del grup parlamentari de la CUP.

  La setmana que ens ha deixat Quino, el creador de Mafalda, conversarem amb els il·lustradors Raquel Riba (Lola Vendetta) i Javier Royo. Parlarem sobre el còmic, la il·lustració i el seu compromís social.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Ginestà que han estat guardonats amb el Premi Cerverí 2020 a la millor cançó per "Estimar-te com la terra".

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina.

  I a cadires de periodistes hi haurà Agnès Marquès, Marina Lobo, Mariano Alonso i Tian Riba.

  Entrevistarem l'epidemiòleg Josep Maria Jansà, responsable de l'àrea de resposta del Centre Europeu de Prevenció i Control de malalties. També coneixerem l'última hora de la situació de la Covid a Madrid amb Saúl Ares, físic i científic del CSIC. A més, comptarem amb la presència de l'economista Santiago Niño-Becerra que analitzarà les conseqüències econòmiques de la pandèmia i ens dibuixarà possibles escenaris de futur. Un cop el Tribunal Suprem han inhabilitat el president Quim Torra i es clarifica el possible horitzó electoral entrevistarem Carles Riera, president del grup parlamentari de la CUP. La setmana que ens ha deixat Quino, el creador de Mafalda, conversarem amb els il·lustradors Raquel Riba (Lola Vendetta) i Javier Royo. Parlarem sobre el còmic, la il·lustració i el seu compromís social. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Ginestà que han estat guardonats amb el Premi Cerverí 2020 a la millor cançó per "Estimar-te com la terra". A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina. I a cadires de periodistes hi haurà Agnès Marquès, Marina Lobo, Mariano Alonso i Tian Riba.

 • Preguntes Freqüents: Alex Arenas, el possible indult dels presos i la batalla entre jutges i govern espanyol
  Veure vídeo

  Preguntes Freqüents: Alex Arenas, el possible indult dels presos i la batalla entre jutges i govern espanyol

  Aquest dissabte coneixerem el testimoni de Xavier Marco, que va passar dos mesos a l'UCI ingressat per la Covid-19 i analitzarem la situació de la pandèmia a Catalunya, amb Àlex Arenas, matemàtic i investigador de la URV.

  La setmana que el govern espanyol ha anunciat l'inici de la tramitació de l'indult dels presos del procés, entrevistarem els advocats Benet Salellas i Andreu Van den Eynde. També conversarem amb l'eurodiputada, Diana Riba, dona de Raül Romeva, i amb Laura Masvidal, la dona de Quim Forn.

  Abordarem la crisi oberta entre el poder judicial i el govern Sánchez per l'absència de Felip VI a l'entrega dels despatxos judicials amb l'advocat i exjutge, Elpidio José Silva. També parlem amb la periodista Esperanza Escribano autora d'una de les poques entrevistes concedides per Corinna Larsen.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Nakany Kanté, cantant africana que ha actuat aquesta setmana a les festes de la Mercè.

  També tindrem la col·laboració de Quico Sallés i el cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch. I a cadires hi seuran els periodistes Gemma Liñán, Israel García-Juez, Laura Aznar i Joan Julibert.

  Aquest dissabte coneixerem el testimoni de Xavier Marco, que va passar dos mesos a l'UCI ingressat per la Covid-19 i analitzarem la situació de la pandèmia a Catalunya, amb Àlex Arenas, matemàtic i investigador de la URV. La setmana que el govern espanyol ha anunciat l'inici de la tramitació de l'indult dels presos del procés, entrevistarem els advocats Benet Salellas i Andreu Van den Eynde. També conversarem amb l'eurodiputada, Diana Riba, dona de Raül Romeva, i amb Laura Masvidal, la dona de Quim Forn. Abordarem la crisi oberta entre el poder judicial i el govern Sánchez per l'absència de Felip VI a l'entrega dels despatxos judicials amb l'advocat i exjutge, Elpidio José Silva. També parlem amb la periodista Esperanza Escribano autora d'una de les poques entrevistes concedides per Corinna Larsen. L'actuació musical anirà a càrrec de Nakany Kanté, cantant africana que ha actuat aquesta setmana a les festes de la Mercè. També tindrem la col·laboració de Quico Sallés i el cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch. I a cadires hi seuran els periodistes Gemma Liñán, Israel García-Juez, Laura Aznar i Joan Julibert.

 • "Preguntes freqüents": Torra i el Suprem, Carles Rexach i Toni Clapés, i la llei de memòria democràtica
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Torra i el Suprem, Carles Rexach i Toni Clapés, i la llei de memòria democràtica

  Entrevistarem a les diputades Elsa Artadi, de JxC, Marta Vilalta, d'ERC, i Maria Sirvent, de la CUP, la mateixa setmana que el president, Quim Torra, ha comparegut davant del Suprem a la vista sobre la seva inhabilitació. Les tres diputades formen part de la negociació una resposta conjunta de l'independentisme a la imminent decisió judicial.

  També comptarem amb la presència del periodista, Toni Clapés i l'exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona, Carles Rexach. Volem que ens expliquin com els està afectant la pandèmia, i com estan vivint la moció de censura i el cas Messi.

  Aquesta setmana el govern espanyol ha aprovat l'avant projecte de la nova Llei de Memòria Democràtica. En parlarem amb Joan Pinyol, que lluita per recuperar l'avi del Valle de los Caídos, i amb Ángela Herrera, neta d'un afusellat per les tropes franquistes que ha estat identificat recentment.

  També comptarem amb els actors Júlia Bonjoch, Iñaki Mur, Gemma Martinez i Raúl Patiño que ens interpretaran un fragment de "Pegados".

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta.

  Entrevistarem a les diputades Elsa Artadi, de JxC, Marta Vilalta, d'ERC, i Maria Sirvent, de la CUP, la mateixa setmana que el president, Quim Torra, ha comparegut davant del Suprem a la vista sobre la seva inhabilitació. Les tres diputades formen part de la negociació una resposta conjunta de l'independentisme a la imminent decisió judicial. També comptarem amb la presència del periodista, Toni Clapés i l'exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona, Carles Rexach. Volem que ens expliquin com els està afectant la pandèmia, i com estan vivint la moció de censura i el cas Messi. Aquesta setmana el govern espanyol ha aprovat l'avant projecte de la nova Llei de Memòria Democràtica. En parlarem amb Joan Pinyol, que lluita per recuperar l'avi del Valle de los Caídos, i amb Ángela Herrera, neta d'un afusellat per les tropes franquistes que ha estat identificat recentment. També comptarem amb els actors Júlia Bonjoch, Iñaki Mur, Gemma Martinez i Raúl Patiño que ens interpretaran un fragment de "Pegados". A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta.

 • "Preguntes freqüents": Francesc Cabana, la tornada a l'escola amb Quique Bassat, Mercè Martínez i Joel Joan
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Francesc Cabana, la tornada a l'escola amb Quique Bassat, Mercè Martínez i Joel Joan

  L'historiador de l'economia catalana, Francesc Cabana, analitzarà la possible fusió de Caixabank i Bankia i com quedarà el mapa financer.

  Dilluns comença el curs escolar amb molts interrogants sobre la taula. Els respondrà el pediatra i epidemiòleg, Quique Bassat.

  El sumari de l'Operació Kitchen ha desvelat una pressumpta trama del PP per controlar els seu extresorer, Luis Bárcenas, i evitar possibles acusacions de corrupció En parlarem amb Carlota Guindal peeriodista que ha investigat aquests casos i amb Jaume Grau, periodista i autor del documental 'Les clavegueres de l'Estat'.

  També comptarem amb les col.laboracions de Pilar Rahola, Xavier Fina, que s'estrena en el cara a cara amb Rahola, i Quico Sallés.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Maria Jaume, la nova veu de la cançó mallorquina, guanyadora de l'última edició del Sona9.

  A les cadires de periodistes aquesta setmana hi seuran Anna Grau, Bea Talegón, Roger Palà i Àlex Font

  L'historiador de l'economia catalana, Francesc Cabana, analitzarà la possible fusió de Caixabank i Bankia i com quedarà el mapa financer. Dilluns comença el curs escolar amb molts interrogants sobre la taula. Els respondrà el pediatra i epidemiòleg, Quique Bassat. El sumari de l'Operació Kitchen ha desvelat una pressumpta trama del PP per controlar els seu extresorer, Luis Bárcenas, i evitar possibles acusacions de corrupció En parlarem amb Carlota Guindal peeriodista que ha investigat aquests casos i amb Jaume Grau, periodista i autor del documental 'Les clavegueres de l'Estat'. També comptarem amb les col.laboracions de Pilar Rahola, Xavier Fina, que s'estrena en el cara a cara amb Rahola, i Quico Sallés. L'actuació musical anirà a càrrec de Maria Jaume, la nova veu de la cançó mallorquina, guanyadora de l'última edició del Sona9. A les cadires de periodistes aquesta setmana hi seuran Anna Grau, Bea Talegón, Roger Palà i Àlex Font

 • "Preguntes freqüents": els epidemiòlegs Trilla i Mitjà, l'exconsellera Vilallonga i el judici contra Martín Villa
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": els epidemiòlegs Trilla i Mitjà, l'exconsellera Vilallonga i el judici contra Martín Villa

  Aquest setmana l'exministre franquista Rodolfo Martín Villa ha declarat per videoconferència davant la jutgessa argentina María Servini per la seva actuació en relació amb la mort de 12 persones durant la Transició. Una de les víctimes va ser Gustau Muñoz, assassinat per un tret atribuït a la policia durant una manifestació de la Diada el 1978. Al FAQS entrevistarem Miquel Muñoz, germà de la víctima. També ens acompanyarà Andoni Txasko, un dels ferits en la massacre de Vitòria del 3 de març del 1978, i Joan Tardà, diputat d'ERC i impulsor al Congrés de les esmenes de la Llei de Memòria Històrica. També connectarem amb l'Argentina, amb Máximo Castex, un dels advocats de la causa.

  El programa també comptarà amb la presència de tres periodistes de TV3. Aquesta temporada, el "TN migdia" torna a repetir parella de presentadors, amb Xavier Coral i Raquel Sans, que, juntament amb el conductor del "TN vespre", Toni Cruanyes, debatran sobre temes d'actualitat.

  Al FAQS també ens acompanyarà la cantant Suu, que ens interpretarà la cançó "Tant de bo", el tema musical de l'estiu a TV3 i Catalunya Ràdio. Amb aquesta actuació donarem la benvinguda a la nova temporada.

  A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Ernest Folch, que s'estrena al programa, i Quico Sallés.

  Aquest setmana l'exministre franquista Rodolfo Martín Villa ha declarat per videoconferència davant la jutgessa argentina María Servini per la seva actuació en relació amb la mort de 12 persones durant la Transició. Una de les víctimes va ser Gustau Muñoz, assassinat per un tret atribuït a la policia durant una manifestació de la Diada el 1978. Al FAQS entrevistarem Miquel Muñoz, germà de la víctima. També ens acompanyarà Andoni Txasko, un dels ferits en la massacre de Vitòria del 3 de març del 1978, i Joan Tardà, diputat d'ERC i impulsor al Congrés de les esmenes de la Llei de Memòria Històrica. També connectarem amb l'Argentina, amb Máximo Castex, un dels advocats de la causa. El programa també comptarà amb la presència de tres periodistes de TV3. Aquesta temporada, el "TN migdia" torna a repetir parella de presentadors, amb Xavier Coral i Raquel Sans, que, juntament amb el conductor del "TN vespre", Toni Cruanyes, debatran sobre temes d'actualitat. Al FAQS també ens acompanyarà la cantant Suu, que ens interpretarà la cançó "Tant de bo", el tema musical de l'estiu a TV3 i Catalunya Ràdio. Amb aquesta actuació donarem la benvinguda a la nova temporada. A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Ernest Folch, que s'estrena al programa, i Quico Sallés.

 • "Preguntes freqüents": tanquem temporada amb Jordi Cuixart, Josep Rull, Raül Romeva i Oriol Mitjà
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": tanquem temporada amb Jordi Cuixart, Josep Rull, Raül Romeva i Oriol Mitjà

  Acaba una temporada marcada per la coronacrisi i per la sentència del Procés i per això entrevistarem al president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart poques hores després que hagi començat a gaudir del tercer grau penitenciari. Parlarem de la seva experiència a la presó i de la seva recent reelecció com a president d'aquesta entitat.

  Entrevistarem a l'exconseller de territori i Sostenibilitat, Josep Rull, amb qui parlarem de les seves vivències personals i també de la reconstrucció de l'espai postconvergent. També parlarem de l'actual moment polític amb l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, que també han començat a gaudir del tercer grau.

  Entrevistarem a l'infectòleg Oriol Mitjà per analitzar les darreres dades sobre el rebrot del coronavirus i per dibuixar també quin futur ens espera amb convivint amb aquesta pandèmia.

  També comptarem amb l'actuació dels Amics de les Arts i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Jonathan Martínez, Núria Orriols, Sara Gonzàlez i Daniel Basteiro.

  Acaba una temporada marcada per la coronacrisi i per la sentència del Procés i per això entrevistarem al president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart poques hores després que hagi començat a gaudir del tercer grau penitenciari. Parlarem de la seva experiència a la presó i de la seva recent reelecció com a president d'aquesta entitat. Entrevistarem a l'exconseller de territori i Sostenibilitat, Josep Rull, amb qui parlarem de les seves vivències personals i també de la reconstrucció de l'espai postconvergent. També parlarem de l'actual moment polític amb l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, que també han començat a gaudir del tercer grau. Entrevistarem a l'infectòleg Oriol Mitjà per analitzar les darreres dades sobre el rebrot del coronavirus i per dibuixar també quin futur ens espera amb convivint amb aquesta pandèmia. També comptarem amb l'actuació dels Amics de les Arts i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Jonathan Martínez, Núria Orriols, Sara Gonzàlez i Daniel Basteiro.

 • "Preguntes freqüents": els rebrots de Covid, el cas d'Helena Jubany i els escàndols de Joan Carles I
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": els rebrots de Covid, el cas d'Helena Jubany i els escàndols de Joan Carles I

  Abordarem el cas de l'assassinat d'Helena Jubany arran les noves proves que la seva família ha aportat per intentar reobrir el sumari d'un cas que ha quedat sense resoldre. Entrevistarem Joan Jubany, germà de la víctima i Imma Careta, germana de qui va ser considerada una de les principals sospitoses, Montse Careta. També ens acompanyarà Pol Izquierdo, el periodista que va dirigir els capítols de "Crims" que van tractar el cas a TV3.
  Entrevistarem l'epidemiòleg social i expert en salut pública Pedro Gullón per analitzar els rebrots de la Covid-19, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta i quina relació hi ha entre la els grups més vulnerables i la pandèmia.
  Aquesta setmana han aparegut noves informacions incriminatòries contra el rei Joan Carles I que abordarem amb els periodistes especialitzats en aquest afer, Maria Peral i Juanma Romero.
  També comptarem amb l'actuació d'Alícia Rey i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Israel García-Juez, Natàlia Vila i Joan Julibert.

  Abordarem el cas de l'assassinat d'Helena Jubany arran les noves proves que la seva família ha aportat per intentar reobrir el sumari d'un cas que ha quedat sense resoldre. Entrevistarem Joan Jubany, germà de la víctima i Imma Careta, germana de qui va ser considerada una de les principals sospitoses, Montse Careta. També ens acompanyarà Pol Izquierdo, el periodista que va dirigir els capítols de "Crims" que van tractar el cas a TV3. Entrevistarem l'epidemiòleg social i expert en salut pública Pedro Gullón per analitzar els rebrots de la Covid-19, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta i quina relació hi ha entre la els grups més vulnerables i la pandèmia. Aquesta setmana han aparegut noves informacions incriminatòries contra el rei Joan Carles I que abordarem amb els periodistes especialitzats en aquest afer, Maria Peral i Juanma Romero. També comptarem amb l'actuació d'Alícia Rey i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Israel García-Juez, Natàlia Vila i Joan Julibert.

 • "Preguntes freqüents": el confinament a Lleida amb Alba Vergés, el CDR Eduard Garzón i Toni Comín
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el confinament a Lleida amb Alba Vergés, el CDR Eduard Garzón i Toni Comín

  Comencem el programa entrevistant la consellera de Salut Alba Vergés i l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo.
  Entrevistarem el vicepresident del Consell per la República i eurodiputat de Junts per Catalunya, Toni Comín. Qui va ser conseller de Salut dona suport a la creació d'un partit impulsat per Carles Puigdemont en un moment de pugna amb el PDeCAT pel control d'aquest espai polític.
  Al FAQS entrevistarem en exclusiva Eduard Garzón, un dels CDR acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional que va estar tres mesos empresonat a Soto del Real. És el primer cop que parla d'aquella operació i també dels "9 de Lledoners", un procés contra ell i 8 persones més arran de les protestes pel trasllat dels presos als Suprem. També ens acompanyarà l'advocat Jordi Busquets, del col·lectiu Alerta Solidària i de dos dels altres acusats per l'Audiència Nacional.
  Entrevistarem el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, poques hores després que aquesta entitat hagi presentat una denúncia al Suprem contra el rei Joan Carles i també hagi demanat a Suïssa l'embargament dels seus comptes. Li preguntarem per la concessió del tercer grau al president de l'entitat, Jordi Cuixart.
  I també comptarem amb la presència director de cinema Albert Serra per analitzar si s'han de revisar el cinema, els productes culturals i l'art que puguin tenir connotacions racistes arran el moviment "Black Lives Matter". ¿Cal censurar la pel·lícula "Allò que el vent s'endugué", enderrocar l'estàtua de Colom o canviar de nom els Conguitos?
  A més hi haurà l'actuació d'Havàname i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A les cadires de periodistes hi haurà Pilar Velasco, Òscar Fernández, Sara González i Javier Gállego.

  Comencem el programa entrevistant la consellera de Salut Alba Vergés i l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Entrevistarem el vicepresident del Consell per la República i eurodiputat de Junts per Catalunya, Toni Comín. Qui va ser conseller de Salut dona suport a la creació d'un partit impulsat per Carles Puigdemont en un moment de pugna amb el PDeCAT pel control d'aquest espai polític. Al FAQS entrevistarem en exclusiva Eduard Garzón, un dels CDR acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional que va estar tres mesos empresonat a Soto del Real. És el primer cop que parla d'aquella operació i també dels "9 de Lledoners", un procés contra ell i 8 persones més arran de les protestes pel trasllat dels presos als Suprem. També ens acompanyarà l'advocat Jordi Busquets, del col·lectiu Alerta Solidària i de dos dels altres acusats per l'Audiència Nacional. Entrevistarem el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, poques hores després que aquesta entitat hagi presentat una denúncia al Suprem contra el rei Joan Carles i també hagi demanat a Suïssa l'embargament dels seus comptes. Li preguntarem per la concessió del tercer grau al president de l'entitat, Jordi Cuixart. I també comptarem amb la presència director de cinema Albert Serra per analitzar si s'han de revisar el cinema, els productes culturals i l'art que puguin tenir connotacions racistes arran el moviment "Black Lives Matter". ¿Cal censurar la pel·lícula "Allò que el vent s'endugué", enderrocar l'estàtua de Colom o canviar de nom els Conguitos? A més hi haurà l'actuació d'Havàname i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires de periodistes hi haurà Pilar Velasco, Òscar Fernández, Sara González i Javier Gállego.

 • "Preguntes freqüents": Paluzie, el periodista Juan Luis Galiacho i l'assessora de Macron, Mar Reguant
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Paluzie, el periodista Juan Luis Galiacho i l'assessora de Macron, Mar Reguant

  Entrevistarem la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, el mateix cap de setmana que fa 10 anys de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut. Volem analitzar com aquest fet ha condicionat la política catalana i saber quin és el full de ruta de l'Assemblea Nacional Catalana ara que Paluzie n'ha estat reescollida presidenta.
  El diari The Telegraph denuncia una nova irregularitat a la Casa Reial segons la qual Felip i Letícia van fer un segon viatge de noces de 500.000 dòlars pagat pel rei Joan Carles i un empresari amic seu. Analitzarem aquest nou escàndol amb Juan Luis Galiacho i Pilar Eyre. Galiacho és periodista d'investigació especialitzat en la monarquia espanyola i Eyre és una periodista molt coneixedora de l'entorn reial.
  Aquesta setmana Fèlix Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar han ingressat a la presó un cop han esgotat tots els recursos del cas Palau. ¿Se sap tota la veritat sobre aquesta trama i les seves implicacions polítiques? Li preguntarem a l'advocat Àlex Solà, que va exercir d'acusació particular durant el judici d'aquest espoli.
  Entrevistarem la doctora en Economia i professora a la Northwestern University de Chicago, Mar Reguant, que ha estat escollida per Emmanuel Macron per formar part del seu comitè de savis contra la Covid-19. Són un grup d'experts en economia que assessoren el president francès per definir el futur postpandèmia.
  I també comptarem amb la presència dels actors Artur Busquets i Júlia Bonjoch, protagonistes de la sèrie "Drama", que TV3 estrena dilluns en prime time. Volem que ens la presentin però també que ens expliquin si per la seva condició de joves se senten assenyalats pels experts com a transmissors del coronavirus.
  També comptarem amb les actuacions de Mar Vilaseca i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Núria Orriols, Laura Aznar i Laura Fàbregas.

  Entrevistarem la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, el mateix cap de setmana que fa 10 anys de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut. Volem analitzar com aquest fet ha condicionat la política catalana i saber quin és el full de ruta de l'Assemblea Nacional Catalana ara que Paluzie n'ha estat reescollida presidenta. El diari The Telegraph denuncia una nova irregularitat a la Casa Reial segons la qual Felip i Letícia van fer un segon viatge de noces de 500.000 dòlars pagat pel rei Joan Carles i un empresari amic seu. Analitzarem aquest nou escàndol amb Juan Luis Galiacho i Pilar Eyre. Galiacho és periodista d'investigació especialitzat en la monarquia espanyola i Eyre és una periodista molt coneixedora de l'entorn reial. Aquesta setmana Fèlix Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar han ingressat a la presó un cop han esgotat tots els recursos del cas Palau. ¿Se sap tota la veritat sobre aquesta trama i les seves implicacions polítiques? Li preguntarem a l'advocat Àlex Solà, que va exercir d'acusació particular durant el judici d'aquest espoli. Entrevistarem la doctora en Economia i professora a la Northwestern University de Chicago, Mar Reguant, que ha estat escollida per Emmanuel Macron per formar part del seu comitè de savis contra la Covid-19. Són un grup d'experts en economia que assessoren el president francès per definir el futur postpandèmia. I també comptarem amb la presència dels actors Artur Busquets i Júlia Bonjoch, protagonistes de la sèrie "Drama", que TV3 estrena dilluns en prime time. Volem que ens la presentin però també que ens expliquin si per la seva condició de joves se senten assenyalats pels experts com a transmissors del coronavirus. També comptarem amb les actuacions de Mar Vilaseca i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Núria Orriols, Laura Aznar i Laura Fàbregas.

 • "Preguntes freqüents": Enric Millo, els GAL amb Pili Zabala i l'epidemiòleg d'Oxford, Prieto-Alhambra
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Enric Millo, els GAL amb Pili Zabala i l'epidemiòleg d'Oxford, Prieto-Alhambra

  Entrevistarem l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Parlarem de l'actual moment polític, dels fets d'octubre del 2017 i de la seva actual feina com a secretari general d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia. Millo acaba de publicar "El derecho a saber la verdad".
  Arran les informacions de la CIA que vincularien l'expresident Felipe González amb els GAL, entrevistarem Pili Zabala, germana de Joxi Zabala i diputada de Podem al Parlament Basc. Zabala i Joxean Lasa van ser els primer segrestats, torturats i assassinats pels GAL. També parlarem amb Melchor Miralles, un dels primers periodistes que van investigar l'existència dels GAL.
  Entrevistarem l'epidemiòleg i catedràtic del Centre d'Estadística de la Medicina de la Universitat d'Oxford, Daniel Prieto-Alhambra, una de les universitats del món que està més avançada en la vacuna contra la Covid-19. A la Universitat d'Oxford també estan fent un estudi sobre l'efectivitat de la dexametasona per combatre la malaltia.
  I mantindrem una conversa amb Albert Pla, que acaba de publicar "Espanya en guerra", sobre el moment polític i sobre com està vivint la fi del confinament.
  També comptarem amb les actuacions de Carlos Sadness i The Black Barbies i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Xabier Lapitz, Ana Pardo de Vera, Anna Grau i Jordi Panyella.

  Entrevistarem l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Parlarem de l'actual moment polític, dels fets d'octubre del 2017 i de la seva actual feina com a secretari general d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia. Millo acaba de publicar "El derecho a saber la verdad". Arran les informacions de la CIA que vincularien l'expresident Felipe González amb els GAL, entrevistarem Pili Zabala, germana de Joxi Zabala i diputada de Podem al Parlament Basc. Zabala i Joxean Lasa van ser els primer segrestats, torturats i assassinats pels GAL. També parlarem amb Melchor Miralles, un dels primers periodistes que van investigar l'existència dels GAL. Entrevistarem l'epidemiòleg i catedràtic del Centre d'Estadística de la Medicina de la Universitat d'Oxford, Daniel Prieto-Alhambra, una de les universitats del món que està més avançada en la vacuna contra la Covid-19. A la Universitat d'Oxford també estan fent un estudi sobre l'efectivitat de la dexametasona per combatre la malaltia. I mantindrem una conversa amb Albert Pla, que acaba de publicar "Espanya en guerra", sobre el moment polític i sobre com està vivint la fi del confinament. També comptarem amb les actuacions de Carlos Sadness i The Black Barbies i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Xabier Lapitz, Ana Pardo de Vera, Anna Grau i Jordi Panyella.

 • "Preguntes freqüents": Josep Maria Jové, el periodista Sylvain Besson i l'analista Joe Brew
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Josep Maria Jové, el periodista Sylvain Besson i l'analista Joe Brew

  La setmana que la fiscalia del Tribunal Suprem ha decidit investigar el rei Joan Carles I pel cas de les comissions de l'AVE a La Meca, entrevistarem al periodista de la "Tribune de Genève", Sylvain Besson, que va destapar els 100 milions de dòlars que el rei Joan Carles hauria amagat a Suïssa. També parlarem amb Eider Hurtado, periodista i autora del documental "El virus de la Corona" que s'emetrà aquest diumenge a TV3 i que compta amb el testimoni de Corinna Larsen.
  Fa un any que el judici del procés al Suprem va quedar vist per a sentència i dimarts el Tribunal Constitucional podria decidir si allibera els presos mentre resol els seus recursos d'empara. En parlarem amb Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell, i amb Judit Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borràs.
  Entrevistarem l'analista de dades i consultor de salut pública Joe Brew, per saber si hauria estat possible preveure millor la pandèmia del coronavirus. Brew ens dirà si es pot calcular quantes vides s'han salvat amb el confinament. La crisi econòmica que es deriva de la Covid-19 i la voluntat de fer que la recuperació sigui el més ràpida possible és l'objectiu de la campanya "Fem-ho V". En parlarem amb un dels seus impulsors, el publicista i conseller delegat de McCann Worldgroup Barcelona Enric Jové, i amb una de les persones que s'hi ha adherit, el director del Festival Cruïlla, Jordi Herreruela.
  Al FAQS coneixerem com es prepara per a la "nova normalitat", com està vivint l'embolic de la desescalada i com va passar el confinament el periodista, humorista i escriptor Pepe Colubi.
  També comptarem amb l'actuació de Cesc i amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta i Daniel Basteiro.

  La setmana que la fiscalia del Tribunal Suprem ha decidit investigar el rei Joan Carles I pel cas de les comissions de l'AVE a La Meca, entrevistarem al periodista de la "Tribune de Genève", Sylvain Besson, que va destapar els 100 milions de dòlars que el rei Joan Carles hauria amagat a Suïssa. També parlarem amb Eider Hurtado, periodista i autora del documental "El virus de la Corona" que s'emetrà aquest diumenge a TV3 i que compta amb el testimoni de Corinna Larsen. Fa un any que el judici del procés al Suprem va quedar vist per a sentència i dimarts el Tribunal Constitucional podria decidir si allibera els presos mentre resol els seus recursos d'empara. En parlarem amb Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell, i amb Judit Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borràs. Entrevistarem l'analista de dades i consultor de salut pública Joe Brew, per saber si hauria estat possible preveure millor la pandèmia del coronavirus. Brew ens dirà si es pot calcular quantes vides s'han salvat amb el confinament. La crisi econòmica que es deriva de la Covid-19 i la voluntat de fer que la recuperació sigui el més ràpida possible és l'objectiu de la campanya "Fem-ho V". En parlarem amb un dels seus impulsors, el publicista i conseller delegat de McCann Worldgroup Barcelona Enric Jové, i amb una de les persones que s'hi ha adherit, el director del Festival Cruïlla, Jordi Herreruela. Al FAQS coneixerem com es prepara per a la "nova normalitat", com està vivint l'embolic de la desescalada i com va passar el confinament el periodista, humorista i escriptor Pepe Colubi. També comptarem amb l'actuació de Cesc i amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Jordi Barbeta i Daniel Basteiro.

 • "Preguntes freqüents": l'exjutge García de Dios, l'exassessor d'Obama Juan Verde i la psiquiatra Iria Grande
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'exjutge García de Dios, l'exassessor d'Obama Juan Verde i la psiquiatra Iria Grande

  Entrevistarem l'exjutge Ramiro García de Dios per analitzar la investigació sobre la manifestació del 8-M que ha enfrontat al coronel Perez de los Cobos amb el ministre Grande Marlaska.
  Tindrem una conversa amb l'excoordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l'exdiputat de la CUP, Quim Arrufat, dos dels impulsors de la plataforma "Sobiranies". Com veuen el govern d'esquerres a Espanya? I el Procés, en quin punt està?
  Al FAQS entrevistarem l'estratega internacional, exassessor d'Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden, Juan Verde. Analitzarem les protestes racials causades per la mort de George Floyd i de com poden influir en la cursa de la Casa Blanca d'aquesta tardor, on advoca per impulsar uns economia verda. També entrevistarem l'escriptora afro-feminista Desirée Bela-Lobedebbe i comptarem amb el testimoni de l'activista i temporer de Lleida, Sérigne Mamadou.
  Entrevistarem la psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió de l'Hospital Clínic i secretària de la Societat Espanyola de Psiquiatria, Iría Grande, perquè ens expliqui quines seqüeles mentals deixarà la coronacrisi i com afrontar-les.
  Al FAQS parlarem amb Fede Sardà, director de la sala Luz de Gas de Barcelona, per saber com afronta la futura reobertura el sector de l'oci i de les discoteques.
  L'actuació d'aquest dissabte serà a càrrec de Guillem Roma i Adrià Salas (La Pegatina), que s'han unit per fer la cançó "Agua de mayo".
  Al FAQS també comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán i Manel Manchón.

  Entrevistarem l'exjutge Ramiro García de Dios per analitzar la investigació sobre la manifestació del 8-M que ha enfrontat al coronel Perez de los Cobos amb el ministre Grande Marlaska. Tindrem una conversa amb l'excoordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l'exdiputat de la CUP, Quim Arrufat, dos dels impulsors de la plataforma "Sobiranies". Com veuen el govern d'esquerres a Espanya? I el Procés, en quin punt està? Al FAQS entrevistarem l'estratega internacional, exassessor d'Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden, Juan Verde. Analitzarem les protestes racials causades per la mort de George Floyd i de com poden influir en la cursa de la Casa Blanca d'aquesta tardor, on advoca per impulsar uns economia verda. També entrevistarem l'escriptora afro-feminista Desirée Bela-Lobedebbe i comptarem amb el testimoni de l'activista i temporer de Lleida, Sérigne Mamadou. Entrevistarem la psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió de l'Hospital Clínic i secretària de la Societat Espanyola de Psiquiatria, Iría Grande, perquè ens expliqui quines seqüeles mentals deixarà la coronacrisi i com afrontar-les. Al FAQS parlarem amb Fede Sardà, director de la sala Luz de Gas de Barcelona, per saber com afronta la futura reobertura el sector de l'oci i de les discoteques. L'actuació d'aquest dissabte serà a càrrec de Guillem Roma i Adrià Salas (La Pegatina), que s'han unit per fer la cançó "Agua de mayo". Al FAQS també comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán i Manel Manchón.

 • "Preguntes freqüents": Joan Guix, el cofundador de Mediapro Jaume Roures i Enric Crous
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Joan Guix, el cofundador de Mediapro Jaume Roures i Enric Crous

  Entrevistarem el secretari de Salut Pública, Joan Guix, poques hores després que hagi comunicat que deixa el càrrec per motius de salut. Parlarem de la pandèmia de la Covid-19, de la gestió que n'ha fet la Conselleria de Salut i de la seva renúncia. Serà l'única entrevista que concedeix després d'abandonar la conselleria.
  Entrevistarem el periodista i soci fundador de Mediapro Jaume Roures, per parlar del controvertit cessament del coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos i saber quina connexió pot tenir aquest afer amb les clavegueres de l'Estat. Roures ha dirigit diversos documentals de denúncia política com, per exemple, "Les clavegueres d'Interior".
  També comptarem amb la presència del president del Consell de Govern de l'Hospital Clínic de Barcelona, Enric Crous. Amb Crous volem parlar de com han afrontat la pandèmia, del projecte d'ampliació del Clínic però també volem conèixer l'opinió d'aquest executiu sobre la situació econòmica causada per la coronacrisi.
  Al FAQS coneixerem com ha viscut aquest confinament el periodista, humorista i escriptor Pepe Colubi, com s'adapta a la desescalada i com es prepara per a la "nova normalitat".
  L'actuació d'aquest dissabte serà de Sanjosex i al FAQS comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes hi haurà Mayka Navarro i Neus Tomàs.

  Entrevistarem el secretari de Salut Pública, Joan Guix, poques hores després que hagi comunicat que deixa el càrrec per motius de salut. Parlarem de la pandèmia de la Covid-19, de la gestió que n'ha fet la Conselleria de Salut i de la seva renúncia. Serà l'única entrevista que concedeix després d'abandonar la conselleria. Entrevistarem el periodista i soci fundador de Mediapro Jaume Roures, per parlar del controvertit cessament del coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos i saber quina connexió pot tenir aquest afer amb les clavegueres de l'Estat. Roures ha dirigit diversos documentals de denúncia política com, per exemple, "Les clavegueres d'Interior". També comptarem amb la presència del president del Consell de Govern de l'Hospital Clínic de Barcelona, Enric Crous. Amb Crous volem parlar de com han afrontat la pandèmia, del projecte d'ampliació del Clínic però també volem conèixer l'opinió d'aquest executiu sobre la situació econòmica causada per la coronacrisi. Al FAQS coneixerem com ha viscut aquest confinament el periodista, humorista i escriptor Pepe Colubi, com s'adapta a la desescalada i com es prepara per a la "nova normalitat". L'actuació d'aquest dissabte serà de Sanjosex i al FAQS comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Mayka Navarro i Neus Tomàs.

 • "Preguntes freqüents": el doctor Clotet, David Fernàndez i l'arquitecta Benedetta Tagliabue
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el doctor Clotet, David Fernàndez i l'arquitecta Benedetta Tagliabue

  Entrevistarem el cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, el doctor Bonaventura Clotet, per saber en quin punt de l'epidèmia de la Covid-19 ens trobem i com avança la investigació mèdica contra aquesta malaltia. El també director de l'Institut de Recerca de la Sida, Irsicaixa, ens presentarà un estudi segons el qual moltes persones que han passat la malaltia poden no haver quedat prou immunitzades.
  La pandèmia del coronavirus té unes conseqüències socials i econòmiques que van més enllà de les mèdiques. Per això entrevistarem el periodista David Fernàndez, soci de Coop57, una de les entitats que promou una campanya de recaptació extraordinària contra l'emergència social provocada per la Covid-19.
  Quina importància tenen les ciutats, els edificis i l'arquitectura en cas de confinament? Estan preparats els habitatges actuals per a passar-hi dos mesos seguits tancats? En parlarem amb l'arquitecta Benedetta Tagliabue. AL FAQS també ens volem preguntar com serà el món després de la coronacrisi i quins canvis experimentarem amb la filòsofa i professora d'Esade Sira Abenoza.
  L'actuació d'aquest dissabte serà de Suu i tindrem les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés.
  A cadires de periodistes, hi haurà Sara González i Arturo Puente.

  Entrevistarem el cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, el doctor Bonaventura Clotet, per saber en quin punt de l'epidèmia de la Covid-19 ens trobem i com avança la investigació mèdica contra aquesta malaltia. El també director de l'Institut de Recerca de la Sida, Irsicaixa, ens presentarà un estudi segons el qual moltes persones que han passat la malaltia poden no haver quedat prou immunitzades. La pandèmia del coronavirus té unes conseqüències socials i econòmiques que van més enllà de les mèdiques. Per això entrevistarem el periodista David Fernàndez, soci de Coop57, una de les entitats que promou una campanya de recaptació extraordinària contra l'emergència social provocada per la Covid-19. Quina importància tenen les ciutats, els edificis i l'arquitectura en cas de confinament? Estan preparats els habitatges actuals per a passar-hi dos mesos seguits tancats? En parlarem amb l'arquitecta Benedetta Tagliabue. AL FAQS també ens volem preguntar com serà el món després de la coronacrisi i quins canvis experimentarem amb la filòsofa i professora d'Esade Sira Abenoza. L'actuació d'aquest dissabte serà de Suu i tindrem les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes, hi haurà Sara González i Arturo Puente.

Anar al contingut