• "Preguntes freqüents": Lluís Llach, Dani Gallardo, Pablo Hasél i l'advocat de l'excomissari Villarejo
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Lluís Llach, Dani Gallardo, Pablo Hasél i l'advocat de l'excomissari Villarejo

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Lluís Llach, cantautor; Pablo Hasél, raper; Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid en la primera entrevista concedida des de que és en llibertat, i Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol.

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid. Després d'un any empresonat, el jutge l'ha deixat en llibertat a l'espera de la sentència ferma. Serà la primera entrevista que concedeix des que és en llibertat.

  També conversarà amb el raper Pablo Hasél, a qui l'Audiència Nacional ha donat deu dies per ingressar a la presó. Està condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i a les institucions de l'Estat.

  Es conversarà amb Lluís Llach sobre les eleccions del 14F, de com l'està afectant la pandèmia i del futur del sector cultural.

  A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol per haver musicat el poema "Podries" de Joana Raspall.

  També s'entrevistarà Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. El nom del seu client apareix a gairebé tots els casos d'espionatge polític i policial de la democràcia. Aquesta setmana, Villarejo ha estat notícia perquè finalment compareixerà al Congrés, en la comissió que investigarà l'operació Kitchen.

  I el programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina, i la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Ana Pardo de Vera, Pablo Tallón, Tian Riba i Laura Aznar

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Lluís Llach, cantautor; Pablo Hasél, raper; Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid en la primera entrevista concedida des de que és en llibertat, i Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol. Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid. Després d'un any empresonat, el jutge l'ha deixat en llibertat a l'espera de la sentència ferma. Serà la primera entrevista que concedeix des que és en llibertat. També conversarà amb el raper Pablo Hasél, a qui l'Audiència Nacional ha donat deu dies per ingressar a la presó. Està condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i a les institucions de l'Estat. Es conversarà amb Lluís Llach sobre les eleccions del 14F, de com l'està afectant la pandèmia i del futur del sector cultural. A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol per haver musicat el poema "Podries" de Joana Raspall. També s'entrevistarà Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. El nom del seu client apareix a gairebé tots els casos d'espionatge polític i policial de la democràcia. Aquesta setmana, Villarejo ha estat notícia perquè finalment compareixerà al Congrés, en la comissió que investigarà l'operació Kitchen. I el programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina, i la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Ana Pardo de Vera, Pablo Tallón, Tian Riba i Laura Aznar

 • "Preguntes freqüents": l'estat de les UCI amb Antoni Castells i Rafael Vilasanjuan, Joan Gaspart i La Queency
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'estat de les UCI amb Antoni Castells i Rafael Vilasanjuan, Joan Gaspart i La Queency

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic, i Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l'Institut de Salut Global de Barcelona, la setmana que les UCI catalanes estan a punt del col·lapse. Amb ells es parlarà de la distribució de les vacunes contra el coronavirus, de l'evolució de la pandèmia i de si calen o no més restriccions.

  També s'analitzarà la decisió del TSJC que, ara com ara, manté les eleccions pel 14F i no en permet l'ajornament. En canvi, les eleccions a la presidència del Barça es mantenen per al 7 de març. El programa en parlarà amb Joan Gaspart, expresident del club i també expresident de turisme de Barcelona.

  Ara que Pepe Colubi està a punt de publicar la novel·la inspirada en la seva joventut, "Dispersión", el periodista oferirà la seva particular visió del moment actual. I també comptarem amb la cantant de música urbana, La Queency.

  Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta.

  L'actuació musical anirà a càrrec de la banda Aiala, que interpretarà la cançó "Fighting and learning".

  A les cadires de periodistes hi haurà Odei A.-Etxearte, Cristina Farrés, Jordi Panyella i Roger Palà.

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic, i Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l'Institut de Salut Global de Barcelona, la setmana que les UCI catalanes estan a punt del col·lapse. Amb ells es parlarà de la distribució de les vacunes contra el coronavirus, de l'evolució de la pandèmia i de si calen o no més restriccions. També s'analitzarà la decisió del TSJC que, ara com ara, manté les eleccions pel 14F i no en permet l'ajornament. En canvi, les eleccions a la presidència del Barça es mantenen per al 7 de març. El programa en parlarà amb Joan Gaspart, expresident del club i també expresident de turisme de Barcelona. Ara que Pepe Colubi està a punt de publicar la novel·la inspirada en la seva joventut, "Dispersión", el periodista oferirà la seva particular visió del moment actual. I també comptarem amb la cantant de música urbana, La Queency. Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta. L'actuació musical anirà a càrrec de la banda Aiala, que interpretarà la cançó "Fighting and learning". A les cadires de periodistes hi haurà Odei A.-Etxearte, Cristina Farrés, Jordi Panyella i Roger Palà.

 • "Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament, després de l'ajornament de les eleccions al 30 de maig. També parlarem amb Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i Oriol Mitjà, metge epidemiòleg, per analitzar també aquest ajornament, l'evolució del coronavirus i les restriccions imposades pel govern. Es connectarà amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d'"El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopia", per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament.

  També han quedat ajornades les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona a causa de la pandèmia. Ernest Folch i Pilar Rahola debatran sobre la conveniència o no d'haver posposat aquesta procés electoral.

  La setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l'onada de fred, es podrà conèixer el testimoni d'Enric Molina, protagonista de la pel·lícula "Sense sostre", i de Yolanda Galmes que, durant un mes i mig va viure al carrer. Ho explicaran juntament amb l'actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels.

  El programa comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de la cantautora Sandra Bautista que interpretarà la cançó "La casa de les mil olors".

  A les cadires de periodistes hi haurà Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament, després de l'ajornament de les eleccions al 30 de maig. També parlarem amb Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i Oriol Mitjà, metge epidemiòleg, per analitzar també aquest ajornament, l'evolució del coronavirus i les restriccions imposades pel govern. Es connectarà amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d'"El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopia", per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament. També han quedat ajornades les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona a causa de la pandèmia. Ernest Folch i Pilar Rahola debatran sobre la conveniència o no d'haver posposat aquesta procés electoral. La setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l'onada de fred, es podrà conèixer el testimoni d'Enric Molina, protagonista de la pel·lícula "Sense sostre", i de Yolanda Galmes que, durant un mes i mig va viure al carrer. Ho explicaran juntament amb l'actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels. El programa comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de la cantautora Sandra Bautista que interpretarà la cançó "La casa de les mil olors". A les cadires de periodistes hi haurà Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.

 • "Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gerry Adams, exlíder del Sinn Féin i impulsor de la pacificació d'Irlanda del Nord, que aquesta setmana ha firmat amb una cinquantena de personalitats internacionals el manifest d'Òmnium Cultural per reclamar l'amnistia dels presos del procés.

  També s'analitzarà la situació de la pandèmia a Catalunya amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. A més, es connectarà amb Leicester, amb el doctor Salvador Macip, per saber com viu el Regne Unit el confinament total, decretat arran de l'aparició d'una nova soca del virus.

  S'entrevistarà qui serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions del Parlament de Catalunya, Anna Grau. Amb ella parlarem del seu imminent trànsit del periodisme a la política.

  El Terrat celebra els seus 30 anys estrenant "L'èxit de la temporada" al Teatre Coliseum de Barcelona. Es parlarà de televisió, teatre i humor amb dos històrics de la companyia, Fermí Fernández i Oriol Grau, que protagonitzen aquest muntatge dirigit per Enric Cambray.

  Com cada setmana, el programa comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Xavier Fina.

  A més, es tindrà l'actuació del grup Koers, que interpretarà la cançó "Som".

  I a les cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Miquel Ramos.

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gerry Adams, exlíder del Sinn Féin i impulsor de la pacificació d'Irlanda del Nord, que aquesta setmana ha firmat amb una cinquantena de personalitats internacionals el manifest d'Òmnium Cultural per reclamar l'amnistia dels presos del procés. També s'analitzarà la situació de la pandèmia a Catalunya amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. A més, es connectarà amb Leicester, amb el doctor Salvador Macip, per saber com viu el Regne Unit el confinament total, decretat arran de l'aparició d'una nova soca del virus. S'entrevistarà qui serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions del Parlament de Catalunya, Anna Grau. Amb ella parlarem del seu imminent trànsit del periodisme a la política. El Terrat celebra els seus 30 anys estrenant "L'èxit de la temporada" al Teatre Coliseum de Barcelona. Es parlarà de televisió, teatre i humor amb dos històrics de la companyia, Fermí Fernández i Oriol Grau, que protagonitzen aquest muntatge dirigit per Enric Cambray. Com cada setmana, el programa comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Xavier Fina. A més, es tindrà l'actuació del grup Koers, que interpretarà la cançó "Som". I a les cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Miquel Ramos.

 • "Preguntes freqüents": la pandèmia a les portes del Nadal amb Antoni Trilla i Clara Prats, i l'advocat Gonzalo Boye
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la pandèmia a les portes del Nadal amb Antoni Trilla i Clara Prats, i l'advocat Gonzalo Boye

  Antoni Trilla i Clara Prats,
  al "Preguntes freqüents"

  Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig
  per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Antoni Trilla, epidemiòleg, i Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. També amb Pilar Rahola, que compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta, i les actuacions dels Lali BeGood i Beth Rodergas.

  També conversarà amb l'epidemiòleg Antoni Trilla i amb Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. Davant del perill d'una tercera onada s'analitzaran les noves restriccions anunciades pel govern i el risc de rebrot a Catalunya.

  Aquesta setmana, Pilar Rahola compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta.

  A més, el programa comptarà amb doble actuació musical. D'una banda, els Lali BeGood interpretaran la cançó "El rock del tió", i Beth Rodergas cantarà "Que tremolin els arbres".

  I a cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Manel Manchón, Andreu Barnils i Joan Julibert.

  Antoni Trilla i Clara Prats, al "Preguntes freqüents" Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Antoni Trilla, epidemiòleg, i Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. També amb Pilar Rahola, que compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta, i les actuacions dels Lali BeGood i Beth Rodergas. També conversarà amb l'epidemiòleg Antoni Trilla i amb Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. Davant del perill d'una tercera onada s'analitzaran les noves restriccions anunciades pel govern i el risc de rebrot a Catalunya. Aquesta setmana, Pilar Rahola compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta. A més, el programa comptarà amb doble actuació musical. D'una banda, els Lali BeGood interpretaran la cançó "El rock del tió", i Beth Rodergas cantarà "Que tremolin els arbres". I a cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Manel Manchón, Andreu Barnils i Joan Julibert.

 • "Preguntes freqüents": Xavier Sala-i-Martín, Esperanza Aguirre i els escàndols del rei emèrit
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Xavier Sala-i-Martín, Esperanza Aguirre i els escàndols del rei emèrit

  Xavier Sala-i-Martín, Esperanza Aguirre i Mariángel Alcázar, al "Preguntes freqüents"

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig
  per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia; Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, del Senat i exministre i la periodista Mariángel Alcázar. També amb l'artista Abel Azcona perseguit per la justícia espanyola arran d'una performance; un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta i l'actuació musical del grup Guineu.

  Aquesta setmana, Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà el catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala-i-Martín, per parlar de la crisi econòmica derivada de la Covid-19. També s'analitzarà el repartiment dels fons europeus per a la recuperació.

  La setmana que s'ha fet públic que el rei emèrit ha pagat prop de 700.000 euros a Hisenda i que s'està plantejant tornar a Espanya, se'n parlarà amb la periodista Mariángel Alcázar, corresponsal de La Vanguardia a la Casa Reial.

  Els escàndols relacionats amb la monarquia espanyola també seran un dels temes de conversa amb Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, del Senat i exministra. També es parlarà de la polèmica generada pel xat de militars colpistes, de la situació política a Catalunya i del lideratge de Pablo Casado al capdavant del PP.

  Es conversarà amb l'artista Abel Azcona perseguit per la justícia espanyola arran d'una performance que va fer el 2015 sobre la pederàstia a l'església. Amb Azcona, que es troba en cerca i captura, es conversarà de les conseqüències de la desobediència.

  També es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta.

  Xavier Sala-i-Martín, Esperanza Aguirre i Mariángel Alcázar, al "Preguntes freqüents" "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia; Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, del Senat i exministre i la periodista Mariángel Alcázar. També amb l'artista Abel Azcona perseguit per la justícia espanyola arran d'una performance; un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta i l'actuació musical del grup Guineu. Aquesta setmana, Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà el catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala-i-Martín, per parlar de la crisi econòmica derivada de la Covid-19. També s'analitzarà el repartiment dels fons europeus per a la recuperació. La setmana que s'ha fet públic que el rei emèrit ha pagat prop de 700.000 euros a Hisenda i que s'està plantejant tornar a Espanya, se'n parlarà amb la periodista Mariángel Alcázar, corresponsal de La Vanguardia a la Casa Reial. Els escàndols relacionats amb la monarquia espanyola també seran un dels temes de conversa amb Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, del Senat i exministra. També es parlarà de la polèmica generada pel xat de militars colpistes, de la situació política a Catalunya i del lideratge de Pablo Casado al capdavant del PP. Es conversarà amb l'artista Abel Azcona perseguit per la justícia espanyola arran d'una performance que va fer el 2015 sobre la pederàstia a l'església. Amb Azcona, que es troba en cerca i captura, es conversarà de les conseqüències de la desobediència. També es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta.

 • "Preguntes freqüents": Josep Maria Argimon, el cas Quintà i Karmele Marchante
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Josep Maria Argimon, el cas Quintà i Karmele Marchante

  Entrevistarem, Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública del Departament de Salut, amb qui analitzarem les darreres dades de la pandèmia i els efectes que aquest pont del Desembre pot tenir en futures decisions.

  També descobrirem a Alfons Quintà, un dels periodistes més influents dels anys 80 a Catalunya, va arribar a dirigir TV3, i que va acabar assassinant la dona i suïcidant-se. La seva història ens l'explicarà el filòleg, Jordi Amat, autor del llibre "El fill del xofer" en conversa amb Josep Maria Ureta, periodista i excap d'economia de TV3.

  Aquesta setmana la periodista, Karmele Marchante, conversarà amb Pilar Rahola sobre temes d'actualitat i ens explicarà els boicots que ha patit a Madrid per declarar-se independentista.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Joan Garrido que interpretarà la nadala "All I want for Christmas is you" de Mariah Carey.

  A més tindrem la col·laboració de Quico Sallés, que ens posarà al dia del judici del 17-A.

  I a cadires de periodistes hi haurà Núria Orriols, Arturo Puente, Anna Gómez i Israel Garcia-Juez

  Entrevistarem, Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública del Departament de Salut, amb qui analitzarem les darreres dades de la pandèmia i els efectes que aquest pont del Desembre pot tenir en futures decisions. També descobrirem a Alfons Quintà, un dels periodistes més influents dels anys 80 a Catalunya, va arribar a dirigir TV3, i que va acabar assassinant la dona i suïcidant-se. La seva història ens l'explicarà el filòleg, Jordi Amat, autor del llibre "El fill del xofer" en conversa amb Josep Maria Ureta, periodista i excap d'economia de TV3. Aquesta setmana la periodista, Karmele Marchante, conversarà amb Pilar Rahola sobre temes d'actualitat i ens explicarà els boicots que ha patit a Madrid per declarar-se independentista. L'actuació musical anirà a càrrec de Joan Garrido que interpretarà la nadala "All I want for Christmas is you" de Mariah Carey. A més tindrem la col·laboració de Quico Sallés, que ens posarà al dia del judici del 17-A. I a cadires de periodistes hi haurà Núria Orriols, Arturo Puente, Anna Gómez i Israel Garcia-Juez

 • "Preguntes freqüents": Carme Forcadell, el pare de Julian Assange i cara a cara entre Gallego i Canadell
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Carme Forcadell, el pare de Julian Assange i cara a cara entre Gallego i Canadell

  Preguntes freqüents 28/11/2020 (PGM 143)

  Entrevistarem l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, pocs dies abans que el Tribunal Sup
  rem decideixi sobre el seu tercer grau i el de la resta dels presos del procés. Parlarem de la situació de les dones a les presons, les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol i les futures eleccions al Parlament.

  També comptarem amb un cara a cara entre Joan Carles Gallego, número dos a les llistes d'En Comú Podem i exsecretari general de CCOO de Catalunya i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Analitzarem els pressupostos generals de l'Estat i la situació econòmica generada per la pandèmia.

  Coneixerem el testimoni de John Shipton, pare de Julian Assange fundador de Wikileaks. La justícia britànica decidirà, el 4 de gener, si extradeix o no el seu fill als Estats Units. A més, s'afegirà a la conversa Txema Guijarro, economista i polític que va gestionar l'asil d'Assange a l'ambaixada d'Equador a Londres.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Blaumut que ens interpretaran la cançó `Cel estranger' del seu darrer disc.

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch.

  I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Agnès Marquès.

  Preguntes freqüents 28/11/2020 (PGM 143) Entrevistarem l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, pocs dies abans que el Tribunal Suprem decideixi sobre el seu tercer grau i el de la resta dels presos del procés. Parlarem de la situació de les dones a les presons, les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol i les futures eleccions al Parlament. També comptarem amb un cara a cara entre Joan Carles Gallego, número dos a les llistes d'En Comú Podem i exsecretari general de CCOO de Catalunya i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Analitzarem els pressupostos generals de l'Estat i la situació econòmica generada per la pandèmia. Coneixerem el testimoni de John Shipton, pare de Julian Assange fundador de Wikileaks. La justícia britànica decidirà, el 4 de gener, si extradeix o no el seu fill als Estats Units. A més, s'afegirà a la conversa Txema Guijarro, economista i polític que va gestionar l'asil d'Assange a l'ambaixada d'Equador a Londres. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Blaumut que ens interpretaran la cançó `Cel estranger' del seu darrer disc. A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch. I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Agnès Marquès.

 • "Preguntes freqüents": Rafael Bengoa, Guillermo Toledo i el cas de Marcel Vivet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Rafael Bengoa, Guillermo Toledo i el cas de Marcel Vivet

  Entrevistarem Rafael Bengoa, exdirector de Sistemes de Salut de l'OMS i exassessor de Barack Obama, amb qui parlarem de la situació de la pandèmia a nivell mundial.
  També analitzarem la desescalada, que comença dilluns, amb Antoni Plasència, director general de l'Institut de Salut Global de Barcelona.

  També comptarem amb la presència de l'actor Willy Toledo, la setmana que l'Audiència Provincial de Madrid ha confirmat la seva absolució del delicte contra els sentiments religiosos.

  Coneixerem el testimoni de Marcel Vivet, per a qui la Fiscalia demana sis anys de presó per la seva presumpta implicació en els aldarulls durant una manifestació del sindicat policial Jusapol. Vivet va ser detingut uns mesos després dels fets que es jutjaran.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Stay Homas, que estrenaran en directe la seva nova cançó, "Let it out", al FAQS.

  A més, tindrem les col·laboracions de Simona Levi i Quico Sallés, i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina.

  I a les cadires dels periodistes hi haurà Natàlia Vila, Daniel Basteiro, Pablo Tallón i Sílvia Barroso.

  Entrevistarem Rafael Bengoa, exdirector de Sistemes de Salut de l'OMS i exassessor de Barack Obama, amb qui parlarem de la situació de la pandèmia a nivell mundial. També analitzarem la desescalada, que comença dilluns, amb Antoni Plasència, director general de l'Institut de Salut Global de Barcelona. També comptarem amb la presència de l'actor Willy Toledo, la setmana que l'Audiència Provincial de Madrid ha confirmat la seva absolució del delicte contra els sentiments religiosos. Coneixerem el testimoni de Marcel Vivet, per a qui la Fiscalia demana sis anys de presó per la seva presumpta implicació en els aldarulls durant una manifestació del sindicat policial Jusapol. Vivet va ser detingut uns mesos després dels fets que es jutjaran. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Stay Homas, que estrenaran en directe la seva nova cançó, "Let it out", al FAQS. A més, tindrem les col·laboracions de Simona Levi i Quico Sallés, i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina. I a les cadires dels periodistes hi haurà Natàlia Vila, Daniel Basteiro, Pablo Tallón i Sílvia Barroso.

 • "Preguntes freqüents": Luis Rojas Marcos, les vacunes de la Covid amb Pere-Joan Cardona i Baltasar Garzón
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Luis Rojas Marcos, les vacunes de la Covid amb Pere-Joan Cardona i Baltasar Garzón

  FAQS 14 DE NOVEMBRE (PGM 141)

  Aquesta setmana connectarem amb els Estats Units d'Amèrica per conversar amb el psiquiatra, Luis Rojas Marc
  os, sobre l'angoixa i la incertesa provocades per la pandèmia. El doctor acaba de publicar l'assaig `Salud y optimismo. Lo que la ciencia sabe de los beneficios del pensamiento positivo'.

  També entrevistarem Pere-Joan Cardona, científic del servei de Microbiologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol, amb qui parlarem sobre la cursa mundial per aconseguir la vacuna de la Covid-19. A més, coneixerem el cas del Miquel Fernández, un reusenc resident a Oklahoma que participa en l'assaig clínic de la vacuna Pfizer, que aquesta setmana ha anunciat que té una eficàcia del 90 per cent

  La setmana que el govern ha demanat un esforç al sector de la restauració per suportar 10 dies més les restriccions, en parlarem amb el xef Nandu Jubany.

  A més entrevistarem el jurista Baltasar Garzón per analitzar la sentència del judici del procés i l'absolució del Major Trapero. Amb ell també conversarem sobre les interferències entre la política i la justícia.
  L'actuació musical anirà a càrrec dels Ladilla Russa que ens interpretaran la cançó `Ni tu ni l'altre', una reinvenció del tema d'Alaska, que forma part del disc de La Marató.

  Com cada setmana comptarem amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta.

  Els periodistes convidats seran Tian Riba, Anna Grau, Laura Aznar i Òscar Fernández.

  FAQS 14 DE NOVEMBRE (PGM 141) Aquesta setmana connectarem amb els Estats Units d'Amèrica per conversar amb el psiquiatra, Luis Rojas Marcos, sobre l'angoixa i la incertesa provocades per la pandèmia. El doctor acaba de publicar l'assaig `Salud y optimismo. Lo que la ciencia sabe de los beneficios del pensamiento positivo'. També entrevistarem Pere-Joan Cardona, científic del servei de Microbiologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol, amb qui parlarem sobre la cursa mundial per aconseguir la vacuna de la Covid-19. A més, coneixerem el cas del Miquel Fernández, un reusenc resident a Oklahoma que participa en l'assaig clínic de la vacuna Pfizer, que aquesta setmana ha anunciat que té una eficàcia del 90 per cent La setmana que el govern ha demanat un esforç al sector de la restauració per suportar 10 dies més les restriccions, en parlarem amb el xef Nandu Jubany. A més entrevistarem el jurista Baltasar Garzón per analitzar la sentència del judici del procés i l'absolució del Major Trapero. Amb ell també conversarem sobre les interferències entre la política i la justícia. L'actuació musical anirà a càrrec dels Ladilla Russa que ens interpretaran la cançó `Ni tu ni l'altre', una reinvenció del tema d'Alaska, que forma part del disc de La Marató. Com cada setmana comptarem amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta. Els periodistes convidats seran Tian Riba, Anna Grau, Laura Aznar i Òscar Fernández.

 • "Preguntes freqüents": el judici del 17A, la victòria de Biden, Víctor Terradellas i Juan Luis Cebrián
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el judici del 17A, la victòria de Biden, Víctor Terradellas i Juan Luis Cebrián

  Dimarts vinent comença a l'Audiència Nacional el judici pels atemptats del 17A. Aquest dissabte, Cristina Puig, al "Preguntes freqüents", parlarà amb Guillermo Pérez, germà de Pau Pérez, assassinat pel terrorista de la Rambla, i amb Anna Teixidor, periodista de TV3 i autora del llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17-A".
  S'entrevistarà Víctor Terradellas, un nom que ha tornat a sonar arran de l'operació Volhov a partir d'unes gravacions interceptades al seu mòbil. Terradellas, exdirigent de Convergència Democràtica, vindrà acompanyat del seu advocat, Francesc Sánchez.
  També es conversarà amb Juan Luis Cebrián, periodista que acaba de publicar el llibre "Caos, el poder de los idiotas". Amb ell s'analitzarà el context polític actual, així com les pressions que reben els periodistes per part de governs i partits.
  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Marala, que aquesta setmana ha guanyat el Premi Enderrock Balears al disc revelació de l'any. Interpretaran la cançó "A trenc d'alba", que dona títol al disc.
  Com cada setmana, el "FAQS" comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola.
  A les cadires dels periodistes hi haurà Marcos Pardeiro, Jordi Barbeta, Sara Muñoz i Laia Soldevila

  Dimarts vinent comença a l'Audiència Nacional el judici pels atemptats del 17A. Aquest dissabte, Cristina Puig, al "Preguntes freqüents", parlarà amb Guillermo Pérez, germà de Pau Pérez, assassinat pel terrorista de la Rambla, i amb Anna Teixidor, periodista de TV3 i autora del llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17-A". S'entrevistarà Víctor Terradellas, un nom que ha tornat a sonar arran de l'operació Volhov a partir d'unes gravacions interceptades al seu mòbil. Terradellas, exdirigent de Convergència Democràtica, vindrà acompanyat del seu advocat, Francesc Sánchez. També es conversarà amb Juan Luis Cebrián, periodista que acaba de publicar el llibre "Caos, el poder de los idiotas". Amb ell s'analitzarà el context polític actual, així com les pressions que reben els periodistes per part de governs i partits. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Marala, que aquesta setmana ha guanyat el Premi Enderrock Balears al disc revelació de l'any. Interpretaran la cançó "A trenc d'alba", que dona títol al disc. Com cada setmana, el "FAQS" comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola. A les cadires dels periodistes hi haurà Marcos Pardeiro, Jordi Barbeta, Sara Muñoz i Laia Soldevila

 • "Preguntes freqüents": l'operació Volhov amb Xavier Vendrell i Oriol Soler, la situació d'hospitals i UCI, i Sor Lucía Caram
  Veure vídeo

 • "Preguntes freqüents": el toc de queda amb el vicepresident Aragonès i la sentència de Trapero amb Olga Tubau
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el toc de queda amb el vicepresident Aragonès i la sentència de Trapero amb Olga Tubau

  Entrevistarem el vicepresident del govern, Pere Aragonès, per analitzar la gestió de la pandèmia i les futures mesures que pot aprovar la Generalitat. També parlarem sobre la reunió de presidents autonòmics de la setmana vinent, a la qual ell hi assistirà en representació de l'executiu català.

  El risc de rebrot de Covid-19 continua imparable a Catalunya. Parlarem de la situació de la pandèmia amb el doctor Robert Güerri, coordinador de la unitat de pacients amb coronavirus de l'Hospital del Mar, i amb Enric Álvarez, investigador del grup Biocom de la UPC que analitzarà les darreres dades relacionades amb la malaltia.

  La setmana que l'Audiència Nacional ha absolt el major Trapero, analitzarem les conseqüències que pot tenir aquesta sentència en d'altres instruccions judicials obertes per l'1-O. Ho farem amb els advocats Olga Tubau i Xavier Melero, lletrats de Trapero i Quim Forn respectivament.

  Fa nou mesos de l'inici de la pandèmia i els governs han aplicat diverses restriccions. Com reacciona el nostre cervell a aquests estímuls? I com gestionem la incertesa que genera aquesta situació inesperada? En parlarem amb el neurocientífic, David Bueno i amb la filòsofa, Laura Llevadot.

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Renaldo&Clara que ens presentaran el seu nou disc L'amor fa calor.

  I a cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Arturo Puente, Javier Gállego i Jordi Panyella.

  Entrevistarem el vicepresident del govern, Pere Aragonès, per analitzar la gestió de la pandèmia i les futures mesures que pot aprovar la Generalitat. També parlarem sobre la reunió de presidents autonòmics de la setmana vinent, a la qual ell hi assistirà en representació de l'executiu català. El risc de rebrot de Covid-19 continua imparable a Catalunya. Parlarem de la situació de la pandèmia amb el doctor Robert Güerri, coordinador de la unitat de pacients amb coronavirus de l'Hospital del Mar, i amb Enric Álvarez, investigador del grup Biocom de la UPC que analitzarà les darreres dades relacionades amb la malaltia. La setmana que l'Audiència Nacional ha absolt el major Trapero, analitzarem les conseqüències que pot tenir aquesta sentència en d'altres instruccions judicials obertes per l'1-O. Ho farem amb els advocats Olga Tubau i Xavier Melero, lletrats de Trapero i Quim Forn respectivament. Fa nou mesos de l'inici de la pandèmia i els governs han aplicat diverses restriccions. Com reacciona el nostre cervell a aquests estímuls? I com gestionem la incertesa que genera aquesta situació inesperada? En parlarem amb el neurocientífic, David Bueno i amb la filòsofa, Laura Llevadot. A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina. L'actuació musical anirà a càrrec de Renaldo&Clara que ens presentaran el seu nou disc L'amor fa calor. I a cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Arturo Puente, Javier Gállego i Jordi Panyella.

 • "Preguntes freqüents": el tancament de bars i restaurants amb el doctor Clotet, Marc Ramentol; i Laura Borràs i José Zaragoza
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el tancament de bars i restaurants amb el doctor Clotet, Marc Ramentol; i Laura Borràs i José Zaragoza

  Entrevistarem al Dr.Bonaventura Clotet, cap de malalties infeccioses del Germans Trias i Pujol i a Marc Ramentol, Secretari General del Departament de Salut. Amb ells analitzarem les darreres restriccions aplicades pel govern i coneixerem l'abast de la pandèmia a Catalunya.

  Dimecres 21 d'octubre s'activarà el rellotge electoral amb una data a l'horitzó: el 14 de febrer. En parlarem en una conversa a dues bandes amb Laura Borràs, diputada de JxC al Congrés, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, amb qui abordarem també les relacions entre el govern espanyol i català.

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch.

  L'actuació musical anirà a càrrec de cantant gadità Dave Zulueta, que ens presentarà 'La teva pell' la seva primera cançó en català.

  I a cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Manuel Manchón, Òscar Fernández i Núria Orriols.

  Entrevistarem al Dr.Bonaventura Clotet, cap de malalties infeccioses del Germans Trias i Pujol i a Marc Ramentol, Secretari General del Departament de Salut. Amb ells analitzarem les darreres restriccions aplicades pel govern i coneixerem l'abast de la pandèmia a Catalunya. Dimecres 21 d'octubre s'activarà el rellotge electoral amb una data a l'horitzó: el 14 de febrer. En parlarem en una conversa a dues bandes amb Laura Borràs, diputada de JxC al Congrés, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, amb qui abordarem també les relacions entre el govern espanyol i català. A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch. L'actuació musical anirà a càrrec de cantant gadità Dave Zulueta, que ens presentarà 'La teva pell' la seva primera cançó en català. I a cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Manuel Manchón, Òscar Fernández i Núria Orriols.

 • "Preguntes freqüents": l'Operació Judes, Adrián Sas, Alejandro Fernández i la visita del rei amb Mariángel Alcázar
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'Operació Judes, Adrián Sas, Alejandro Fernández i la visita del rei amb Mariángel Alcázar

  Entrevistarem a Germinal Tomàs i Esther Canet, dos dels detinguts durant l'Operació Judes que, per primera vegada, trepitjaran un plató de televisió. També coneixerem el testimoni de l'Adrián Sas, a qui la Fiscalia i la Generalitat li demanen fins a set anys de presó per les protestes del primer aniversari de l'1-O.

  Ara que es va aclarint el calendari electoral a Catalunya, analitzarem els escenaris de futur amb Alejandro Fernández, president del PP català.

  El govern espanyol ha decretat l'estat d'alarma a Madrid, malgrat l'oposició de la presidenta de la Comunitat. En parlarem amb Javier Padilla, metge expert en salut pública.

  A més comptarem amb la presència de Mariángel Alcázar, periodista especialitzada en la Casa del Rei. Amb ella conversarem sobre la visita del rei Felip sisè a Barcelona.

  L'actuació musical anirà a càrrec de l'Atenea Carter & The Groove Collective, coincidint amb l'inici del 39è Festival de Jazz de Terrassa.

  A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta.

  I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Pablo Tallón, Laura Aznar i Marcos Pardeiro.

  Entrevistarem a Germinal Tomàs i Esther Canet, dos dels detinguts durant l'Operació Judes que, per primera vegada, trepitjaran un plató de televisió. També coneixerem el testimoni de l'Adrián Sas, a qui la Fiscalia i la Generalitat li demanen fins a set anys de presó per les protestes del primer aniversari de l'1-O. Ara que es va aclarint el calendari electoral a Catalunya, analitzarem els escenaris de futur amb Alejandro Fernández, president del PP català. El govern espanyol ha decretat l'estat d'alarma a Madrid, malgrat l'oposició de la presidenta de la Comunitat. En parlarem amb Javier Padilla, metge expert en salut pública. A més comptarem amb la presència de Mariángel Alcázar, periodista especialitzada en la Casa del Rei. Amb ella conversarem sobre la visita del rei Felip sisè a Barcelona. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Atenea Carter & The Groove Collective, coincidint amb l'inici del 39è Festival de Jazz de Terrassa. A més tindrem les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López Fonta. I a cadires de periodistes hi haurà Sara González, Pablo Tallón, Laura Aznar i Marcos Pardeiro.

Anar al contingut