• "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria.

  La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats.

  Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria. La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats. Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella. L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

 • "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec.

  La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs.

  La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política.

  Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte.

  L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec. La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs. La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política. Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte. L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

 • "Preguntes freqüents": la investidura d'Aragonès amb Laura Vilagrà i Joan Canadell, Oscar Camps i el futbol femení
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la investidura d'Aragonès amb Laura Vilagrà i Joan Canadell, Oscar Camps i el futbol femení

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Vilagrà, diputada d'ERC al Parlament i negociadora de l'acord amb Junts per Catalunya, que es perfila com a consellera de Presidència. D'aquest pacte i de la investidura de Pere Aragonès, se'n parlarà amb Joan Canadell, diputat de Junts per Catalunya.

  Després del triomf del Barça femení a la Champions, es conversarà amb l'exjugadora blaugrana i pionera Lolita Ortiz, que va disputar el primer partit de dones l'any 1970. A més s'analitzarà l'esclat del futbol femení amb la periodista Danae Boronat.

  També es parlarà sobre la crisi migratòria a Ceuta amb Òscar Camps, fundador d'Open Arms, i Abidin Bucharaya, delegat del Front Polisario a Catalunya.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires de periodistes, hi haurà Mariano Alonso, Anna Gómez, Marta Romagosa i Tian Riba.

  L'actuació musical anirà a càrrec de The Sappy's, que interpretarà la cançó "Temps diferents".


  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Vilagrà, diputada d'ERC al Parlament i negociadora de l'acord amb Junts per Catalunya, que es perfila com a consellera de Presidència. D'aquest pacte i de la investidura de Pere Aragonès, se'n parlarà amb Joan Canadell, diputat de Junts per Catalunya. Després del triomf del Barça femení a la Champions, es conversarà amb l'exjugadora blaugrana i pionera Lolita Ortiz, que va disputar el primer partit de dones l'any 1970. A més s'analitzarà l'esclat del futbol femení amb la periodista Danae Boronat. També es parlarà sobre la crisi migratòria a Ceuta amb Òscar Camps, fundador d'Open Arms, i Abidin Bucharaya, delegat del Front Polisario a Catalunya. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes, hi haurà Mariano Alonso, Anna Gómez, Marta Romagosa i Tian Riba. L'actuació musical anirà a càrrec de The Sappy's, que interpretarà la cançó "Temps diferents".

 • "Preguntes freqüents": Ada Colau, 15 anys de Polònia amb Toni Soler i la tragèdia de Balandrau
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Ada Colau, 15 anys de Polònia amb Toni Soler i la tragèdia de Balandrau

  Entrevistarem Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia de Balandrau, l'any 2000. Va passar tres dies i dues nits al ras a conseqüència d'un torb i va ser l'únic de la seva expedició que es va salvar. També conversarem amb Francesc Carola, cap dels bombers que va dirigir aquell rescat.

  Celebrarem els 15 anys del "Polònia" entrevistant el seu creador, Toni Soler i els actors Cesc Casanovas i Judit Martín. Amb Soler també analitzarem l'actual moment polític.

  Deu anys després de l'esclat del 15-M li demanarem a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quin llegat ens ha deixat aquell moviment social. També en parlarem amb Cristina Almeida advocada i exdiputada d'IU que compartirà taula amb Pilar Rahola.

  També comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Roger Palà, Jordi Barbeta i Oriol March.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán que interpretarà la cançó "500 noches".

  Entrevistarem Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia de Balandrau, l'any 2000. Va passar tres dies i dues nits al ras a conseqüència d'un torb i va ser l'únic de la seva expedició que es va salvar. També conversarem amb Francesc Carola, cap dels bombers que va dirigir aquell rescat. Celebrarem els 15 anys del "Polònia" entrevistant el seu creador, Toni Soler i els actors Cesc Casanovas i Judit Martín. Amb Soler també analitzarem l'actual moment polític. Deu anys després de l'esclat del 15-M li demanarem a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quin llegat ens ha deixat aquell moviment social. També en parlarem amb Cristina Almeida advocada i exdiputada d'IU que compartirà taula amb Pilar Rahola. També comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Roger Palà, Jordi Barbeta i Oriol March. L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán que interpretarà la cançó "500 noches".

 • "Preguntes freqüents": les negociacions per formar govern amb Jordi Sànchez i Sergi Sabrià, Sala-i-Martín, en Peyu i Carles Sans
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les negociacions per formar govern amb Jordi Sànchez i Sergi Sabrià, Sala-i-Martín, en Peyu i Carles Sans

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, i Sergi Sabrià, vicesecretari general de comunicació d'ERC, en ple procés negociador per formar govern. Tots dos ens explicaran de primera mà els principals esculls de les converses.

  S'analitzarà com se sortirà la de la crisi generada per la pandèmia amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia a la Universitat de Colúmbia, amb qui també s'abordarà la proposta per alliberar les patents de les vacunes.

  La nit que s'aixecarà l'estat d'alarma i s'acabarà el toc de queda durant el "FAQS", es comentarà amb l'humorista Peyu.

  Tricicle celebra 40 anys de trajectòria que es repassarà amb un dels seus integrants, Carles Sans.

  El programa també tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que tindrà un cara a cara amb Sergi Sol.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Estefanía Molina, Tian Riba, Ferran Casas i Pablo Tallón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gigi McFarlane, que interpretarà la cançó "Freed from desire".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, i Sergi Sabrià, vicesecretari general de comunicació d'ERC, en ple procés negociador per formar govern. Tots dos ens explicaran de primera mà els principals esculls de les converses. S'analitzarà com se sortirà la de la crisi generada per la pandèmia amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia a la Universitat de Colúmbia, amb qui també s'abordarà la proposta per alliberar les patents de les vacunes. La nit que s'aixecarà l'estat d'alarma i s'acabarà el toc de queda durant el "FAQS", es comentarà amb l'humorista Peyu. Tricicle celebra 40 anys de trajectòria que es repassarà amb un dels seus integrants, Carles Sans. El programa també tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que tindrà un cara a cara amb Sergi Sol. A les cadires dels periodistes hi haurà Estefanía Molina, Tian Riba, Ferran Casas i Pablo Tallón. L'actuació musical anirà a càrrec de Gigi McFarlane, que interpretarà la cançó "Freed from desire".

 • "Preguntes freqüents": la desescalada amb Sàmper, Enric Álvarez i David Bueno i l'extrema dreta amb Andrew Marantz
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la desescalada amb Sàmper, Enric Álvarez i David Bueno i l'extrema dreta amb Andrew Marantz

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, per parlar de les noves mesures anunciades pel Procicat i saber què passarà a partir del 9 de maig quan acabi l'estat d'alarma. Sàmper compartirà taula amb el neurocientífic David Bueno, Anna Sas, propietària del restaurant Les Voltes i i Enric Álvarez, membre del Biocom.

  Tres dies abans de les eleccions de Madrid, el programa analitzarà l'auge de l'extrema dreta amb l'historiador Xavier Domènech i la periodista de la revista Contexto Marina Lobo. També es conversarà amb Andrew Marantz, periodista de The New Yorker que ha conviscut, infiltrat, durant tres anys amb radicals nord-americans molt actius a internet. Aquesta investigació l'ha recollida en el llibre "Antisocial, la extrema derecha y la lilbertad de expresión en internet".

  A més, el programa tindrà un cara a cara entre els periodistes Toni Bolaño i Sergi Sol.

  També hi haurà les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  En cadires de periodistes hi seuran Neus Tomàs, Júlia Regué, Núria Orriols i Manel Manchón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Marcel i Júlia, que interpretaran la cançó 'Millor amb tu'.

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, per parlar de les noves mesures anunciades pel Procicat i saber què passarà a partir del 9 de maig quan acabi l'estat d'alarma. Sàmper compartirà taula amb el neurocientífic David Bueno, Anna Sas, propietària del restaurant Les Voltes i i Enric Álvarez, membre del Biocom. Tres dies abans de les eleccions de Madrid, el programa analitzarà l'auge de l'extrema dreta amb l'historiador Xavier Domènech i la periodista de la revista Contexto Marina Lobo. També es conversarà amb Andrew Marantz, periodista de The New Yorker que ha conviscut, infiltrat, durant tres anys amb radicals nord-americans molt actius a internet. Aquesta investigació l'ha recollida en el llibre "Antisocial, la extrema derecha y la lilbertad de expresión en internet". A més, el programa tindrà un cara a cara entre els periodistes Toni Bolaño i Sergi Sol. També hi haurà les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. En cadires de periodistes hi seuran Neus Tomàs, Júlia Regué, Núria Orriols i Manel Manchón. L'actuació musical anirà a càrrec de Marcel i Júlia, que interpretaran la cançó 'Millor amb tu'.

 • "Preguntes freqüents": Fernando Trueba, Xavier Aldekoa, Marina Rossell i Albert Om, i David Verdaguer
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Fernando Trueba, Xavier Aldekoa, Marina Rossell i Albert Om, i David Verdaguer

  Entrevistarem Fernando Trueba que estrena la premiada "El olvido que seremos", la història del metge colombià Héctor Abad Gómez, defensor de la sanitat pública. Amb Trueba parlarem de les dificultats de rodar en pandèmia i de la crisi del sector cultural.

  També ens acompanyarà el periodista i corresponsal de La Vanguardia a l'Àfrica, Xavier Aldekoa, per parlar de les desigualtats en la distribució de les vacunes contra la Covid-19.

  Conversarem amb Alfonso Fernández, el jove antifeixista de Vallecas condemnat a quatre anys de presó per tinença d'explosius durant la vaga general del 2012. Ara espera que Estrasburg es pronunciï sobre el seu cas, considerat per alguns com un muntatge policial.

  Descobrirem què tenen en comú el periodista Albert Om i la cantant Marina Rosell.

  Parlarem de l'humor a la televisió amb Guillem Sans, director de l'"APM", i David Verdaguer, actor i presentador del programa "Tabús".

  Entrevistarem Fernando Trueba que estrena la premiada "El olvido que seremos", la història del metge colombià Héctor Abad Gómez, defensor de la sanitat pública. Amb Trueba parlarem de les dificultats de rodar en pandèmia i de la crisi del sector cultural. També ens acompanyarà el periodista i corresponsal de La Vanguardia a l'Àfrica, Xavier Aldekoa, per parlar de les desigualtats en la distribució de les vacunes contra la Covid-19. Conversarem amb Alfonso Fernández, el jove antifeixista de Vallecas condemnat a quatre anys de presó per tinença d'explosius durant la vaga general del 2012. Ara espera que Estrasburg es pronunciï sobre el seu cas, considerat per alguns com un muntatge policial. Descobrirem què tenen en comú el periodista Albert Om i la cantant Marina Rosell. Parlarem de l'humor a la televisió amb Guillem Sans, director de l'"APM", i David Verdaguer, actor i presentador del programa "Tabús".

 • "Preguntes freqüents": Màrius Carol i Jaume Roures, Ramon Cotarelo i Josep Huguet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Màrius Carol i Jaume Roures, Ramon Cotarelo i Josep Huguet

  Cotarelo i Josep Huguet, a "Preguntes freqüents"

  divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per C
  ristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0; Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro; Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia; Ramon Cotarelo, politòleg, i Josep Huguet, exconseller d'ERC. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

  "Preguntes freqüents", aquesta setmana en divendres, oferirà la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0, detingut quan la va policia va carregar contra els manifestants que estaven asseguts a la Via Laietana.

  També es conversarà amb Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, i Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia, sobre la relació entre poder i mitjans de comunicació.

  A més, s'analitzarà l'actualitat política, l'estat de les negociacions per formar govern a Catalunya, amb Ramon Cotarelo, politòleg, i l'exconseller d'ERC Josep Huguet.

  Hi haurà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch, i la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Susana Quadrado, Magda Bandera i Javier Gállego.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

  Cotarelo i Josep Huguet, a "Preguntes freqüents" divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0; Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro; Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia; Ramon Cotarelo, politòleg, i Josep Huguet, exconseller d'ERC. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada. "Preguntes freqüents", aquesta setmana en divendres, oferirà la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0, detingut quan la va policia va carregar contra els manifestants que estaven asseguts a la Via Laietana. També es conversarà amb Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, i Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia, sobre la relació entre poder i mitjans de comunicació. A més, s'analitzarà l'actualitat política, l'estat de les negociacions per formar govern a Catalunya, amb Ramon Cotarelo, politòleg, i l'exconseller d'ERC Josep Huguet. Hi haurà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch, i la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Susana Quadrado, Magda Bandera i Javier Gállego. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

 • "Preguntes freqüents": l'entrevista pòstuma d'Arcadi Oliveres, Àlex Rigola i Javier Cercas, i Miquel Montoro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'entrevista pòstuma d'Arcadi Oliveres, Àlex Rigola i Javier Cercas, i Miquel Montoro

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb una entrevista pòstuma a Arcadi Oliveres; el seu fill Albert; l'escriptor Javier Cercas; el director teatral Àlex Rigola; el pagès i youtuber Miquel Montoro, i el periodista d'El Mundo Fernando Lázaro. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

  La setmana que ens ha deixat l'activista social Arcadi Oliveres, "Preguntes freqüents" emetrà l'entrevista pòstuma que es va enregistrar a casa seva el 15 de març. Es farà balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d'una manera revolucionària. Se'n parlarà amb el seu fill, Albert Oliveres.

  Cristina Puig entrevistarà l'escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l'estrena d'"Anatomia d'un instant", el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas. Amb ells es parlarà del paper de la monarquia espanyola, del règim del 78 i de l'auge dels populismes.

  També es conversarà amb Miquel Montoro, pagès i youtuber amb més de 300.000 seguidors. Parlarem sobre com es passa de l'anonimat de viure al camp a convertir-se en un dels adolescents més seguits a les xarxes.

  Diumenge, el programa "30 minuts" estrena el documental "Pujol: els secrets d'Andorra" , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l'expresident. El programa en parlarà amb Fernando Lázaro, el periodista d'El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol.

  Es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta, i Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi haurà Sergi Picazo, Agnès Marquès, Neus Tomàs i Israel García-Juez.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb una entrevista pòstuma a Arcadi Oliveres; el seu fill Albert; l'escriptor Javier Cercas; el director teatral Àlex Rigola; el pagès i youtuber Miquel Montoro, i el periodista d'El Mundo Fernando Lázaro. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma. La setmana que ens ha deixat l'activista social Arcadi Oliveres, "Preguntes freqüents" emetrà l'entrevista pòstuma que es va enregistrar a casa seva el 15 de març. Es farà balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d'una manera revolucionària. Se'n parlarà amb el seu fill, Albert Oliveres. Cristina Puig entrevistarà l'escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l'estrena d'"Anatomia d'un instant", el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas. Amb ells es parlarà del paper de la monarquia espanyola, del règim del 78 i de l'auge dels populismes. També es conversarà amb Miquel Montoro, pagès i youtuber amb més de 300.000 seguidors. Parlarem sobre com es passa de l'anonimat de viure al camp a convertir-se en un dels adolescents més seguits a les xarxes. Diumenge, el programa "30 minuts" estrena el documental "Pujol: els secrets d'Andorra" , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l'expresident. El programa en parlarà amb Fernando Lázaro, el periodista d'El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol. Es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta, i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi haurà Sergi Picazo, Agnès Marquès, Neus Tomàs i Israel García-Juez. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

 • "Preguntes freqüents": la investidura amb Vilalta, Artadi i Carrizosa, i el paper de la dona a l'Església
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la investidura amb Vilalta, Artadi i Carrizosa, i el paper de la dona a l'Església

  A "Preguntes freqüents", en ple debat d'investidura de Pere Aragonès, s'analitzarà com es presenta la segona votació del candidat republicà amb Marta Vilalta, portaveu i secretaria general adjunta d'ERC; Elsa Artadi, diputada de JxCat i Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans, entre d'altres convidats.

  A les portes de la Setmana Santa es parlarà sobre el paper de la dona a l'Església amb la periodista Cristina Fallarás, autora del llibre 'El evangelio según María Magdalena", Krzysztof Charamsa, capellà gai expulsat del Vaticà, i amb sor Lucía Caram.

  Pilar Rahola conversarà amb la periodista Karmele Marchante i a més el programa tindrà la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes aquesta setmana hi haurà Iva Anguera, Pablo Tallón, Tian Riba i Bea Talegón.

  Aquest dissabte l'actuació musical anirà a càrrec de Neus Borrell i Bru Ferri.

  A "Preguntes freqüents", en ple debat d'investidura de Pere Aragonès, s'analitzarà com es presenta la segona votació del candidat republicà amb Marta Vilalta, portaveu i secretaria general adjunta d'ERC; Elsa Artadi, diputada de JxCat i Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans, entre d'altres convidats. A les portes de la Setmana Santa es parlarà sobre el paper de la dona a l'Església amb la periodista Cristina Fallarás, autora del llibre 'El evangelio según María Magdalena", Krzysztof Charamsa, capellà gai expulsat del Vaticà, i amb sor Lucía Caram. Pilar Rahola conversarà amb la periodista Karmele Marchante i a més el programa tindrà la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes aquesta setmana hi haurà Iva Anguera, Pablo Tallón, Tian Riba i Bea Talegón. Aquest dissabte l'actuació musical anirà a càrrec de Neus Borrell i Bru Ferri.

 • "Preguntes freqüents": les vacunes contra la Covid, els escàndols de la monarquia espanyola i el nanosatèl·lit Enxaneta
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les vacunes contra la Covid, els escàndols de la monarquia espanyola i el nanosatèl·lit Enxaneta

  A "Preguntes freqüents" es parlarà dels escàndols que afecten la monarquia espanyola amb tres periodistes que han fet una investigació sobre la Zarzuela. Són Albert Calatrava, Eider Hurtado i Ana Pardo de Vera, coautors de 'L'armadura del rei', un relat que analitza la figura del rei Joan Carles I a partir del cop d'Estat del 23-F.

  La setmana que ha esclatat la polèmica pels efectes secundaris d'una de les vacunes contra la Covid-19 es parlarà de patents i del negoci de la indústria farmacèutica amb l'investigador danès Peter C. Gotzsche.

  A més el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol.

  A cadires de periodistes aquesta setmana, hi seuran Mariano Alonso, Sara Muñoz, Anna Gómez i Joan Julibert.

  Aquest dissabte, l'actuació musical anirà a càrrec d'Alícia Rey i La Pau, que cantaran 'Fer camí'.

  A "Preguntes freqüents" es parlarà dels escàndols que afecten la monarquia espanyola amb tres periodistes que han fet una investigació sobre la Zarzuela. Són Albert Calatrava, Eider Hurtado i Ana Pardo de Vera, coautors de 'L'armadura del rei', un relat que analitza la figura del rei Joan Carles I a partir del cop d'Estat del 23-F. La setmana que ha esclatat la polèmica pels efectes secundaris d'una de les vacunes contra la Covid-19 es parlarà de patents i del negoci de la indústria farmacèutica amb l'investigador danès Peter C. Gotzsche. A més el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol. A cadires de periodistes aquesta setmana, hi seuran Mariano Alonso, Sara Muñoz, Anna Gómez i Joan Julibert. Aquest dissabte, l'actuació musical anirà a càrrec d'Alícia Rey i La Pau, que cantaran 'Fer camí'.

 • "Preguntes freqüents": l'expresident de la Generalitat Quim Torra, l'exconsellera Meritxell Serret i un any de la pandèmia
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'expresident de la Generalitat Quim Torra, l'exconsellera Meritxell Serret i un any de la pandèmia

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Meritxell Serret, diputada al Parlament per ERC, dos dies després de la seva arribada a Catalunya procedent de l'exili belga. Per primer cop des del seu retorn Serret trepitja un mitjà d'informació per concedir una entrevista.

  També es conversarà amb l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que guiarà per la Casa dels Canonges on va viure confinat ara fa un any. S'abordarà la seva experiència vital i el seu pas pel govern.

  Quan ja fa un any de l'inici de l'estat d'alarma, el programa farà balanç de com la pandèmia ens ha canviat la vida amb els doctors Jaume Padrós i Oriol Mitjà, la doctora Cristina Capdevila i el psiquiatre Enric Álvarez i la sociòloga Marta Soler.

  A cadires de periodistes, aquesta setmana seuran Odei A. Etxearte i Arturo Puente, i es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  Aquest dissabte hi haurà doble actuació musical amb la soprano Begoña Alberdi i el grup Sixtus.

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Meritxell Serret, diputada al Parlament per ERC, dos dies després de la seva arribada a Catalunya procedent de l'exili belga. Per primer cop des del seu retorn Serret trepitja un mitjà d'informació per concedir una entrevista. També es conversarà amb l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que guiarà per la Casa dels Canonges on va viure confinat ara fa un any. S'abordarà la seva experiència vital i el seu pas pel govern. Quan ja fa un any de l'inici de l'estat d'alarma, el programa farà balanç de com la pandèmia ens ha canviat la vida amb els doctors Jaume Padrós i Oriol Mitjà, la doctora Cristina Capdevila i el psiquiatre Enric Álvarez i la sociòloga Marta Soler. A cadires de periodistes, aquesta setmana seuran Odei A. Etxearte i Arturo Puente, i es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. Aquest dissabte hi haurà doble actuació musical amb la soprano Begoña Alberdi i el grup Sixtus.

 • "Preguntes freqüents": el 8M amb la ministra Irene Montero, Carles Porta i Tomàs Alcoverro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el 8M amb la ministra Irene Montero, Carles Porta i Tomàs Alcoverro

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Irene Montero, ministra d'Igualtat, dos dies abans de la celebració del Dia de les Dones. Es parlarà de les relacions amb el PSOE, de la monarquia espanyola i de la situació a Catalunya després de les eleccions del 14F.

  També es descobrirà per què ens agrada tant la crònica negra i les informacions de successos. Serà amb Carles Porta, periodista i director de "Crims", que acaba de publicar "La farmacèutica. 492 dies segrestada", i amb el metge forense Narcís Bardalet.

  Es conversarà amb Tomàs Alcoverro, el corresponsal més veterà a l'Orient Mitjà. Ara repassa els seus més de 50 anys de trajectòria en el llibre "Tot està per dir".

  A les cadires dels periodistes, aquesta setmana seuran Neus Tomàs, Gemma Liñán, Jordi Panyella i Esperanza Escribano.

  El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta, i la col·laboració de Quico Sallés.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Sara Roy, que interpretarà la cançó "Poetes".

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Irene Montero, ministra d'Igualtat, dos dies abans de la celebració del Dia de les Dones. Es parlarà de les relacions amb el PSOE, de la monarquia espanyola i de la situació a Catalunya després de les eleccions del 14F. També es descobrirà per què ens agrada tant la crònica negra i les informacions de successos. Serà amb Carles Porta, periodista i director de "Crims", que acaba de publicar "La farmacèutica. 492 dies segrestada", i amb el metge forense Narcís Bardalet. Es conversarà amb Tomàs Alcoverro, el corresponsal més veterà a l'Orient Mitjà. Ara repassa els seus més de 50 anys de trajectòria en el llibre "Tot està per dir". A les cadires dels periodistes, aquesta setmana seuran Neus Tomàs, Gemma Liñán, Jordi Panyella i Esperanza Escribano. El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta, i la col·laboració de Quico Sallés. L'actuació musical anirà a càrrec de Sara Roy, que interpretarà la cançó "Poetes".

 • "Preguntes freqüents": les protestes i els joves, el cas Zabalza, Juan Carlos Ortega i Pau Riba
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les protestes i els joves, el cas Zabalza, Juan Carlos Ortega i Pau Riba

  i Juan Carlos Ortega, a "Preguntes freqüents"

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'inform
  ació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Idoia Zabalza, germana de Zabalza; Miguel Ángel Llamas, director del documental `On és en Mikel'; Gabriela Serra, activista; Pau Riba, cantautor, i Juan Carlos Ortega, humorista. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Idoia Zabalza i Miguel Ángel Llamas per parlar del cas Mikel Zabalza, la setmana que han vist la llum uns àudios en què es descobreixen abusos de la Guàrdia Civil a Intxaurrondo. Llama és el director del documental `On és en Mikel' i Idoia Zabalza és germana de la víctima.

  També s'analitzaran les protestes de les últimes setmanes arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Serà amb l'activista Gabriela Serra i tres joves que explicaran què els empeny a mobilitzar-se.

  La setmana que el Perseverance ha arribat a Mart, a "FAQS" es conversarà amb dos apassionats de l'univers: el cantautor Pau Riba i l'humorista Juan Carlos Ortega.

  A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi seuran Manuel Manchón, Núria Orriols i Jonathan Martínez.

  El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina i la col·laboració de Quico Sallés.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

  i Juan Carlos Ortega, a "Preguntes freqüents" "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Idoia Zabalza, germana de Zabalza; Miguel Ángel Llamas, director del documental `On és en Mikel'; Gabriela Serra, activista; Pau Riba, cantautor, i Juan Carlos Ortega, humorista. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta". Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Idoia Zabalza i Miguel Ángel Llamas per parlar del cas Mikel Zabalza, la setmana que han vist la llum uns àudios en què es descobreixen abusos de la Guàrdia Civil a Intxaurrondo. Llama és el director del documental `On és en Mikel' i Idoia Zabalza és germana de la víctima. També s'analitzaran les protestes de les últimes setmanes arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Serà amb l'activista Gabriela Serra i tres joves que explicaran què els empeny a mobilitzar-se. La setmana que el Perseverance ha arribat a Mart, a "FAQS" es conversarà amb dos apassionats de l'univers: el cantautor Pau Riba i l'humorista Juan Carlos Ortega. A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi seuran Manuel Manchón, Núria Orriols i Jonathan Martínez. El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina i la col·laboració de Quico Sallés. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

 • "Preguntes freqüents": les protestes per l'empresonament de Hasél, Ian Gibson i les negociacions per formar govern
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les protestes per l'empresonament de Hasél, Ian Gibson i les negociacions per formar govern

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Alejandra Matamoros, parella de Pablo Hasél i advocada; Ramiro García de Dios, exmagistrat; Anaïs Franquesa, advocada d'Irídia, i Ian Gibson, hispanista. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Elèctrica Dharma, que interpretarà la cançó "Tots junts vencerem".

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Alejandra Matamoros, parella de Pablo Hasél i advocada; Ramiro García de Dios, exmagistrat; Anaïs Franquesa, advocada d'Irídia, i Ian Gibson, hispanista. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Elèctrica Dharma, que interpretarà la cançó "Tots junts vencerem".

Anar al contingut