• Arnaldo Otegi i Jesús Eguiguren, Santiago Niño-Becerra i el Barça-Madrid
  Veure vídeo

  Arnaldo Otegi i Jesús Eguiguren, Santiago Niño-Becerra i el Barça-Madrid

  La setmana que ha fet 10 anys de la fi d'ETA Arnaldo Otegi, coordinador general d'EH Bildu, i Jesús Eguiguren, expresident del Partit Socialista d'Euskadi, es retrobaran al FAQS. Tots dos van contribuir al desgel entre l'esquerra abertzale i el PSOE que va derivar en les converses de pau entre el govern espanyol i la banda terrorista.

  Conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, per parlar de la crisi logística mundial i dels efectes que pot tenir en la campanya de Nadal.

  A més, comptarem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola i amb la col·laboració de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Susana Quadrado, Iva Anguera, Jonathan Martínez i Joan Rusiñol.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Roba estesa, que interpretarà la cançó "Oceà".

  La setmana que ha fet 10 anys de la fi d'ETA Arnaldo Otegi, coordinador general d'EH Bildu, i Jesús Eguiguren, expresident del Partit Socialista d'Euskadi, es retrobaran al FAQS. Tots dos van contribuir al desgel entre l'esquerra abertzale i el PSOE que va derivar en les converses de pau entre el govern espanyol i la banda terrorista. Conversarem amb Santiago Niño-Becerra, doctor en Economia, per parlar de la crisi logística mundial i dels efectes que pot tenir en la campanya de Nadal. A més, comptarem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola i amb la col·laboració de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Susana Quadrado, Iva Anguera, Jonathan Martínez i Joan Rusiñol. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Roba estesa, que interpretarà la cançó "Oceà".

 • Ferran Adrià, Marta Rovira i el cas Castor
  Veure vídeo

  Ferran Adrià, Marta Rovira i el cas Castor

  Entrevistarem Ferran Adrià, un dels catalans més universals. Repassarem la seva trajectòria, des dels seus orígens fins que el seu restaurant, El Bulli, va ser considerat el millor del món en cinc ocasions.

  Conversarem amb Marta Rovira, secretària general d'ERC, en plena negociació dels pressupostos generals de l'estat. Amb Rovira, que ja fa més de tres anys que és a Suïssa, també abordarem com resoldre la situació dels exiliats.

  Dilluns comença el judici pel cas Castor. Coneixerem el testimoni d'un dels principals damnificats pels terratrèmols provocats per la plataforma i abordarem la derivada política del cas.

  A més, comptarem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i amb la col·laboració de Quico Sallés.

  Ens acompanyaran els periodistes Roger Palà, Daniel Basteiro, Gemma Liñán.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pèl de gall, que interpretarà la cançó "Paradís".

  Entrevistarem Ferran Adrià, un dels catalans més universals. Repassarem la seva trajectòria, des dels seus orígens fins que el seu restaurant, El Bulli, va ser considerat el millor del món en cinc ocasions. Conversarem amb Marta Rovira, secretària general d'ERC, en plena negociació dels pressupostos generals de l'estat. Amb Rovira, que ja fa més de tres anys que és a Suïssa, també abordarem com resoldre la situació dels exiliats. Dilluns comença el judici pel cas Castor. Coneixerem el testimoni d'un dels principals damnificats pels terratrèmols provocats per la plataforma i abordarem la derivada política del cas. A més, comptarem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i amb la col·laboració de Quico Sallés. Ens acompanyaran els periodistes Roger Palà, Daniel Basteiro, Gemma Liñán. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pèl de gall, que interpretarà la cançó "Paradís".

 • Artur Mas, Pilar Eyre i salut mental
  Veure vídeo

  Artur Mas, Pilar Eyre i salut mental

  Cristina Puig entrevista l'expresident de la Generalitat Artur Mas després que el TC hagi ratificat la seva condemna pel 9N. Amb ell també analitza el moment polític actual i parla del seu nou vídeo-podcast, "A favor de la política".
  La setmana que s'ha filtrat que la Fiscalia prepara l'arxivament de la investigació sobre Joan Carles I, el programa en parla amb Pilar Eyre i Pilar Rahola. Amb la periodista María Peral analitzem si aquest arxivament eventual pot permetre el retorn temporal del rei emèrit.
  El programa descobreix el testimoni de Cecília Borràs. El seu fill es va suïcidar quan tenia 19 anys. També parla de la història de superació del periodista Anxo Lugilde: ha conviscut 30 anys amb la depressió, amb diverses temptatives de suïcidi. I entrevistem Thaïs Tiana, psicòloga de la Unitat de Prevenció del Suïcidi de l'Hospital de Sant Pau.
  El programa té la col·laboració de Quico Sallés i compta amb els periodistes Anna Gómez, Natàlia Vila i Magda Bandera.
  L'actuació musical va a càrrec del grup Falsterbo, que interpreta la cançó "Paf, el drac màgic". La banda liderada pel doctor Eduard Estivill ha enregistrat el darrer disc i s'acomiada amb una gira fins al 2023.

  Cristina Puig entrevista l'expresident de la Generalitat Artur Mas després que el TC hagi ratificat la seva condemna pel 9N. Amb ell també analitza el moment polític actual i parla del seu nou vídeo-podcast, "A favor de la política". La setmana que s'ha filtrat que la Fiscalia prepara l'arxivament de la investigació sobre Joan Carles I, el programa en parla amb Pilar Eyre i Pilar Rahola. Amb la periodista María Peral analitzem si aquest arxivament eventual pot permetre el retorn temporal del rei emèrit. El programa descobreix el testimoni de Cecília Borràs. El seu fill es va suïcidar quan tenia 19 anys. També parla de la història de superació del periodista Anxo Lugilde: ha conviscut 30 anys amb la depressió, amb diverses temptatives de suïcidi. I entrevistem Thaïs Tiana, psicòloga de la Unitat de Prevenció del Suïcidi de l'Hospital de Sant Pau. El programa té la col·laboració de Quico Sallés i compta amb els periodistes Anna Gómez, Natàlia Vila i Magda Bandera. L'actuació musical va a càrrec del grup Falsterbo, que interpreta la cançó "Paf, el drac màgic". La banda liderada pel doctor Eduard Estivill ha enregistrat el darrer disc i s'acomiada amb una gira fins al 2023.

 • Agostinangelo Marras, les tortures a Via Laietana, Òscar Dalmau i Pilarín Bayés
  Veure vídeo

  Agostinangelo Marras, les tortures a Via Laietana, Òscar Dalmau i Pilarín Bayés

  Dilluns l'expresident Carles Puigdemont compareix davant la justícia italiana. En parlarem amb el seu advocat a l'Alguer Agostino Angelo Marras i amb el periodista Ernesto Ekaizer per saber quins escenaris es poden obrir a partir de dilluns.

  També entrevistarem Carlos Castellanos i Blanca Serra dues víctimes de les tortures que es van practicar a la comissaria de Via Laietana durant el franquisme i la incipient transició. A més analitzarem aquella època amb el periodista Antoni Batista que durant molts anys ha investigat sobre aquesta qüestió.

  Conversarem amb la ninotaire, Pilarín Bayés, i el presentador de televisió, Òscar Dalmau que van fer junts un abecedari per a adults. A més Bayés acaba de publicar el seu llibre número mil i Dalmau el seu primer llibre de contes.

  Tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Muntañola i la col·laboració de Quico Sallés.

  Comptarem amb els periodistes Núria Orriols, Iva Anguera, Neus Tomàs i Jordi Panyella.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pantaleó que interpretarà la cançó "Diëresi".

  Dilluns l'expresident Carles Puigdemont compareix davant la justícia italiana. En parlarem amb el seu advocat a l'Alguer Agostino Angelo Marras i amb el periodista Ernesto Ekaizer per saber quins escenaris es poden obrir a partir de dilluns. També entrevistarem Carlos Castellanos i Blanca Serra dues víctimes de les tortures que es van practicar a la comissaria de Via Laietana durant el franquisme i la incipient transició. A més analitzarem aquella època amb el periodista Antoni Batista que durant molts anys ha investigat sobre aquesta qüestió. Conversarem amb la ninotaire, Pilarín Bayés, i el presentador de televisió, Òscar Dalmau que van fer junts un abecedari per a adults. A més Bayés acaba de publicar el seu llibre número mil i Dalmau el seu primer llibre de contes. Tindrem un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Muntañola i la col·laboració de Quico Sallés. Comptarem amb els periodistes Núria Orriols, Iva Anguera, Neus Tomàs i Jordi Panyella. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Pantaleó que interpretarà la cançó "Diëresi".

 • Gonzalo Boye, Josep Lluís Alay, Maixabel Lasa i José Luis Ábalos
  Veure vídeo

  Gonzalo Boye, Josep Lluís Alay, Maixabel Lasa i José Luis Ábalos

  Al FAQS parlem amb Gonzalo Boye, l'advocat de Carles Puigdemont, l'endemà que l'expresident hagi quedat en llibertat. També conversem amb Josep Lluís Alay, cap de l'oficina de l'expresident que viatjava amb ell en el moment de ser detingut a l'aeroport de l'Alguer.

  Entrevistem a Maixabel Lasa, la vídua de Juan Mari Jáuregui, polític socialista assassinat per ETA l'any 2000. Uns anys més tard, Lasa es va trobar amb dos dels assassins penedits, història que Icíar Bollaín acaba de portar al cinema.

  També conversem amb José Luis Ábalos, exministre de Foment i exsecretari d'Organització del PSOE, després de la seva sortida del govern espanyol. El polític valencià era una de les persones de la màxima confiança de Pedro Sánchez.

  Davant l'increment dels macrobotellots i els problemes d'ordre públic que provoquen en parlem amb Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL; Daniel Vosseler, advocat; Laura Grau, comunicadora; i Gonçal Mayos, professor titular de Filosofia de la UB.

  Comptem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi ha Òscar Fernández, Arturo Puente, Joan Julibert i Laura Aznar.

  L'actuació musical va a càrrec de Ramon Mirabet que interpretarà la cançó "Another man done gone".

  Al FAQS parlem amb Gonzalo Boye, l'advocat de Carles Puigdemont, l'endemà que l'expresident hagi quedat en llibertat. També conversem amb Josep Lluís Alay, cap de l'oficina de l'expresident que viatjava amb ell en el moment de ser detingut a l'aeroport de l'Alguer. Entrevistem a Maixabel Lasa, la vídua de Juan Mari Jáuregui, polític socialista assassinat per ETA l'any 2000. Uns anys més tard, Lasa es va trobar amb dos dels assassins penedits, història que Icíar Bollaín acaba de portar al cinema. També conversem amb José Luis Ábalos, exministre de Foment i exsecretari d'Organització del PSOE, després de la seva sortida del govern espanyol. El polític valencià era una de les persones de la màxima confiança de Pedro Sánchez. Davant l'increment dels macrobotellots i els problemes d'ordre públic que provoquen en parlem amb Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL; Daniel Vosseler, advocat; Laura Grau, comunicadora; i Gonçal Mayos, professor titular de Filosofia de la UB. Comptem amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi ha Òscar Fernández, Arturo Puente, Joan Julibert i Laura Aznar. L'actuació musical va a càrrec de Ramon Mirabet que interpretarà la cançó "Another man done gone".

 • "Preguntes freqüents": Torrent, Sànchez,Baltasar Garzón i Mohamedou Slahi
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Torrent, Sànchez,Baltasar Garzón i Mohamedou Slahi

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, posarà el focus en la darrera crisi de govern entre Junts i Esquerra Republicana arran de la taula de diàleg. Amb entrevistes a Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball, i Jordi Sànchez, secretari general de Junts. Cristina Puig també conversarà amb Baltasar Garzón
  Després d'una setmana marcada per la crisi entre els partits de Junts i Esquerra Republicana al voltant de la taula de diàleg, Cristina Puig entrevistarà el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez.
  També conversarà amb Baltasar Garzón, magistrat inhabilitat i advocat. Serà després que l'ONU hagi dictaminat que la seva inhabilitació com a jutge va ser injusta i hagi demanat que el restitueixin.
  El programa comptarà també amb el testimoni de Mohamedou Ould Slahi, expresoner de Guantánamo que va estar tancat durant 14 anys sense càrrecs i va ser torturat pels soldats nord-americans. El seu cas està recollit a la pel·lícula "The Mauritanian".
  Hi haurà també un cara a cara entre Pilar Rahola i Sergi Sol i la col·laboració de Quico Sallés.
  A plató, acompanyaran Cristina Puig els periodistes Oriol March, Jordi Barbeta, Pilar Velasco i Susana Quadrado.

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, posarà el focus en la darrera crisi de govern entre Junts i Esquerra Republicana arran de la taula de diàleg. Amb entrevistes a Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball, i Jordi Sànchez, secretari general de Junts. Cristina Puig també conversarà amb Baltasar Garzón Després d'una setmana marcada per la crisi entre els partits de Junts i Esquerra Republicana al voltant de la taula de diàleg, Cristina Puig entrevistarà el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez. També conversarà amb Baltasar Garzón, magistrat inhabilitat i advocat. Serà després que l'ONU hagi dictaminat que la seva inhabilitació com a jutge va ser injusta i hagi demanat que el restitueixin. El programa comptarà també amb el testimoni de Mohamedou Ould Slahi, expresoner de Guantánamo que va estar tancat durant 14 anys sense càrrecs i va ser torturat pels soldats nord-americans. El seu cas està recollit a la pel·lícula "The Mauritanian". Hi haurà també un cara a cara entre Pilar Rahola i Sergi Sol i la col·laboració de Quico Sallés. A plató, acompanyaran Cristina Puig els periodistes Oriol March, Jordi Barbeta, Pilar Velasco i Susana Quadrado.

 • "Preguntes freqüents": La Diada i la taula de negociació, 20 anys de l'11S i la renúncia del bisbe de Solsona
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": La Diada i la taula de negociació, 20 anys de l'11S i la renúncia del bisbe de Solsona

  Luis Rojas Marcos i Lluís Grifell a "Preguntes freqüents"

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informa
  ció rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Luis Rojas Marcos, psiquiatre; Núria Bacardit, periodista; Patrícia Artigas, realitzadora; Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona i els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, membres de la diòcesi de Solsona. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", de Bruce Springsteen.

  El dia que farà vint anys dels atemptats de l'11S, "Preguntes freqüents" recordarà els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d'hospitals públics de Nova York. També es conversarà amb la periodista Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, que van viure la tragèdia en directe i en van informar per a TV3.

  Davant l'hermetisme al voltant de la renúncia del bisbe de Solsona, el programa entrevistarà Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona. Els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se'n parlarà amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona.

  Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, que debuta al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A plató hi haurà els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", el tema que Bruce Springsteen va escriure arran dels atemptats de l'11S.

  Luis Rojas Marcos i Lluís Grifell a "Preguntes freqüents" "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Luis Rojas Marcos, psiquiatre; Núria Bacardit, periodista; Patrícia Artigas, realitzadora; Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona i els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, membres de la diòcesi de Solsona. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", de Bruce Springsteen. El dia que farà vint anys dels atemptats de l'11S, "Preguntes freqüents" recordarà els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d'hospitals públics de Nova York. També es conversarà amb la periodista Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, que van viure la tragèdia en directe i en van informar per a TV3. Davant l'hermetisme al voltant de la renúncia del bisbe de Solsona, el programa entrevistarà Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona. Els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se'n parlarà amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona. Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, que debuta al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés. A plató hi haurà els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez. L'actuació musical anirà a càrrec de Sergio Gisbert, que farà una versió de la cançó "The rising", el tema que Bruce Springsteen va escriure arran dels atemptats de l'11S.

 • "Preguntes freqüents": Jordi Cuixart, Alexander Dmitrenko, cas Orrit i Bruno Oro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Jordi Cuixart, Alexander Dmitrenko, cas Orrit i Bruno Oro

  Aquest dissabte, primer programa de la temporada del "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, s'entrevistarà Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. A pocs dies per a la Diada, s'analitzarà el futur de l'entitat i del moviment sobiranista.

  També es parlarà del cas Orrit, la misteriosa desaparició de dos germans de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Dissabte en farà 33 anys, però la família reclama que es reobri la investigació. Ho explicaran Mari Carme Orrit, germana dels desapareguts, i Iciar Iriondo, advocada i criminòloga.

  A més, es descobrirà el testimoni d'Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus.

  La setmana que s'han suprimit els peatges a diverses autopistes catalanes, es conversarà amb Josep Casadellà, impulsor de la campanya "No vull pagar". La va posar en marxa fa 9 anys negant-se a pagar un peatge amb un vídeo que es va fer viral.

  Aquest dissabte, primer programa de la temporada del "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, s'entrevistarà Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. A pocs dies per a la Diada, s'analitzarà el futur de l'entitat i del moviment sobiranista. També es parlarà del cas Orrit, la misteriosa desaparició de dos germans de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Dissabte en farà 33 anys, però la família reclama que es reobri la investigació. Ho explicaran Mari Carme Orrit, germana dels desapareguts, i Iciar Iriondo, advocada i criminòloga. A més, es descobrirà el testimoni d'Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus. La setmana que s'han suprimit els peatges a diverses autopistes catalanes, es conversarà amb Josep Casadellà, impulsor de la campanya "No vull pagar". La va posar en marxa fa 9 anys negant-se a pagar un peatge amb un vídeo que es va fer viral.

 • "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

 • "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació.

  També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus.

  A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics.

  Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà.

  També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3.

  I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació. També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus. A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics. Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà. També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3. I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas. L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

 • "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents"
  Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de
  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal.
  01/07/2021 - 19.01
  Imprimir

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol.

  La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats.

  Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit.

  Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents" Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal. 01/07/2021 - 19.01 Imprimir "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol. La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats. Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit. Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol.

  De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins.

  Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida.

  A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol. De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins. Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida. A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

 • "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec.

  El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment.

  Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón.

  El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació.

  Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec. El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment. Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón. El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació. Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta. L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

 • "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció.

  La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats.

  Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme.

  Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció. La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats. Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme. Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón. L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

Anar al contingut