"Pop up xef": entre llepar-se'n els dits com un indiano i llepar
Maduixes i maduixots, tomàquets pometa... molta pressa i alguna llàgrima. La Marina, una xef vegana, i el Borja, de cuina tradicional, han competit per elaborar el millor plat basat en Canet de Mar. La tria d'ajudants ha estat decisiva
"Pop up xef": entre llepar-se'n els dits com un indiano i llepar
Líder de la nit amb 282.000 espectadors i un 15,2% de quota

"Pop up xef": entre llepar-se'n els dits com un indiano i llepar

Maduixes i maduixots, tomàquets pometa... molta pressa i alguna llàgrima. La Marina, una xef vegana, i el Borja, de cuina tradicional, han competit per elaborar el millor plat basat en Canet de Mar. La tria d'ajudants ha estat decisiva

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"Pop up xef" ha aterrat al Maresme per viure un duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de la "cuina de tota la vida", Borja Tomás.

Com sempre, han hagut d'elaborar el plat més original basat en Canet de Mar, fent-hi una prospecció ràpida. Per aconseguir-ho, calia tenir ben presents les cèlebres maduixes i maduixots de la comarca, els tomàquets pometa i els de Montserrat.

La importància dels ajudants en aquest duel ha estat decisiva. Un dels concursants ha estat acompanyat d'un xef molt conegut a Canet. L'altre no ha tingut tanta sort.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut