"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu
"Pop up xef" aterra a la capital de l'Alt Camp on dos cuiners joves i vitals, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu, competeixen per preparar el plat que representi més bé Valls, una població que no coneixen de res. Sabran fer romescu o salsa de calçot?
"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu
Al bressol de la calçotada

"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu

"Pop up xef" aterra a la capital de l'Alt Camp on dos cuiners joves i vitals, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu, competeixen per preparar el plat que representi més bé Valls, una població que no coneixen de res. Sabran fer romescu o salsa de calçot?

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El Marc Ribas i l'equip de"Pop up xef"fan cap a Valls. En aquesta sisena edició del programa, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu competeixen per ser el xef més original i creatiu, i, sobretot, el que millor sàpiga captar l'essència de la capital de l'Alt Camp per plasmar-la en un plat.

Després de recórrer els seus carrers i parlar amb els veïns, s'adonaran que Valls és, per sobre de tot, calçots i castellers. És a dir, que Valls és Catalunya en estat pur.

De la seva mà, i gràcies als representants de les dues colles dels Xiquets de Valls, la Colla Joves i la Colla Vella, recordaran el primer aniversari de la gran gesta de totes dues colles: el 27 d'octubre del 2019, quan van carregar el 3 de 9 sense folre, un castell de dificultat màxima, mai aconseguit fins aleshores.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut