"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu
"Pop up xef" aterra a la capital de l'Alt Camp on dos cuiners joves i vitals, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu, competeixen per preparar el plat que representi més bé Valls, una població que no coneixen de res. Sabran fer romescu o salsa de calçot?
"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Al bressol de la calçotada

"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu

"Pop up xef" aterra a la capital de l'Alt Camp on dos cuiners joves i vitals, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu, competeixen per preparar el plat que representi més bé Valls, una població que no coneixen de res. Sabran fer romescu o salsa de calçot?

El Marc Ribas i l'equip de"Pop up xef"fan cap a Valls. En aquesta sisena edició del programa, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu competeixen per ser el xef més original i creatiu, i, sobretot, el que millor sàpiga captar l'essència de la capital de l'Alt Camp per plasmar-la en un plat.

Després de recórrer els seus carrers i parlar amb els veïns, s'adonaran que Valls és, per sobre de tot, calçots i castellers. És a dir, que Valls és Catalunya en estat pur.

De la seva mà, i gràcies als representants de les dues colles dels Xiquets de Valls, la Colla Joves i la Colla Vella, recordaran el primer aniversari de la gran gesta de totes dues colles: el 27 d'octubre del 2019, quan van carregar el 3 de 9 sense folre, un castell de dificultat màxima, mai aconseguit fins aleshores.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut