
Sara Nicolás i Nil Bono: dos tarragonins lluiten contra rellotge per conquerir Palamós a "Pop up xef"
La posada de llarg de "Pop up xef", amb la Costa Brava com a escenari, ha estat el programa més vist la nit de dimecres, amb una audiència mitjana de 533.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,4%. Els protagonistes de l'èxit, en Marc Ribas i els dos cuiners concursants, la Sara i el Nil, que han elaborat a tot drap uns plats representatius de Palamós.
En el primer capítol, dos xefs de l'altura de Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto, amb una estrella Michelin, i Sara Nicolás, acostumada a competir i guanyar en concursos culinaris, han sortit dels seus restaurants i han pujat en una furgoneta sense saber quina era la destinació.
En arribar, Marc Ribas, el mestre de cerimònies del "Pop up xef", els ha informat que eren a Palamós i que tindrien 60 minuts per trobar l'essència de la localitat empordanesa, que va més enllà de la conegudíssima gamba. I, a la llotja, no només hi han trobat gambes.
Els concursants han tingut dos ajudants de luxe: la Sara ha cuinat al costat del Tomás, un jove palamosí amb qui ha establert una relació molt bonica, i el Nil ha treballat colze a colze amb l'Antoni, un pescador amb qui la relació no ha estat tan fluida.