Dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb diferents estils, competeixen en un poble de Catalunya desconegut per a ells per crear el plat que millor representi l'essència d'aquest poble.

Els dos joves cuiners recorreran el poble per buscar inspiració. S'hauran d'impregnar de l'essèncika del lloc, parlar amb els habitants, caminar pels seus carrers, visitar museus, biblioteques, botigues ... Per a això comptaran amb un ajudant del poble que ells mateixos hauran de triar.

En 60 minuts, hauran de posar-se a la butxaca els seus habitants submergint-se pels seus carrers per conèixer la seva història i cultura, descobrir els seus herois i personatges famosos i, per descomptat, la seva gastronomia.

Amb tot això hauran d'inspirar-se per crear un plat original que es guanyi el cor de tot el poble i el d'un jurat format per dues celebritats catalanes i dues persones estretament relacionades amb el poble, a nivell cultural i gastronòmic local.

De la mà del Marc Ribas, xef i presentador del "Joc de Cartes" i "Cuines", podrem assistir a una sana competició en la qual els dos implacables cuiners s'hi deixaran la pell per captar l'essència del poble i aconseguir ser el xef sàpiga plasmar-la en un plat.

Una cursa contra rellotge en diferents fases, amb un cronòmetre implacable i penalitzacions que els faran més difícil aconseguir l'objectiu.

Per portar al plat tota la inspiració trobada parlant amb els vilatans, hauran de comprar productes km 0 propis de la zona. Els productes de proximitat seran la millor manera de trobar l'autèntic gust de cada poble.

Per això, el POP UP XEF és també una oportunitat perfecte perquè l'espectador conegui la gastronomia i el sector primari de diferents localitats catalanes.

Anar al contingut