Òscar
Òscar

Òscar

Òscar (Xesc Cabot)

DJ, Periodista Cultural i Organitzador d'Events.

És l'encarnació de la "modernitat" barcelonina. Té 3000 amics al facebook, coneix a tots els artistes, músics, realitzadors de publicitat i a alguns polítics de la ciutat i sempre sap el que toca i el que no en el món de la cultura.

Tota la seva energia la dedica a cultivar una imatge de persona interessant i a la vida social. Possiblement perquè en la seva infància i adolescència responia a l'arquetip del repel·lent de la classe i en algun moment de la seva vida es va jurar a si mateix -conscient o inconscientment- que mai tornaria a ser un marginat. Li ha jugat molt a favor el fet que fa uns anys es posés precisament de moda l'estètica i la imatge del freak, del nerd, amb les ulleres de pasta negre, la roba retro i l'actitut de saber més que ningú de tot... perquè ja era d'alguna manera la seva imatge.

És homosexual i mai ha tingut parella estable, entre altres coses perquè és independent i utilitarista i els amics i els amants li duren el temps que li convenen pels seus propòsits, ni més ni menys.

L'Òscar no canvia ni vol canviar. En aquest punt és exactament igual que l'Albert. És una mica el seu contrari natural. Li agrada el seu paper de crític musical ultraesnob i segueix tan altiu i antipàtic com sempre. A la segona temporada, però, té més poder i domina el bar com si fos un padrí de la "màfia" de moderns.

És el que dicta les tendències i el corrent de pensament "modernet" i decideix el que toca i quan toca. I els Frederics no toquen mai.
Anar al contingut