Laia
Laia

Laia

Laia (Anna Bertran)


Filla petita d'un prestigiós editor literari vingut a menys i d'una professora de filologia catalana amb una vocació d'escriptora frustrada, la Laia mai ha acceptat del tot que la seva família va deixar fa molt temps de disposar de grans recursos econòmics. Es va veure obligada a treballar ja d'adolescent però va seguir sortint amb gent del Liceu Francès amb moltes més possibilitats, amagant a tothom la seva realitat econòmica.

Aquest fet fa que tingui una relació d'amor-odi envers la gent rica. Vol actuar com ells, però no pot. Els admira i els desprecia al mateix temps. I això ha anat desenvolupant en ella una visió cínica i pessimista del món, potser com a mecanisme d'autoprotecció.

A la segona temporada, la Laia, un cop superada la seva addicció al Dani, busca compulsivament diferents substituts per omplir el buit. Un
d'ells serà el Fede, amb qui mantindrà una relació intermitent, utilitzant-lo quan se sent sola i passant d'ell quan li interessa algú altre. Envoltada de moderns i gent que es dedica a activitats artístiques, la Laia voldria destacar professionalment en alguna cosa però no li serà fàcil trobar el seu lloc.
Anar al contingut