Enric
Enric

Enric

Enric (David Verdaguer)

"Perroflauta" a temps parcial, depèn del dia viu a una casa okupada o al pis de la platja o la muntanya dels seus pares.

És un perroflauta nascut a una familía burgesa, fill d'un ric empresari que es diu tambè Enric i busca diferenciar-se del seu progenitor i, en el fons cridar-li l'atenció...

Hi ha moments en què l'Enric pensa que li haguès agradat haver nascut a una família pobre, més que res per justificar els seus discursos socials i d'extrema esquerra, però la realitat és que li encanta poder escollir entre les sis cases a l'Estarit que té la seva família.

Als nous capítols veurem com, amb motiu de l'increment de les protestes socials a causa de la crisi, l'Enric s'ha radicalitzat. Ara els moderns sembla que tenen més consciència social i ell se sent menys especial: ja no és l'únic que planteja dubtes sobre el sistema, i això li provoca una crisi d'identitat. Per resoldre-la, l'Enric prova diferents estratègies, des de tornar-se més extremista (en un episodi s'emmanilla despullat a la Laia com a forma de protesta) a plantejar-se deixar "la lluita" per entrar a treballar a l'empresa del seu pare.
Anar al contingut