Dani
Dani

Dani

Dani (Sergi Torrecilla)

(34 anys)

Encarregat de la sala de concerts.

Sempre ha sigut atractiu i popular entre tothom, ja des de la infància. És guapo, simpàtic i cau bé i, sense gairebé proposar-s'ho, sempre ha estat envoltat d'amics que s'han sentit de seguida atrets pel seu magnetisme.

Això no és degut a la seva intel·ligència -que no és especialment brillant- ni a la seva iniciativa -és més aviat lent de reflexos i li costa prendre decisions- sinó al seu atractiu físic i la seva simpatia natural. I sobretot, és degut a que parla poc. I, de vegades, les persones que parlen poc es veuen inmediatament envoltades d'un aura especial que crida la curiositat dels altres, que pensen que aquell individu segur que té coses molt interessants a dir, encara que no les digui mai.

Seductor per naturalesa, el Dani té una gran tendència a dir mentides, de vegades per lligar o aconseguir allò que vol i d'altres senzillament perquè no ho pot evitar.

La seva gran passió són les dones. Té una gran facilitat per aconseguir estar amb qui vol i l'aprofita al màxim. Es podria pensar que és adicte al sexe i probablement sigui veritat però en el fons, el problema de l'Enric és que no sap estar sol -ni dormir sol- i omple el buit emportant-se noies al llit gairebé cada dia de la setmana.

Quan els seus amics de la carrera d'empresarials li van proposar muntar un bar no ho va dubtar ni un segon. Ell no tenia diners per invertir però podria encarregar-se'n i fer una mica de relacions públiques, ja que coneixia a molta gent del món de la música -no té gaire oída però li encanta anar a concerts i sobretot, lligar amb les noies que van als concerts- i així es va convertir en l'encarregat de la sala.
Anar al contingut