Albert
Albert

Albert

Albert (Alain Hernández)

Component de The Frederics i tècnic de so del bar.

Mirant el seu currículum musical impressionen la quantitat de grups en els quals ha estat i la diversitat d'instruments que ha tocat (des de la bateria fins la flauta travessera, passant pel dijeridoo) però, sobretot la quantitat de vegades que apareix la paraula Muerte, Metal o Calaveras als noms de les formacions musicals on ha participat.

Tècnicament l'Albert és un bon músic, però no té cap capacitat creativa. A ell ja li estava bé ser el tècnic de sò de l'Estraperlo i tocar de tant en tant en alguna formació de Heavy Metal en festes de barri. Però "gràcies al Fede" es va convèncer a si mateix que té fusta d'artista.

Admira profundament al seu company de grup des de l'època de l'institut i creu que junts arribaran lluny, ententent per arribar lluny poder fer concerts i sobretot, lligar amb tantes groupies com sigui possible.

En aquesta nova temporada segueix interpretant, sense queixar-se, el paper d'escuder del Fede i seguint-lo allà on li mana. Tot i així, sovint es troba sol (cada vegada que el Fede lliga amb una nova "moderna") i s'ha de "buscar la vida" pel seu compte, cosa que resol, en primer lloc, "fitxant" un becari, l'Alfons, que li farà companyia i a qui ficarà en diversos embolics. De tant en tant torna a embolicar-se amb la Gina, fet que posa en evidència, cada vegada, la impossibilitat de la seva relació. Potser és dels pocs personatges de la sèrie que no té cap pressa ni neguit per "evolucionar". Ell és feliç amb la feina que fa i la vida que porta, potser només troba a faltar una mica més de sexe.

Si ambiciona triomfar amb els Frederics, és més per satisfer el Fede que perquè realment li importi el futur del grup.
Anar al contingut