566.000 espectadors han vist el programa

Un "Polònia" d'eleccions i baralles

Després d'una setmana d'enrenou al Parlament amb estira-i-arronses entre socis de govern, plens suspesos, sorpreses i, finalment, l'anunci de convocatòria d'eleccions, toca fer-ne el resum a "Polònia".
"West side story" en versió JxCat vs. ERC, a "Polònia"
"West side story" en versió JxCat vs. ERC, a "Polònia"

El que ha tingut una setmaneta complicada ha estat Roger Torrent (David Marcé). Els dubtes sobre el seu paper i el d'Esquerra l'han portat al límit. Fins al punt que parodia Mr. Bean mentre decideix si ha de desobeir el Tribunal Suprem i llançar-se a la piscina, o bé ser obedient i saltar al buit.

 

 

 

Una batalla política a l'oest

El mateix Torrent (David Marcé), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Marta Vilalta (Lara Díaz), Meritxell Budó (Mireia Portas), Eduard Pujol (Jordi Soriano) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran la baralla entre JxCat i ERC a ritme del musical "West Side Story".

 

 

Súpliques i estigmes

Quim Torra (Ivan Labanda) i Laura Borràs (Agnès Busquets) visiten el Parlament Europeu per demanar un suplicatori contra Carles Puigdemont.

Mentrestant, Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) visita el quiropràctic per una torticoli diagnosticada com de caràcter progressista amb contradicció de poder efectiu.

 

 

 

Restrospectiva cinematogràfica

Aprofitant la notorietat de la seva pel·lícula "Dolor y gloria" als premis Goya i, properament, a Hollywood, Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas) resumeix els últims set dies tot fent un repàs a la seva filmografia.

 

Pedro Almodóvar resumint cinematogràficament l'any
Pedro Almodóvar resumint cinematogràficament l'any (CCMA)

 

I, després del ball de bastons al Parlament i de la gala dels Goya, a "Polònia" s'estrenen els Premis Bulla.

 

 

 

...i els Esports

Mariano Rajoy (Queco Novell) es postula com a futur candidat a la Federació Espanyola de Futbol. El "Polònia" ha tingut accés en exclusiva al vídeo de presentació de la candidatura.  

 

El Rajoy del
El Rajoy del "Polònia", decidit a presidir la Federació Espanyola de Futbol (CCMA)

 

I d'un mite a un altre, circumscrit en el registre esportiu. Killian Jornet, després de pujar les muntanyes més altes del món, afronta el repte més alt de la seva carrera: fer el cim de la muntanya de demandes contra l'independentisme. Se'n fa ressò el TN "polac".

 

 

 

Contacontes

Un cop implantat el pin parental amb èxit, Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich), vol anar més enllà en el vessant educatiu. Ara explica contes infantils. Això sí, des de la particular visió de Vox.  

 

L'Ortega -Smith del "Polònia" fa de rondallaire... a la seva manera (CCMA)

 

VÍDEOS RELACIONATS