Avui, a les 21.55, a TV3

Torna "Polònia", el tsunami dels gags

El programa estrena la quinzena temporada a ritme de La Trinca. A través de la versió d'"El baró del bidet" es descobrirà com va néixer la iniciativa del tsunami democràtic.
Makinavaja ja no és "el último choriso", a "Polònia"

També se sabrà com ha anat la Diada d'aquest any i com s'ho han fet els organitzadors per aconseguir la unitat entre els independentistes.

A Barcelona, la delinqüència ha augmentat de tal manera que, l'atracador per excel·lència, Makinavaja (Quevo Novell), ha deixat de ser "el último choriso". És per això que actualitzarem la sèrie i veurem com seria si s'emetés el 2019. L'onada de crims a la ciutat també ha fet augmentar un nou tipus de turisme: el turisme de delinqüència.

 

Gabriel Rufián (Ivan Labanda) ha ideat un pla per aconseguir que Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) firmin l'acord d'investidura. Ho aconseguirà?

Aquest estiu, molts dirigents de Ciutadans han estripat el carnet. És per això que Albert Rivera (Ivan Labanda) mirarà d'aconseguir nous afiliats al partit.

El grup animalista que fa dies va alliberar conills d'una granja ha tornat a actuar per salvar una espècie que, segons diuen, encara ho passa pitjor: els membres del govern de la Generalitat.

Mentrestant, al monestir de Montserrat, uns visitants descobriran que la Moreneta (Judit Martín) ja no té el nen Jesús a la falda. Què li deu haver passat?

Dijous, si el tsunami encara no se'ns ha endut a tots, "Polònia", a les 21.55.