El gag "Oda a les banderes", un dels més vistos a la carta

"Polònia" se suma a l'"Està passant" i també ironitza amb la bandera de Dani Mateo

Amb el gag "Oda a les banderes", el programa de sàtira política "Polònia" també se solidaritza amb l'humorista Dani Mateo. L'esquetx de l'"Està passant" protagonitzat per Toni Soler i Jair Domínguez s'ha fet viral des de la seva emissió, dilluns

El programa "Està passant" va arrencar dilluns solidaritzant-se amb l'humorista Dani Mateo, molt criticat per haver protagonitzat un polèmic esquetx al programa "El intermedio" de La Sexta en el qual es mocava amb la bandera espanyola. Toni Soler va explicar que el programa està "a favor de l'humor sense censura" i va anunciar que procedia a "mocar-se amb un símbol nacional". Jair Domínguez el va ajudar donant-li una senyera, però el Toni ja portava un particular dispensador de banderes.

I dijous ha estat el torn de "Polònia", que ha volgut fer una crida a la concòrdia amb l'Himne de la Pau mitjançant el gag "Oda a les banderes", situat entre els vídeos més vistos a la carta:

El ràpid suport de l'"Està passant" de dilluns a Dani Mateo va ser premiat a les xarxes socials. El tuit del programa amb el vídeo d'aquest moment va tenir una gran repercussió: quasi 9.000 retuits i més de 18.000 agradaments.

També el post a Facebook publicat pel perfil del programa ha estat compartit 2.300 vegades, i el vídeo ja acumula unes 115.000 reproduccions. 

A Instagram, el post també ha aconseguit milers de visualitzacions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #EstàPassantTV3 (@estapassanttv3) on

 

Després de tot el rebombori amb el gag de l'"Està passant", Toni Soler ha vingut al "Tot es mou" a parlar dels límits de l'humor i de tota la polèmica generada per l'esquetx.

Hi ha hagut molta reacció, pel que he vist als mitjans, i alguns ofesos, dient que per què ho heu fet amb aquesta i no l'estelada. Per mi l'equivalent de la bandera espanyola a Espanya és la bandera catalana a Catalunya i es tractava de fer una cosa simètrica respecte al que va fer en Dani. Per la pedagogia del gag, que és que els símbols són símbols i prou, però que si els convertim en alguna cosa més esdevenen un perill, tant és una senyera com una estelada.
 

 

Alguns mitjans de comunicació també s'han fet ressò del moment en què Toni Soler ha fet servir una senyera per mocar-se

 

Diversos periodistes i tuitaires també han recollit el vídeo a les seves publicacions i han ajudat a amplificar el moment televisiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut