Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'últim musical de la temporada

La paròdia de "Polònia" de la rumba del tanga de "Plats bruts"

Vox, rumba i tangues per acomiadar la temporada de "Polònia". El programa viatja a l'estiu del 2001 per parodiar un dels moments més emblemàtics de "Plats bruts".

El "Polònia" homenatja "Plats bruts" amb un final de programa ben estiuenc. Rumba i Barceloneta per elevar les temperatures de l'estiu amb un musical protagonitzat per l'Abascal (Noé Blancafort) i el Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) de "Polònia". Al gag, el president i del secretari general de Vox interpreten la rumba del tanga, copiant un dels moments segurament més divertits de "Plats bruts". Si compareu pla per pla les dues creacions musicals, hi descobrireu moltes similituds. El gag de "Polònia" acaba amb Francisco Franco fent de venedor ambulant, per guanyar uns diners per fer front al seu futur incert. A "Plats bruts", el venedor ambulant era un altre personatge difícil d'oblidar. Recordes qui?

Viatgem a l'estiu de 2001, al capítol musical "Tinc ritme" de "Plats bruts". El Lopes i el Ramon es marcaven una rumba a la platja de la Barceloneta. Aquell era un episodi especial en forma de musical, per acomiadar la temporada. A l'arribar les vacances d'estiu, el David (Joel Joan) se'n va a la platja a lligar, decidit a trobar la dona de la seva vida. El Lopes (Jordi Sánchez) i el Ramon (Lluís X. Villanueva) també van a la platja, amb la intenció de treballar. Però acaben descobrint les virtuts del tanga, "gens incòmode" i  "fresquet". I aquest és el resultat:

El programa de dijous no és el darrer "Polònia". Aquest mes de juliol també podreu veure els especials temàtics que s'han preparat. Més informació, a tv3.cat/polonia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut