"Polònia" es prepara per a la desescalada
Aquesta setmana Pablo Casado (David Marcé) busca lloc al centre, però ho fa de forma literal, intentant aparcar el cotxe del PP en un espai impossible
"Polònia" es prepara per a la desescalada
Un programa del tot segur

"Polònia" es prepara per a la desescalada

Aquesta setmana Pablo Casado (David Marcé) busca lloc al centre, però ho fa de forma literal, intentant aparcar el cotxe del PP en un espai impossible

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

A "Polònia" desvelem tota la veritat sobre les filtracions que han provocat un nou xoc entre els socis de govern. Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) discuteixen sobre qui n'és l'autor.

La setmana que s'estrena un espectacle protagonitzat per Esquerra i Junts per Catalunya al capdavant de la Generalitat: l'"Improshow del govern", una comèdia amb girs inesperats.

 

 

I al sofà, Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Alba Vergés (Agnès Busquets) també es barallen, però per saber qui està gestionant millor la pandèmia: Madrid o Catalunya?

 

Ja pot dir missa l'Oriol Mitjà del 'Polònia', la consellera té un apuntador de luxe
Ja pot dir missa l'Oriol Mitjà del 'Polònia', la consellera té un apuntador de luxe (CCMA)

 

"El Club de la Llista"

Carles Puigdemont (Queco Novell) ha fundat "El Club de la Llista", un selecte grup de militants de Junts, com Laura Borràs (Agnès Busquets) i Damià Calvet (David Marcé), que es troben cada setmana al soterrani de la Casa de la República per barallar-se per un lloc a les llistes electorals.

 

 

Un club de cine... una mica agitat. Com els contes, que també s'han adaptat als nous temps. Veiem com trascorre "La faula del coronavirus", una nova versió del tradicional conte de la cigala i la formiga amb Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) fent de cigala i Pere Aragonès (Jordi Soriano) en el paper de formiga.

 

Els contes tradiconals no acaben de ser com sempre, al 'Polònia'
Els contes tradiconals no acaben de ser com sempre, al 'Polònia' (CCMA)

 

El jutge Guevara, en acció

Continuen apareixent diners amagats de Joan Carles de Borbó. El descobriment de tants diners amagats està fent que apareguin buscadors de maletins arreu del món. El gag que no fa gaire gràcia al jutge Guevara (Marc Rodríguez), que visita el "Polònia" disposat a aturar la gravació del programa.

 

 

Més històries

El nostre estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) fa una visita guiada pel museu dels refredats normals. I com haurien estat els grans esdeveniments històrics en temps de pandèmia? Aquesta setmana viatgem fins a la batalla de Waterloo.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut