"Polònia" en temps de coronavirus
L'humor, tot i el confinament, continua. I el programa segueix endinsant-se a casa dels personatges per veure com han evolucionat després de tres setmanes reclosos
"Polònia" en temps de coronavirus
L'actualitat és tràgicament còmica

"Polònia" en temps de coronavirus

L'humor, tot i el confinament, continua. I el programa segueix endinsant-se a casa dels personatges per veure com han evolucionat després de tres setmanes reclosos

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El Pedro Sánchez de "Polònia" (Pep Plaza) informa de l'última hora sobre el coronavirus a Espanya. I, malgrat les circumstàncies, estrenarem personatges. Fernando Simón (Queco Novell) ens mostra tot el material que ha comprat el govern espanyol per afrontar la crisi sanitària.

 

 

Si alguna cosa s'ha posat de moda durant el confinament són les videotrucades. En Mas (David Marcé) i en Duran (Xavi Serrano) parlen entre ells per posar-se al dia, i en Miquel i la Montserrat intenten fer cibersexe per combatre l'aïllament.

 

La Montserrat i el Miquel s'entreguen al cibersexe per calmar els fogots de la reclusió
La Montserrat i el Miquel s'entreguen al cibersexe per calmar els fogots de la reclusió (CCMA)

 

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) ens mostra com fa la feina des de casa i Antonio García Ferreras (Cesc Casanovas) no deixa de banda les exclusives, tot i que aquesta vegada les dona des del menjador de casa.

Jordi Basté (Pep Plaza), també avorridot, organitza una tertúlia per combatre l'avorriment amb Màrius Patatol i Pilar Rajola de xocolata.

 

 

Descobrim la rutina diària de Gerard Quintana (David Marcé) aquests dies de confinament i resolem un crim amb Carles Porta (Fermí Fernández): el de la samarreta de marca.

 

Carles Porta, sense maquillatge, continua resolent
Carles Porta, sense maquillatge, continua resolent "Crims" a "Polònia" (CCMA)

 

Qui també està duent a terme una investigació és Cristina Cifuentes (Judit Martín), que aprofita la reclusió forçada per descobrir qui roba a casa seva.

 

 

Finalment, desvelem com combat el coronavirus la reina Sofia (Mireia Portas). Diu que n'és una experta perquè fa 50 anys que el pateix.

 

La reina Sofia del
La reina Sofia de "Polònia" ha estat confinada a La Zarzuela mitja centúria (CCMA)

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut