"Polònia" arrenca la 16a temporada
"Polònia" arrenca la 16a temporada
Dijous, a les 21.55 h, a TV3

"Polònia" arrenca la 16a temporada

Aquesta setmana, a "Polònia", engeguem la 16a temporada i, després de mesos rodant a casa, venim amb moltíssimes ganes de tornar al plató. Per garantir la seguretat de l'equip, hem contractat l'assessorament d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa per assegurar-se que no ens posem en perill. Miguel Bosé (Pep Plaza), Messi (Xavi Espinosa), David Bonvehí (David Olivares) i el Mago Pop (David Marcé) també són algunes de les moltes novetats d'aquesta temporada.

Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra (Ivan Labanda) s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, podreu veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra.

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Irene Montero (Judit Martín) rebran de Pedro Sánchez (Pep Plaza) un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina.

I el Mago Pop (David Marcé) debuta a "Polònia" amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles (Toni Albà). Aconseguirà sorprendre'l amb la seva màgia?

Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) mirarà de desmarcar-se del cas Kitchen.

També ens veurem els ànims del president del PDeCAT, David Bonvehí (Xavi Soriano), després de les baixes del seu partit.

A Tomàs Molina (David Olivares), li ha sortit competència. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) ha vingut per quedar-se. Com li provarà aquesta rivalitat a l'home del temps de "Polònia"?

I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Sabrem com s'han preparat en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) per tenir-ho tot a punt. I us mostrarem el punt de vista dels professors a ritme de la cançó "Another brick in thewall", de Pink Floyd.

Dijous, si... tot va bé, "Polònia" a les 22.05, a TV3.

Anar al contingut