Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'actualitat, amb un somriure

Pere Aragonès cara a cara amb Pere Aragonès a "Polònia"

A més del duel presidencial, també fem un repàs a les propostes que no es compleixen de moltes de les cimeres mundials sobre el clima i un recull de les disfresses més terrorífiques d'aquest Halloween

Aquesta setmana, a "Polònia", anem fins a la Generalitat, on Pere Aragonès (Jordi Soriano) es troba cara a cara amb el veritable president.

S'està celebrant la cimera mundial pel clima, però, un cop més, els acords a què han arribat els diferents països són un munt de propostes que no s'acaben complint. Com afecta això el futur del planeta? Repassem totes les cimeres des de Kyoto 1997 fins a Roma per saber quins compromisos s'han adoptat fins ara i quin futur ens espera. 

Esquerra i PSOE han arribat a un pacte per doblar al català una part dels continguts audiovisuals. Per això, en una nova entrega del NO-DO, ho sabem tot sobre el nou perill que amenaça els espanyols: el català.

A Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) no els preocupa la sentència de l'Audiència Nacional que afirma l'existència d'una altra caixa B dins el partit. Per això, acompanyats de Mariano Rajoy (Queco Novell) i Dolores de Cospedal (Judit Martín), canten que ja són "500 casos" de corrupció al PP. En aquest cover, reinterpreten l'èxit de The Proclaimers "I'm Gonna Be (500 miles)". 

Pedro Sánchez (Pep Plaza) és el protagonista d'un nou conte: "Pedro y el lobby". Una versió del clàssic "Pere i el llop" on el protagonista és un president bromista que pren el pèl als votants i es veu amenaçat pels lobbys empresarials.

Noves eleccions al Consell de la República per triar el president: Carles Puigdemont (Queco Novell), Clara Ponsatí (Agnès Busquets) i Toni Comín (David Marcé) han estat els més votats. Però, com es va viure la jornada electoral?

Són moltes les notícies que parlen de la crisi que suposarà l'escassetat de xips, que ara ja està afectant diversos sectors. És per això que en Miquel (Marc Rodríguez) aprofita l'oportunitat de negoci per generar beneficis comprant un carregament de xips.

L'excomissari Juan Manuel Villarejo (Cesc Casanovas) participa en el nou programa de TV3 "Labanda Sonora". Com sempre, canta tot el que sap a ritme dels hits més clàssics.


I, finalment, fem un recull de les disfresses més terrorífiques d'aquest Halloween.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut