Divendres, a les 21.55, a TV3

Per combatre les baixes temperatures, un "Polònia" ben calent

Aquesta setmana, el Polònia s'emet, excepcionalment, divendres
"Natura sàvia" a "Polònia"

Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) s'apunten a la moda dels intercanvis de parelles. Un cop al Club Swingers coincidiran amb altres diputats del Parlament disposats a provar coses noves.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) salvarà una dona que està a punt de suïcidar-se, explicant-li que ell, tot i les dificultats, prefereix viure. Mentre li explica la seva situació s'adonarà que potser és ell qui ha de prendre aquesta decisió.

Després del pacte del Govern andalús, arriba el musical de la setmana "Somos de centro". Gràcies a les noves propostes de VOX, el Partit Popular i Ciutadans celebraran que, ni que sigui per comparació, han passat a ser un partit de centre.

Ja fa gairebé una setmana que els Reis d'Orients han deixat a les llars el "Lego de la República", però les famílies encara no han pogut muntar-lo per culpa de les peces simbòliques.

Jaume Sañé (Cesc Casanovas) i Peyu (Ivan Labanda) ens mostren, al seu últim episodi de "Natura Sàvia", una nova espècie desagradable i perillosa: l'Homo Fascistensis.

Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets), després de la polèmica del gos, i per demostrar el seu compromís animalista, nomenarà un nou tinent d'alcalde.

Ja han passat 7 anys des de l'últim "Generació D" i ja ha arribat la nova entrega. Com han viscut els nostres polítics aquests últims 7 anys?

Divendres, si el futbol ens ho permet, "Polònia" a les 21.55, a TV3.