Dijous, a les 21.55.

Menys gags, però el mateix sentit de l'humor, aquesta setmana, a "Polònia"

Dijous, reivindiqueu-vos a "Polònia", a les 21.55.

Al programa descobrirem que els partits del bloc independentista continuen discrepant sobre els passos a seguir. En un moment de crisi, demanaran ajuda a la superheroïna del procés: la Batpilar!

Dijous, la reina Letícia (Agnès Busquets) decidirà fer vaga i anul·larà tots els actes de l'agenda. Aprofitarà per explicar la reivindicació feminista al seu marit. Si més no, ho intentarà.

Les negociacions per a la investidura avancen i els grups que hi donaran suport han de formar equip. Necessitaran la motivació d'un entrenador personal per poder portar-ho a terme.

Amb la investidura programada per la setmana que ve, Mariano Rajoy (Queco Novell) rep Roger Torrent (David Marcé) al seu despatx. El president del Parlament li presentarà la candidatura de Jordi Sànchez, però el president espanyol preferirà cantar una cançó d'Elvis Presley.

A tot això, i després de l'experiència de les últimes setmanes, comptarem amb la presència d'una tarotista que intentarà llegir el futur de la investidura gràcies a les portades dels diaris.