Bases legals "Guanya 'El llibre blanc del Polònia'"

Condicions de participació del concurs "Guanya el llibre blanc del 'Polònia'", del canal de televisió TV3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA

 

El canal de televisió TV3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant, CCMA), organitza una acció de participació anomenada "Guanya 'El llibre blanc del Polònia'", en què les persones interessades podran participar al llarg d'una setmana en 2 concursos, via web (https://www.ccma.cat/tv3) i via l'Instagram del "Polònia" (@poloniaTV3).

L'acció de participació es regirà per les bases següents:

 

Concurs web (https://www.ccma.cat/tv3)

Se sortejaran 10 exemplars d'"El llibre blanc del Polònia".

 

1. Dates de participació

S'hi podrà participar del 12/04 fins al 19/04, a les 08.30.

2. Requisits i mecànica

Les persones que hi vulguin participar hauran d'estar registrades a la web i encertar les preguntes del concurs. HI haurà 10 guanyadors, que s'escolliran a l'atzar entre els que hagin encertat totes les respostes o entre els que n'hagin respost correctament més.

Els guanyadors rebran un correu on se'ls demanarà la seva adreça postal i telèfon per poder-los enviar el llibre.

Els noms dels guanyadors sortiran publicats a la web, a l'apartat dels concursos.

 

Concurs Instagram "Polònia"

Se sortejaran 5 exemplars d'"El llibre blanc del Polònia".

1. Dates de participació

S'hi podrà participar del 19/04 al 23/04 via l'Instagram del "Polònia" (@poloniaTV3).

2. Requisits i mecànica

Les persones que hi vulguin participar hauran de ser usuaris d'Instagram, seguir el compte de @poloniaTV3 i comentar la publicació del concurs mencionant un amic.

Els noms d'usuari dels guanyadors es publicaran com a comentari a la publicació del concurs al compte de @poloniaTV3 a Instagram. Participant al concurs, es dona autorització per rebre un missatge privat d'Instagram, explicant quins passos ha de seguir el guanyador per aconseguir el seu premi.

 

3. Premi

El premi en tots dos concursos serà un exemplar d'"El llibre blanc del Polònia".

 

4. Àmbit territorial

Podran participar en aquesta acció totes les persones que tinguin presència a les xarxes socials esmentades i les que estiguin registrades a la web, dins del territori espanyol.

 

5. Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de l'acció i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.

 

6. Protecció de dades

La CCMA informa que les dades dels guanyadors es tractaran per poder gestionar el concurs i lliurar el premi corresponent. Trobareu la informació específica a la nostra política de protecció de dades (http://www.ccma.cat/avislegal/proteccio-de-dades).

La CCMA no es quedarà cap informació de les persones que hagin participat en aquesta acció mitjançant xarxes socials i no hagin estat guanyadores.

Consulta també les condicions generals de participació a https://www.ccma.cat/avislegal/participacions-i-concursos/

 

Anar al contingut