Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un espot que porta cua

La paròdia de "Polònia" que ha fet tremolar Madrid: més de 3M de reproduccions

L'anunci de la Comunitat de Madrid on Mario Vaquerizo fa de cambrer castís i xerraire ja té versió polonesa, i ha estat tot un èxit. El vídeo ha rebentat les xarxes amb més de 3 milions de reproduccions i ha fet que Jorge Javier Vázquez qualifiqui el programa d'"imprescindible"

Dijous, "Polònia" va emetre una paròdia del comentat anunci amb què la Comunitat de Madrid convida els turistes a visitar Madrid. A l'esquetx del programa, Mario Vaquerizo (David Marcé) explica la realitat de Madrid, però sota la supervisió d'Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez)

 

La paròdia està tenint un recorregut brutal a les xarxes socials, on el gag acumula més de 3 milions de visualitzacions en només 4 dies. La majoria, a Twitter (2.300.000 reproduccions), però també a Facebook (264.000), YouTube (241.000), Instagram (153.000) i TikTok (104.000).

A banda d'aquestes xifres contundents, el vídeo acumula milers de comentaris: un d'ells, el de la ministra d'Indústria, comerç i turisme, Reyes Maroto

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, reivindica la necessitat de l'humor i la sàtira. 

El presentador de televisió Jorge Javier Vázquez també ha opinat sobre el gag i sobre "Polònia", un programa que considera "imprescindible".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut