Avui, a les 21.55, a TV3

La nova temporada de "Polònia" arriba ben calenta

Avui comença la catorzena temporada de "Polònia", amb l'estrena de personatges. Uns quants, molt esperats!
Comença la catorzena temporada de "Polònia"

Després de la Diada, el govern de Quim Torra (Ivan Labanda) es reuneix per valorar la jornada i prendre les pròximes decisions. Enguany, el president ha incorporat una tecnologia revolucionària: el CAR.

Albert Rivera (Ivan Labanda) visita la periodista Lídia Heredia (Agnès Busquets) a  "Els matins" de TV3 i acusa la cadena de manipuladora i d'aparell propagandístic durant una entrevista on s'acabaran perdent els papers.

Pablo Casado (David Marcé) ballarà, al ritme de "I'm sexy and I know it" dels LMFAO, per disputar-se amb Albert Rivera el títol de millor líder de la dreta política amb la seva versió "Te doy miedo y lo sabes".

La retirada dels llaços grocs de Catalunya continua sent una prioritat per a alguns unionistes que, com cada nit, preparen la "brigada de neteja" per eliminar-los.

En un altre banc –però, aquest cop, entitat bancària– té lloc un particular atracament del qual els atracadors quedaran impunes, tot i l'arribada de la policia.

Set dies abans d'acomiadar l'estiu, descobrirem amb Tomàs Molina (David Olivares) la predicció meteorològica de la tardor. Una tardor molt calenta, que fins i tot ha provocat una nova migració animal: l'arribada a Catalunya del Picoletus ibericus. Vols saber com és? Dijous, a les 21.55, ho podràs saber a TV3.

tv3.cat/polonia

twitter.com/poloniatv3

facebook.com/polonia

 

 

Anar al contingut