Avui, a les 21.55, a TV3

La "happy hour" de la justícia, al "Polònia"

Els socialistes continuen fidels al seu mètode Ricky Martin, "un, dos, tres, un pasito pa'lante; un, dos, tres, un pasito pa'trás", per tirar endavant la legislatura

La justícia espanyola veu perillar la seva integritat després de les últimes decisions. L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) acompanyarà els advocats de la defensa a la seu de la justícia.

Mentrestant, Junts per Catalunya i Esquerra han decidit fer front comú després de conèixer les penes de presó de la fiscalia. Per posar-se d'acord, comptaran amb l'ajuda d'Anna Tarrés (Judit Martín), que farà tot el possible per aconseguir un govern sincronitzat.

En canvi, els socialistes continuen fidels al seu mètode Ricky Martin, "un, dos, tres, un pasito pa'lante; un, dos, tres, un pasito pa'trás", per tirar endavant la legislatura.

Inés Arrimadas (Lara Díez) i Albert Rivera (Ivan Labanda) es preparen per afrontar les eleccions andaluses gràcies a l'ampli coneixement que tenen sobre el territori. El català.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) buscarà noves opcions perquè el cadàver de Franco no acabi a l'Almudena i ha tingut una idea brillant: "Franco a domicili."

A Sebastià d'Arbó (Cesc Casanovas) se li acumulen els misteris a resoldre. Què se n'ha fet dels "camises blanques" que fa un any reclamaven diàleg per desencallar la situació política?

Dolores de Cospedal (Judit Martín) i Pablo Casado (David Marcé) visiten l'excomissari Villarejo (Cesc Casanovas) a la presó per saber si existeixen més cintes que els puguin perjudicar.

A la nova entrega del programa "Els meus pares", Gemma Nierga (Mireia Portas) visita la família reial per conèixer els pares de Felip VI (Pep Plaza).

Aquest dijous, si Villarejo no filtra abans els nostres gags, Polònia, a les 21.55, a TV3.