Polònia - Felipe & Letizia
UN AMOR REIAL

"Felipe & Letizia" s'estrena a "Polònia"

Després de l'estrena del documental dels ducs de Sussex, "Henry & Meghan", el rei Felip (Pep Plaza) i la reina Letícia (Agnès Busquets) estrenen el primer episodi del documental "Felipe & Letizia"

Entendridor és, potser, el millor adjectiu per definir la primera edició del nou docushow, "Felipe & Letizia":

Aquesta setmana a "Polònia" ho descobrim tot sobre els suborns de Qatar i intentem fer un programa objectiu lliure de pressions, sense que ningú ens suborni.

També estem pendents de la reforma de la llei de malversació. Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) han comprat tots els números per reformar el delicte i estaran pendents de què canten els nens de Ferraz: Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Miquel Iceta (Jordi Soriano).

Qui també està pendent d'aquesta reforma és Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas), que visita el capellà per confessar-se de pensaments impurs: estar a favor d'una llei proposada per Esquerra.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) mira de salvar la justícia segrestada pel Consell General del Poder Judicial.

La Justícia, però, és la que més està patint aquesta tensió:

També descobrim com es va decidir el retorn de Xavier Trias (Pep Plaza) després que s'hagi confirmat que serà el candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona.

Tractem la polèmica rifa entre militars de la caserna de Bruc. Per intentar netejar la imatge de les forces armades, l'exèrcit ha organitzat un altre sorteig amb un premi diferent. El "Polònia" ha pogut accedir, en exclusiva, al grup de WhatsApp.

Finalment, Luis Enrique (Xavi Espinosa) ens visita després de ser acomiadat de la selecció espanyola.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut