Escena del musical Sigo con ETA
Escena del musical Sigo con ETA
Una campanya molt melòdica

Els musicals del "Polònia" d'aquest mes de maig triomfen a les xarxes

La campanya porta un maig pletòric per als musicals del "Polònia", amb grans èxits de Sebastián Yatra o Andrea Bocelli

El mes de maig ha estat pletòric per als musicals del "Polònia". Des de sempre les paròdies musicals han estat rebudes molt bé per part dels teleespectadors, però aquest mes de maig hi ha hagut un parell de musicals que han sumat unes xifres de visualitzacions espectaculars. 
D'una banda, el musical "Sigo con ETA" del dijous 22 de maig, que parodia la cançó d'Andrea Bocelli "Vivo por ella", en menys d'una setmana ha aconseguit més de 1.740.000 visualitzacions

El Partit Popular continua basant la seva estratègia de campanya en ETA i, per això, Feijóo (Queco Novell), Almeida (Albert Mèlich), Díaz Ayuso (Lara Díez) i Aznar (David Marcé) protagonitzaran el musical de la setmana. 


 

L'altre gran èxit ha estat el musical basat en la cançó de Sebastián Yatra "Tacones rojos". En aquesta ocasió, sota el títol de "Partidos rojos", es parodia el fet que l'aparició de Sumar ha provocat que l'esquerra estigui encara més dividida. Per això, Alberto Núñez Feijóo (Queco Novell), Ana Rosa Quintana (Agnès Busquets) i Antonio García Ferreras (Cesc Casanovas) dediquen la cançó "Partidos rojos" a Yolanda Díaz (Alba Florejachs), per celebrar aquesta divisió que afavoreix la dreta. 

 

"Partidos rojos" ha estat un dels musicals que han funcionat molt bé, i a les xarxes socials ha estat un dels més vistos i reproduïts; més de 472.000 visualitzacions en només una setmana, a través de les diferents xarxes socials. Fins i tot Pablo Iglesias se'n va fer ressò a través de les seves xarxes. 

 

Més de 2.212.000 visualitzacions si sumem els dos musicals.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut