Els 6 personatges nous del retorn de "Polònia"
Oriol Mitjà, Leo Messi i Francesc Mauri són algunes de les noves cares que ens han fet riure en l'estrena de la setzena temporada de "Polònia", totes interpretades per un nou fitxatge: Xavi Espinosa. Vols saber què en pensen Oriol Mitjà i Francesc Mauri de les seves imitacions?
Els 6 personatges nous del retorn de "Polònia"
Els nous imitats ens diuen què pensen dels seus personatges a "Polònia"

Els 6 personatges nous del retorn de "Polònia"

Oriol Mitjà, Leo Messi i Francesc Mauri són algunes de les noves cares que ens han fet riure en l'estrena de la setzena temporada de "Polònia", totes interpretades per un nou fitxatge: Xavi Espinosa. Vols saber què en pensen Oriol Mitjà i Francesc Mauri de les seves imitacions?

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Després de mesos rodant a casa, "Polònia" torna obrir les llums del plató. 592.000 espectadors van donar la benvinguda a l'humor dels dijous. La setzena temporada va arribar amb mesures de seguretat i amb molts personatges nous. Cares mediàtiques que han protagonitzat l'actualitat informativa i televisiva d'aquests darrers mesos i que ara aterren al programa amb imitacions que sembla que venen per quedar-se.

"Hem escollit aquests personatges nous pel retorn del "Polònia"  perquè han estat els protagonistes d'alguns moments importants d'aquest estiu.  Com és el cas de la polèmica de Miguel Bosé o de Messi." Equip del "Polònia"

 

1. Oriol Mitjà (Xavi Espinosa)

Com no podia ser d'una altra manera, el "Polònia" compta amb el seu propi epidemiòleg de referència, el Doctor Oriol Mitjà, interpretat al programa per un nou fitxatge, l'actor Xavi Espinosa

L'Oriol de carn i ossos, que també va veure's per la tele, té un missatge per a l'equip de "Polònia" :

 

 

Pel Xavi, de 22 anys, també és el seu primer dia al "Polònia" i s'ha estrenat imitant una bateria de personatges, precisament, en el programa que ha admirat desde petit:

"Per mi, entrar al "Polònia" és un somni d'infància. Porto mirant-lo desde que tinc consciència. Vaig començar a fer imitacions veient-lo i ara estic treballant, literalment, amb persones que són ídols per a mi, i amb qui m'he emmirallat sempre". Xavi Espinosa, actor del "Polònia"

 

Una de les aparicions més esperades d'aquesta nit era aquesta, la de Mitjà, l'epidemiòleg especialista en malalties infeccioses que ha cobrat protagonisme als mitjans de comunicació durant la pandèmia. El seu alter ego també ha volgut enviar un missatge a tota la ciutadania, durant el gag dedicat a l'inici del curs escolar: 

"La tornada a l'escola és segura, és clar que sí… Però jo hauria preferit ràtios més baixes, concretament de 20 professors per alumne. I que per evitar aglomeracions a les portes, llancéssim els nens des del cotxe en marxa. No critico, simplement són propostes."

 

Per a Xavi Espinosa, imitar a al Dr. MItjà ha tingut la seva dificultat: "Una de les coses complicades, més enllà de la veu, ha estat trobar un gest dels molts que fa, que pogués ser graciós i molt característic". Però per la resposta del mateix Mitjà, sembla que en Xavi es pot donar per satsifet.


2. Francesc Mauri (Xavi Espinosa)

A Tomàs Molina (David Olivares), li ha sortit competència. El Francesc Mauri del "Polònia" ha vingut per quedar-se. I com haureu pogut veure, aquesta rivalitat no li ha sentat gaire bé a l'home del temps oficial del programa.

 

En canvi, el Francesc Mauri de veritat, el que ens avisa abans de sortir de casa si és necessari agafar el paraigües, està encantat amb l'estrena del seu personatge:

 

 

Ell creu que en Xavi Espinosa la clava, però també té algun comentari per a ell, per a millorar la interpretació. "El gest de les mans al davant, aguantant el canell, jo crec que és del meu company Tomàs Molina". L'actor del "Polònia" ha hagut d'analitzar-lo d'a prop per aconseguir una imitació personal i satisfactòria, però coincideixen en el mateix punt amb Mauri:

"El més difícil ha estat buscar determinats moviments. Potser per haver vist tota la vida a Tomàs Molina, un té tendència a anar-se'n cap allà, però no. S'ha d'acabar descobrint  què fa exactament Francesc Mauri al plató." Xavi Espinosa, el malson del Tomàs Molina de "Polònia"

 

3. Leo Messi (Xavi Espinosa)

La polèmica sobre la marxa o no de Messi va saltar als mitjans de comunicació aquest estiu. El 10 del Barça finalment es va quedar i el "Polònia" ha aprofitat per fitxar-lo també aquesta temporada. No hi ha combinacions impossibes sobre el terreny de joc, i aquesta setmana hem vist a Messi acompanyat de Quim Torra. Quin dels dos no finalitzarà la temporada?

 

En Xavi Espinosa també és l'actor que interpreta a Leo Messi i no ho ha tingut gens fàcil per aconseguir assemblar-se al futbolista. La principal dificultat, el to de veu.

"El que més em va costar d'imitar a Messi va ser trobar la pasta de veu, perquè és molt peculiar i no havia fet res semblant. Em va sortir de casualitat fent el burro jo sol, a casa". Xavi Espinosa, el nou pitxitxi del "Polònia"

 

Leo Messi, a
 

 

4. El Mago Pop (David Mercé)

El Mago Pop, a
 

Si pensaves que Antonio Díaz era un dels mags més impressionants del món, era perquè no havies vist la màgia del rei emèrit Juan Carles I,  a "Polònia". L'actor David Mercé, que també interpreta altres personatges polacs com Pablo Casado o Artur Mas, vol impressionar l'audiència amb el seu il·lusionisme. Però quan parlem de diners, la Corona li demostra que sempre va una mica per endavant i que "Res és impossible".

 

 

5. Miguel Bosé (Pep Plaza)

Miguel Bosé, a
 

Pep Plaza, el camaleònic actor que tant fa de Pedro Sánchez com de Felip VI o Jordi Basté, estrena personatge. Miguel Bosé ha estat el centre d'atenció aquest estiu per les seves delcaracions constants contra la gestió de la crisi de la Covid-19 per part del Govern espanyol i també per compartir algunes teories conspiratòries. Mascareta sí, mascareta no? Pel que hem pogut veure a l'estrena de la temporada, el Miguel Bosé de "Polònia" no en portava.

 

 

6. David Bonvehí (David Olivares)

David Bonvehí, a
 

També hem vist els ànims del president del PDeCAT, David Bonvehí (Xavi Soriano), després de les baixes del seu partit. Sap greu quedar-se sol a un grup de whatsapp. David, s'entén. Però saps allò que diuen que "Val més sol...". 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut