Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Aconseguiran que no en faci de les seves?

El rei Joan Carles torna a casa i a "Polònia"

Aquesta setmana, a "Polònia", també analitzem els efectes que ha tingut el Chanelazo a la població catalana al "Sense ficció" "Víctimes dels 12 points", que explora el cas d'independentistes que no van poder evitar alegrar-se amb el tercer lloc d'Espanya

El rei emèrit torna a Espanya i es troba amb Felip VI a Madrid. Com serà aquest retrobament? El rei Felip (Pep Plaza) i la reina Letícia (Agnès Busquets) intenten controlar-lo al màxim perquè no en faci de les seves.


Després que el Consell de Ministres hagi aprovat la nova llei de l'avortament, que inclou les baixes per regles doloroses, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) presenten una proposta de llei pensant en la discriminació que pateixen els homes: "la ley de protección de mis huevazos".

 Laura Borràs (Agnès Busquets) presenta al ministre Cambray (Albert Mèlich) la seva estratègia per blindar la immersió lingüística: el Santa Tecla.
Mentrestant, a la seu del PP, Núñez Feijóo (Queco Novell), Díaz Ayuso (Lara Díaz) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) analitzen la intenció de vot de la ciutadania i descobreixen que com més escàndols hi ha al partit, més pugen a les enquestes.Una altra víctima del Catalangate és Ernest Maragall (Queco Novell). Per això retrocedim 3 anys en el temps per saber com va ser el procés d'espionatge.

Tomàs Molina (David Olivares) aprofita aquesta onada de calor extrem per acabar amb el seu màxim contrincant: Francesc Mauri (Xavi Espinosa).Finalment, Valtònyc (Xavi Espinosa) convida a veure el "Polònia" el jutge europeu que va rebutjar la seva extradició.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut