Avui, a les 21.55, a TV3

El reggaeton d'Ernest Maragall fa pujar el "flow" de "Polònia"

Ernest Maragall (Queco Novell) farà la seva pròpia versió del vídeo de campanya d'Ada Colau (Agnès Busquets) amb l'objectiu de captar el vot més jove.
El reggaeton d'Ernest Maragall, a "Polònia"

El reggaeton d'Ernest Maragall, a "Polònia"

Aquesta setmana, a "Polònia", Marc Giró (David Marcé) repassa els millors temes de la campanya de les eleccions municipals de Barcelona a ritme de cançons mítiques d'Eurovisió.

La nova portaveu de Ciutadans, Lorena Roldán (Judit Martín), s'estrena al programa. Haurà de demostrar a Carrizosa (Xavi Serrano) la seva capacitat per generar crispació superant la gran prova de foc: fer enfadar Gandhi.

Els bombers, en veure la poca activitat del govern, es presentaran a la Generalitat pensant que al president Torra i als seus consellers els ha passat alguna cosa.

Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) no podrà treure's de sobre Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), que intentarà seduir-lo com si fos un gat en zel.

En Miquel rep a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però serà ell qui acabarà predicant-los la paraula del seu líder espiritual: en Carles Puigdemont.

Finalment, tanquen el tobogan més llarg d'Espanya després d'un accident el dia de la inauguració. La infraestructura, instal·lada per Pedro Sánchez, connectava el Parlament de Catalunya i el Senat espanyol i prometia ser la via més directa per enviar-hi Miquel Iceta (Ivan Labanda).

Avui, un "Polònia" amb molt de "flow" i més "autotune", a les 21.55, a TV3.