Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Del "ha ha ha", al "Ho ho ho"

El "Polònia" més nadalenc

El Tribunal Constitucional ha censurat els nostres gags i ens ha forçat a substituir-los per esquetxos nadalencs. Carles Porta posa llum a la foscor d'un cas d'última hora: per què ha portat carbó el Tió? Mentrestant, Marc Ribas ens sorprèn amb un "Joc de cartes Especial Nadal", on visita diverses cases per a trobar-hi el millor àpat nadalenc

Aquesta setmana, a "Polònia", el Tribunal Constitucional ha decidit censurar tots els nostres gags i ens ha obligat a substituir-los per esquetxos nadalencs. Per això, parodiem el musical "Aquí és Nadal i estic content" de La Pegatina, amb els protagonistes de l'any: Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i els jutges espanyols. I la cançó més emblemàtica de Nadal també té el seu espai al programa, amb els jutges espanyols cantant "Vuelve, a España vuelve". A qui dedicaran la cançó?

 Resolem el misteri de per què no han arribat tots els regals a les cases catalanes, concretament a la dels infants de Barcelona. I Carles Porta (Fermí Fernàndez) posa llum a la foscor d'un cas d'última hora: per què ha portat carbó el Tió?

Mentrestant, Marc Ribas (Cesc Casanovas) ens sorprèn amb un "Joc de cartes Especial Nadal", on visita diverses cases per a trobar-hi el millor àpat nadalenc.

També descobrim quin és el regal més demanat aquestes festes: el nou Action Catalan, l'heroi català que lluita amb seny.

 Finalment, comptem amb la presència de Nandu Jubany (Pep Plaza), Francesc Mauri (Xavi Espinosa) i el presentador d'"Eufòria Dance", Albert Sala (David Marcé), que mira d'animar el programa amb les seves coreografies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut