Avui, a les 23.10

El "Polònia" després de la sentència

Aquesta setmana de la sentència, de mobilitzacions a Catalunya i de càrregues policials, sabrem com van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra l'arribada del Tsunami Democràtic a l'aeroport de Barcelona.

"Em quedo a casa o soc tsunami?", és la pregunta que s'estan fent molts catalans. Quim Torra (Ivan Labanda) i Miquel Buch (David Olivares) la respondran a ritme de la cançó "Should I Stay or Should I Go", dels The Clash.

I qui hi ha darrere del Tsunami Democràtic? El ministre de l'Interior Grande-Marlaska (Albert Mèlich), ha iniciat la investigació i interrogarà els principals sospitosos.

El programa també farà la seva pròpia versió del vídeo que el govern socialista ha difós per millorar la imatge internacional de la democràcia espanyola. Mentrestant, el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Roger Torrent (David Marcé) al capdavant, intentarà donar una resposta que estigui a l'alçada de les circumstàncies.

Descobrirem que Felip VI (Pep Plaza) no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia dir que havia aturat un cop d'estat, com el seu pare.

Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé) quedaran tancats a l'ascensor mentre celebren la sentència.

I  després del missatge de Pep Guardiola (Pep Plaza) demanant suport a la comunitat internacional, Bertín Osborne (Pep Plaza) llegirà el seu propi manifest: el Jamonami Democràtic.

Finalment, després de 40 anys al Valle de los Caídos, Franco (Manel Lucas) haurà d'adaptar-se a la seva nova vida fora. I descobrirà, amb sorpresa, que les coses no han canviat gaire des que ho va deixar "tot lligat".

Dijous, si la situació ens ho permet, "Polònia".