El gag musical de "Polònia" digne d'un Grammy

Rufián i Tardà (els reals) parodien el malamente de Rosalía al "Polònia"

El "Polònia" parodia el "Malamente" de Rosalía, mentre ella brilla als Grammy Llatins i s'emporta dos premis, millor fusió/interpretació urbana i millor cançó alternativa
TEMA:
Rosalía

La mateixa nit que la cantant Rosalía s'emporta dos dels cinc Grammy Llatins als quals estava nominada, "Polònia" ha arrassat a les xarxes i a la televisió amb la paròdia del seu videoclip "Malamente", protagonitzada per Ivan Labanda i Cesc Casanovas.

 

Les reaccions a les xarxes

"Lentamente" també va agradar al Gabriel Rufián i Joan Tardà de carn i ossos, que no es va poder estar de fer una paròdia de la paròdia. Com diu Ivan Labanda en un altre tuit, s'haurà obert una paradoxa espai-temporal?

 


 

El periodista Blai Marsé assegura el gag de "Polònia" es mereix un premi.

El gag

Els protagonistes del gag són el Gabriel Rufián i el Joan Tardà de "Polònia", que parlen sobre com es pot ampliar la base d'Esquerra Republica "lentamente". El gag ja porta més de 257.000 reproduccions a Twitter, i més de 3.700 retuits i 8.000 "m'agrada". A la carta, el vídeo del programa s'ha reproduït 49.000 vegades i és el vídeo més vist de la setmana.

 


La preparació de "Lentamente"

La paròdia del primer single de l'àlbum "El mal querer", es va començar a preparar abans que el veredicte dels Grammy catapultés Rosalía cap a la fama internacional amb dos premis: millor fusió/interpretació urbana i millor cançó alternativa per "Malamente". Els guionistes de "Polònia" tenien clar per què havien d'escollir aquesta cançó.

"La idea del gag és que Esquerra vol ampliar la base i apropar-se a un públic diferent del que té actualment. Per això els personatges de Rufián i Tardà trien explicar-ho amb una cançó de la Rosalía, que fa flamenc i a més a més està de moda. Per no dir que surt a tot arreu. Això sí, canviant "malamente" per "lentamente", que és la manera com ha d'arribar la República mentre amplien la base. A més, la cançó és molt bona i el videoclip de base té molts elements xulos, i això facilita que acabi sortint un bon gag." – Guionista de "Polònia"

L'ambientació i el vestuari de les primeres imatges deixaven clar que el Joan Tardà i el Gabriel Rufián del "Polònia"  parodiarien, precisament, el videoclip de la cançó. El mateix estil urbà que l'original, que ja porta 31 milions de visualitzacions a Youtube!

I si després de posar-vos moltes vegades el gag encara en voleu saber una mica més, aquí teniu el "making of" del videoclip.

Al finalitzar el rodatge, el seus protagonistes ens van explicar què els passava pel cap.

 

I abans que el "Polònia" canviï el nom del programa pel de Rosalía, recupereu-lo a la carta, no està gens "malamente".

 

 


 

 

ARXIVAT A:
Rosalía

NOTÍCIES RELACIONADES