Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Com seria un programa sense elles?

El 8M a "Polònia"

El programa comença documentant la importància de les dones en la creació del "Polònia". Veureu com seria un dia de gravació sense elles. També parla de la llei del "només sí és sí", les trams de corrupció del Partit Popular i l'anunci d'Igualtat de la Generalitat.

Aquesta setmana el programa és més curt a causa de la vaga del 8M. Per documentar la importància de les dones en la creació del "Polònia", veureu com seria un dia de gravació sense elles.Mentrestant, aprofitant que és la setmana del 8M, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intenta maquillar les seves polítiques per semblar més feminista i tapar així la polèmica per la reforma de la llei del "només sí és sí" que l'ha enfrontat amb Podem.


Recentment, l'Hospital Clínic ha estat víctima d'un atac informàtic que l'ha obligat a suspendre consultes, operacions i extraccions. Però això està a punt d'acabar gràcies a un home que fa "Control Z" a la delinqüència: Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas), l'antivirus de la justícia.

I seguint amb les polèmiques a l'hospital, Lildami (Xavi Espinosa) respon a la infermera que no es vol treure el C1 de català a ritme d'"Els hi sua", per reflectir la situació que es viu a Catalunya amb l'idioma.

 

 


Núñez Feijóo (Queco Novell), acostumat que les trames de corrupció siguin sempre del seu partit, no sap com respondre sobre el cas Mediador, que afecta el PSOE. Aznar (David Marcé) li dona uns consells sobre com derrotar un socialista corrupte.

Finalment, capgirem l'anunci d'Igualtat de la Generalitat per denunciar els micromasclismes amb què convivim cada dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut