Dijous, a les 21.55

Dijous, el "Polònia" més supremacista

Sobretot, reviseu els vostres tuits antics abans de dijous a les 21.55
"Polònia"

El 131è president de la Generalitat arriba al "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) s'instal·larà al seu despatx per començar a treballar, però hi trobarà diversos entrebancs que l'hi impediran.

És molt possible que ara mateix encara no tingueu gaire clar el "qui", el "què" i, sobretot, el "com" del nou govern de la Generalitat. És per això que comptarem amb una guia per entendre aquesta flamant legislatura.

Continua la pugna entre Mariano Rajoy (Queco Novell) i Albert Rivera (Sergi Cervera). Per intentar decidir qui dels dos es mereix els vots i l'estima dels espanyols, participaran al concurs "Qui és més patriota?".

A hores d'ara, qui més qui menys ja deu haver vist "Grease" més de quinze vegades. Doncs, ho sentim, perquè n'arriba la setzena gràcies a la nostra versió d'un dels seus grans clàssics: "We go together".

Viure de renda és el somni de qualsevol treballador, però no cal tenir un avantpassat amb herència milionària per aconseguir-ho. Inés Arrimadas (Lara Díez) ens demostrarà que, en el cas dels polítics, per assolir-ho només cal un oponent que tingui un passat polèmic a les xarxes.

Alguns membres de la CUP comencen a dubtar del seu paper. Vidal Aragonés (Ivan Labanda) i Carles Riera (Cesc Casanovas) debatran sobre l'abstenció del partit per fer Quim Torra president. Tot això amb l'ajuda inestimable de Josep Pla (Marc Rodríguez).

El president Torra sap que té totes les mirades fixades en la seva gestió de govern. Tindrà la sensació d'estar observat en tot moment, fins i tot a l'hora d'anar a dormir.

VÍDEOS RELACIONATS