POLÒNIA

Des de Brussel·les amb humor, aquest dijous, al "Polònia".

La setmana passada vam deixar Carles Puigdemont (Queco Novell) i la resta de consellers del govern marxant cap a Perpinyà. I ara és el torn de Soraya Sáenz de Santamaría, qui prendrà possessió del Palau de la Generalitat per obra i gràcia de l'article 155.

Anirem a Brussel·les per saber quina és la situació del president Puigdemont i la resta de diputats que l'han acompanyat. Mentrestant, els responsables que queden al govern català provaran de continuar desenvolupant la seva tasca tot i el canvi de poders. Oriol Junqueras voldrà demostrar que es manté la normalitat tot i l'excepcionalitat de la situació.

Les agressions d'ultradreta continuen a l'ordre del dia. Viurem una trobada entre un grup de nazis convencionals i un grup dels anomenats nazis catalans: els membres de l'ANC.

Finalment, ens centrarem en les pròximes eleccions del 21 de desembre i com l'afronten els diferents grups polítics de l'escena catalana.

És possible que tot això caigui el mateix dijous i sigui un programa diferent. El que tenim clar és que, en principi, podrem veure-ho a les 21.55, al "Polònia".