Avui, a les 21.55, a TV3

Castells, promeses buides i seitons, al "Polònia"!

Castells, promeses buides i seitons, al "Polònia"

Després del Concurs de Castells, descobrim que una nova colla està fent mèrits per entrar a la Tarraco Arena: els Xiquets de Sant Jaume. El govern de la Generalitat farà mans i mànigues per carregar un castell amb cara i ulls.

En plena setmana del Dia de la Hispanitat, Pablo Casado (David Marcé) i Albert Rivera (Ivan Labanda) se'n van de compres i busquen el millor "outfit" per celebrar el 12 d'octubre. Els dos líders competiran per veure qui és el més elegant en un dia tan especial per a ells.

Els pressupostos generals de l'Estat continuen sense aprovar-se i Pedro Sánchez (Pep Plaza) no vol deixar passar ni una setmana més sense fer-ho. És així com organitza una "speed dating". Vol saber quines són les condicions que posen els altres partits per aprovar-los. Pedro Sánchez, però, té una arma secreta per aconseguir els seus suports.

Mentrestant, Quim Torra (Ivan Labanda) continua intentant trobar solucions per proclamar la república i Elsa Artadi (Agnès Busquets) tindrà una idea brillant: el Presidenciator 3000, un ordinador amb intel·ligència artificial.

Després que Manuel Valls (David Marcé) hagi anunciat que no inclourà la sigla de Ciutadans a la seva llista, Inés Arrimadas (Lara Díez), desesperada per la decisió, intentarà fer-lo entrar en raó i li suplicarà que canviï d'opinió.

Qui tampoc canviarà d'opinió però sí de localització serà Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez). Un any més inicia campanya com a candidat a l'alcaldia de Badalona, i llança un primer vídeo on, com si fos en Bert de la Mary Poppins, deixarà la ciutat impol·luta.

Aquest dijous, si el programa no fa llenya, "Polònia", a les 21.55, a TV3.