Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pablo Motos s'estrena

Carcastreet Boys debuten a "Polònia"

Polònia posa llum a la foscor i investiga què se n'ha fet del partit de Ciutadans, que ha desaparegut sense deixar rastre. ERC presenta el disc solidari dels pressupostos per a recaptar fons per a la Generalitat en cas que el Parlament tombi els pressupostos. I Laura Rosel entrevista el cap de l'oposició

L'any 2017, un partit conegut com a Ciutadans va guanyar les eleccions catalanes. Però, al cap de poc temps, va desaparèixer sense deixar rastre. Què se n'ha fet? Carles Porta (Fermí Fernàndez) inicia una investigació per saber què ha passat amb el partit taronja.

Aprofitant la gran setmana del recapte, diversos membres del govern s'han ubicat a les sortides del Congrés dels Diputats amb l'esperança de rebre partides pressupostàries per ajudar la desafavorida economia catalana. I, continuant amb l'altruisme, Esquerra presenta el disc solidari dels pressupostos. L'àlbum té per objectiu recaptar fons per a la Generalitat en cas que el Parlament tombi els pressupostos. Hi participen Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Quim Nadal (Cesc Casanovas).

Laura Rosel (Lara Díez) entrevista el cap de l'oposició, Salvador Illa (Queco Novell), i Pere Aragonès (Jordi Soriano) demana que Laura Borràs (Agnès Busquets) li ensenyi com ho hauria d'haver fet per ser realment el cap de l'oposició.

Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) estan preocupats perquè el líder gallec que van adoptar es comporta de manera poruga a Madrid. Per això demanen ajuda a l'encantador de líders de l'oposició, César Millón, perquè ensenyi a Feijóo (Queco Novell) a mossegar els rivals.

També descobrim com afectaran els crèdits hipotecaris els ciutadans si finalment els bancs aconsegueixen repercutir l'impost del govern sobre els clients.

I Luis Enrique (Xavi Espinosa) torna al programa per comentar com ha anat el partit Espanya-Japó.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut