• Polònia - 22/11/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 22/11/2012

  TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, la prèvia de les eleccions del 25 de novembre, Artur Mas (Bruno Oro) comparteix el seu monòleg amb la resta de candidats. Cadascun intentarà aprofitar el temps de la millor manera possible. A més, Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Pujol (Queco Novell) es presenten en una caserna dels Mossos d'Esquadra per denunciar les informacions que el diari "El Mundo" ha publicat sobre ells. Mentrestant, Pedro J. Ramírez (Queco Novell) fa servir els seus contactes a la Policia per aconseguir nous informes contra Artur Mas. Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Albert Rivera (David Olivares) es transformen en uns superherois molt especials que lluiten contra la discriminació del castellà i perquè Espanya no es trenqui. També viatgem a la joventut d'Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) per descobrir que el candidat d'ERC sempre ha estat un pioner, encara que gairebé mai se li ha reconegut. Fem una visita al museu del Pere Navarro (David Olivares) de la mà d'Aniol Jorquera (Cesc Casanoves). En una assemblea de la CUP, el candidat David Fernández (Cesc Casanovas) es vol preparar per si el partit aconsegueix entrar al Parlament. Per això convida una professora perquè els expliqui quatre coses sobre com funcionen les coses allà. I al plató de "Singulars", Jaume Barberà (Queco Novell) i Jonathan Tepper (Fermí Fernàndez) demanen als espectadors que els enviïn missatges al Twitter del programa explicant-los com viuen la crisi.

 • Polònia - 15/11/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 15/11/2012

  Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) vol que el PP català sigui la segona força a Catalunya. Per aconseguir-ho, la candidata ha d'alliçonar la direcció del seu partit, cantant al ritme de "Somriures i llàgrimes". Un cop començada la campanya electoral, Raquel Sans (Mireia Portas) presenta el bloc electoral del "Polònia". Un bloc en què el temps dedicat a cada partit està perfectament cronometrat. Mentrestant, Artur Mas (Bruno Oro) continua la seva campanya messiànica. No només promet guiar el poble a la independència, sinó que també s'ofereix per guarir-lo de qualsevol mal que el pugui afectar. Pere Navarro (David Olivares), com si fos un porter de discoteca, decideix controlar els assistents als seus mítings. Vol evitar que algú digui alguna cosa que no toca. Albert Rivera (David Olivares) i Jordi Cañas (Fermí Fernández) segueixen buscant intel·lectuals que firmin el seu manifest contra la independència. I Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Joan Herrera (Xavi Serrano) busquen desesperadament el seu lloc al programa.

 • Mass media - grans moments - 08/11/2012
  Veure vídeo

  Mass media - grans moments - 08/11/2012

  Especial "Polònia" que recull els millors gags fets sobre els "mass media".

 • Polònia - 01/11/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 01/11/2012

  TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, arriba "Durònia", una nova versió del programa del gust de Duran i Lleida (Xavi Serrano). Per fi descobrirem com és un "Polònia" escrit i dirigit pel líder d'Unió. Artur Mas (Bruno Oro) i Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) protagonitzen la comèdia romàntica de la temporada. A "Alguna cosa per recordar" el president s'ha oblidat completament de la popular i ella intenta fer-li memòria. A més, Pere Navarro (David Olivares) presenta el programa electoral del PSC, encara que Alfredo Pérez Rubalcaba (Pep Plaza) no està gaire d'acord amb el que hi diu. Mentrestant, a Madrid, el Doctor Wert (David Olivares) i el mini Wert (Miguelón) li presenten a Mariano Rajoy (Queco Novell) la nova màquina que ajudarà a espanyolitzar definitivament els nens i nenes de Catalunya. I Jordi Cañas (Fermí Fernàndez) i Albert Rivera (David Olivares) celebren el Halloween a l'estil de Ciutadans. El programa viatja al passat per descobrir com hauria sigut la creació de la nació catalana si Guifré el Pilós (Cesc Casanovas) tingués les mateixes idees que Artur Mas, i al plató de "Singulars", Jaume Barberà (Queco Novell) i Jonathan Tepper (Fermí Fernàndez) continuen intentant trobar alguna solució a la crisi.

 • Polònia - 25/10/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 25/10/2012

  Artur Mas (Bruno Oro) es posa messiànic. El president de la Generalitat ha estat tan elogiat que finalment s'ha cregut que és l'escollit per l'independentisme. I no és l'únic membre del govern que fa coses estranyes... A més, Oriol Pujol (Queco Novell) acompanya Artur Mas (Bruno Oro) a la consulta del ginecòleg. Les últimes proves confirmen que el president està esperant un estat propi. Al PSC, Pere Navarro (David Olivares) vol recuperar popularitat com sigui. Aquesta vegada ho intentarà viatjant als EUA per participar en un dels programes de TV que més agraden a la gent jove. Mentrestant, Joan Herrera (Xavi Serrano) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) són citats al despatx d'un notari. Sembla que el PSC els ha deixat alguns vots en herència i ara toca repartir-los. Arriba el moment del debut del ministre d'Educació i Cultura, Jose Ignacio Wert (David Olivares). El ministre es reuneix amb Rajoy (Queco Novell) i Montoro (Bruno Oro) per explicar-los el seu pla definitiu per espanyolitzar tots els nens i nenes de Catalunya. I el guanyador de les eleccions gallegues, Núñez Feijoo (Fermí Fernàndez) intenta que Mariano Rajoy (Queco Novell) no s'apropiï el seu èxit electoral.

 • Polònia - 19/10/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 19/10/2012

  En aquesta edició es descobreix que la conversió a l'independentisme del líder d'Unió és producte d'un tractament especial que li va aplicar el conseller Felip Puig (David Olivares). El president Artur Mas (Bruno Oro) competeix amb Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) per aconseguir el vot dels castellanoparlants partidaris de la independència. Mentrestant, Pere Navarro (David Olivares) fa campanya porta per porta, intentant explicar als possibles votants del PSC en què consisteix la seva proposta federalista. Però no és l'únic representant dels socialistes catalans que fa campanya. "Polònia" imagina com seria la vida de Mariano Rajoy (Queco Novell) si en comptes de dedicar-se a la política hagués dirigit els seus passos cap al món de l'espectacle. Tindria èxit, un xou de màgia a càrrec de Rajoy? A més, a la Zarzuela, el rei Joan Carles (Toni Albà) i la reina Sofia (Mireia Portas) també viuen les retallades. Els han rebaixat el pressupost fins al punt que han de prescindir d'una de les dues infantes. Ni l'Elena (Anna Bertran) ni la Cristina (Mónica Pérez) volen ser les escollides. Finalment, Jaume Barberà (Queco Novell) torna a rebre Jonathan Tepper (Fermí Fernàndez) al plató de "Singulars".

 • Polònia - 11/10/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 11/10/2012

  Artur Mas (Bruno Oro) canta i balla el "Mas Style". El president vol demostrar que és un Mas nou i que té un nou estil. L'objectiu és guanyar-se l'electorat i aconseguir la majoria absoluta a les eleccions del 25-N. Durant l'emissió del "TN", Raquel Sans (Mireia Portas) i Tomàs Molina (David Olivares), hauran de bregar amb el president Mas i el seu afany per sortir a totes les notícies. Mentrestant, la coral del PSC intenta interpretar la famosa simfonia "Federalisme", tot i que no serà tan senzill com sembla a primer cop d'ull. A més, Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Jordi Cañas (Fermí Fernàndez) competeixen entre ells per veure qui és més alarmista a l'hora de parlar sobre les conseqüències de la independència de Catalunya. A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) no vol menjar-se de cap manera el rescat que li ofereix Angela Merkel (Fermí Fernàndez). I en una església qualsevol d'Espanya, un bon catòlic va a confessar-se perquè diumenge al Camp Nou va tocar una estelada sense voler. Finalment, es descobreix el més nou en serveis a domicili: els "Teletertulians". "Si esteu farts de discutir amb la vostra parella, amb només una trucada tindreu un tertulià a casa que hi discutirà per vosaltres".

 • Polònia - 04/10/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 04/10/2012

  TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el director i presentador de "Singulars", Jaume Barberà (Queco Novell), s'estrena en el programa entrevistant l'economista Jonathan Tepper. Artur Mas (Bruno Oro), Duran i Lleida (Xavi Serrano) i la resta del govern català reben amb molta alegria el rescat econòmic que els porta el conseller Mas-Colell (Cesc Casanovas) des d'Espanya. Llàstima que no acaba de ser el que ells esperaven... A més, el president Artur Mas (Bruno Oro) fa el seu monòleg després de la trobada de líders autonòmics. Mentrestant, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) rep les reclamacions dels antics líders d'Esquerra Repúblicana. Tots volen un reconeixement per la seva contribució a la causa independentista. Alhora, als EUA, Antoni Bassas (Queco Novell) intenta que el president Barack Obama (David Olivares) es posicioni a favor de la independència de Catalunya. Finalment, els escriptors Quim Monzó (Pep Plaza), Albert Espinosa (Max Marieges), Maruja Torres (Bruno Oro) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) comencen a redactar la futura constitució catalana.

 • Polònia - 27/09/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 27/09/2012

  Artur Mas (Bruno Oro) condueix el carro de la independència. El president de la Generalitat va llançat cap a l'estat propi a tota velocitat, però es troba que ara tothom vol pujar al carro de la independència. A més, reviurem el discurs que Artur Mas (Bruno Oro) va fer el dimarts al Parlament de Catalunya. Mentrestant, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Joan Herrera (Xavi Serrano) posen en pràctica un mètode infalible per enamorar al president i aconseguir que pacti amb ells. A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) aprofita l'èxit del banc dolent per presentar la proposta del govern espanyol que permetrà el sanejament del sistema polític: El Rajoy dolent. I Cristóbal Montoro (Bruno Oro) i Luis De Guindos (Fermí Fernandez) es reuneix amb un grup d'empresaris catalans. El ministre vol espantar-los perquè no donin suport a la independència de Catalunya i faran tot el possible per aconseguir-ho. Finalment, Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) truca a Europa per evitar que el pla del president Mas arribi a bon port.

 • Polònia - 20/09/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 20/09/2012

  Artur Mas (Bruno Oro) es posa a la pell de John Lennon per cantar la seva versió de "Imagine". Acompanyat per Oriol Pujol (Queco Novell) en el paper de Yoko Ono, tots dos imaginen com serà la Catalunya independent. A més, Mas i Pujol organitzen l'enterrament de la puta i la Ramoneta. Mentrestant, descobrim què va passar realment durant la visita que l'Albert Om (Pep Plaza) va fer a casa de Jordi Pujol (Pep Plaza). A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) reuneix el seu govern per estudiar a fons el conflicte amb Catalunya. Acompanyat de Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i del ministre Luis de Guindos (Fermí Fernàndez). També es veurà un nou capítol de "La crisi explicada als nens". En aquesta ocasió sabrem en què consisteix exactament un "banc dolent". Esperanza Aguirre (Mireia Portas) es dedica a altres coses, ara que ha decidit retirar-se de la política.

 • Polònia - 13/09/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 13/09/2012

  A "Polònia" es descobrirà que el president Artur Mas (Bruno Oro) en realitat sí que va anar a la manifestació, tot i els esforços d'Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) per evitar-ho. Felip Puig (David Olivares) vigila tot el que passa al Passeig de Gràcia des del centre de control dels Mossos d'Esquadra. A Madrid, I se sabrà on han anat a parar tots els catalanistes del PSC. Finalment, uns pares (Marc Rodriguez i Alba Florejachs) descobreixen que les botigues de material escolar han canviat molt després de la pujada de l'IVA. El lloc on ha d'anar aquell que necessiti un famós per alguna campanya solidària, sigui quina sigui. Hi trobarà des de Lluís Llach (Manel Lucas), Joel Joan (David Olivares) fins a Jordi Évole (Max Marieges).

 • Especial millors gags
  Veure vídeo

  Especial millors gags

  Repassem el millor que ha donat de si la setena etapa del programa. Els espectadors podran viure els moments més importants d'aquest curs polític, com la victòria de Mariano Rajoy (Queco Novell) a les eleccions generals del mes de novembre, la xerrada que va tenir el rei Joan Carles (Toni Albà) amb Iñaki Urdangarin (Bruno Oro) o l'anunci que una ONG alemanya ha fet per aconseguir ajudes per als espanyols. A més, Artur Mas (Bruno Oro) visita Sheldon Adelson (David Olivares) per aconseguir que Eurovegas vingui a Catalunya. Joan Tardà (Cesc Casanovas) ensenya Madrid a Alfred Bosch (Toni Albà), Felip Puig (David Olivares) es transforma en el guardaespatlles dels banquers a la cimera del Banc Mundial i Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) viatja fins al seu propi país de les meravelles. El programa també recordarà la visita de Rajoy (Queco Novell) a "Els matins" de l'Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) i Ariadna Oltra (Agnès Busquets), el cap de setmana que va passar Albert Om (Pep Plaza) a casa de Pilar Rahola (Cesc Casanovas) i el primer capítol de "Sexo en la Zarzuela", una sèrie protagonitzada per la reina Sofia (Mireia Portes) i les dones de la casa reial.

 • Polònia - Especial musicals
  Veure vídeo

  Polònia - Especial musicals

  Els millors moments musicals de la setena temporada de "Polònia". Gairebé tots els personatges polítics han tingut ocasió de cantar. Tornem a veure Artur Mas (Bruno Oro), Felip Puig (David Olivares), Oriol Pujol (Queco Novell) i Andreu Mas-Colell (Cesc Casanovas) com els A/CDC (la versió heavy de CDC), Mariano Rajoy (Queco Novell) transformat en Juan Luis Guerra per cantar "Me sube la prima de riesgo" o Carme Chacón (Mireia Portas) en la pell d'Evita Perón. "Polònia" també recupera el festival de l'Eurorecessió, on van competir els principals líders europeus. La cúpula del PSC, amb Pere Navarro (David Olivares) al capdavant, es transforma en els Beatles per cantar "Existim", i els que van ser els líders del tripartit, José Montilla (Sergi Mas), Carod Rovira (Toni Albà) i Joan Saura (Cesc Casanovas) expliquen la seva situació actual versionant un clàssic dels Manel: "Al bar".

 • Polònia 28/06/2012
  Veure vídeo

  Polònia 28/06/2012

  Artur Mas (Bruno Oro) visita el magnat Adelson (David Olivares). El president vol aconseguir Eurovegas costi el que costi. I si s'ha de vendre l'anima de Catalunya, ho farà. Al cel, Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (Bruno Oro) reben la visita d'Antoni Gaudí (Marc Rodríguez). L'arquitecte opina sobre la idea de posar-li el seu nom al futur "Eurovegas". D'altra banda, Oriol Junqueras (Carlos Latre) es reuneix amb Joan Herrera (Xavi Serrano). Veient que les enquestes diuen que si anessin junts superarien el PSC, tots dos intenten trobar la manera d'unir-se. Però al PSC, Pere Navarro (David Olivares) i Miquel Iceta (Carlos Latre) també busquen la fórmula per tornar a destacar. Joan Salvat (Fermí Fernàndez) presenta un "Sense ficció" dedicat a la relació entre Catalunya i la Xina. El govern català no vol deixar passar l'interès del gegant asiàtic per invertir al país. I en el monòleg de final de programa, el president Artur Mas (Bruno Oro) descobreix com sona el nou himne de Catalunya.

 • Polònia - 21/06/2012
  Veure vídeo

  Polònia - 21/06/2012

  Mariano Rajoy (Queco Novell) es transforma en el cantant Juan Luis Guerra per cantar el que sens dubte serà l'èxit de l'estiu: "Me sube la prima de riesgo". Artur Mas (Bruno Oro) competeix amb Rajoy (Queco Novell) al nou concurs "Eufemitza i guanya", el concurs on guanya qui més eufemismes diu. A més, el govern d'Artur Mas creu haver trobat la fórmula definitiva per solucionar el dèficit català. Volen transformar Catalunya en un banc i així poder rebre diners directament d'Europa. Eduard Punset (Queco Novell) descobreix que cada vegada que algú del PP fa unes declaracions, Zapatero, estigui on estigui, rep un clatellot. Per parlar sobre aquest descobriment, entrevista també l'expresident Montilla (Sergi Mas). D'altra banda, a la casa reial, el Rei Joan Carles (Toni Albà) es prepara per passar la revetlla del seu sant amb la reina Sofia (Mireia Portas), el príncep Felip (Queco Novell) i Letizia Ortiz (Agnès Busquets). I en una farmàcia qualsevol, l'aplicació de l'euro per recepta comença a generar els primers conflictes.