• Polònia - 30/05/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 30/05/2019

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia" analitzarà els resultats de les eleccions municipals i europees. Es viurà la dicotomia en què es troba JuntsxCat després de caure fins a ser cinquena força a l'Ajuntament de Barcelona i de l'èxit de Carles Puigdemont (Queco Novell) a les eleccions europees.

  A la seu del PSC estan eufòrics amb els resultats. Miquel Iceta (Ivan Labanda), entusiasmat amb la resurrecció dels socialistes i el cinturó roig, deixarà de banda Queen per celebrar-ho amb el "Thriller" de Michael Jackson.

  En canvi, Ciutadans no ha aconseguit acostar-se a les expectatives generades per Manuel Valls (David Marcé), que buscarà qualsevol excusa per fugir de Barcelona. A l'estil de "Mary Poppins", marxarà de la ciutat, però no li serà fàcil: la resta d'alcaldables disposats a escapar-se han provocat un embús.

  Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) prepara la legislatura europea de Josep Borrell (Queco Novell), però l'aparició d'un gra amb forma de Puigdemont al cul de Borrell els ho posarà molt difícil.

  Finalment, una altra entrega del documental "Ultranational Geographic" mostrarà l'arribada de la dreta a l'Ajuntament de Madrid. Sembla que Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) hi han fet niu.

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia" analitzarà els resultats de les eleccions municipals i europees. Es viurà la dicotomia en què es troba JuntsxCat després de caure fins a ser cinquena força a l'Ajuntament de Barcelona i de l'èxit de Carles Puigdemont (Queco Novell) a les eleccions europees. A la seu del PSC estan eufòrics amb els resultats. Miquel Iceta (Ivan Labanda), entusiasmat amb la resurrecció dels socialistes i el cinturó roig, deixarà de banda Queen per celebrar-ho amb el "Thriller" de Michael Jackson. En canvi, Ciutadans no ha aconseguit acostar-se a les expectatives generades per Manuel Valls (David Marcé), que buscarà qualsevol excusa per fugir de Barcelona. A l'estil de "Mary Poppins", marxarà de la ciutat, però no li serà fàcil: la resta d'alcaldables disposats a escapar-se han provocat un embús. Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) prepara la legislatura europea de Josep Borrell (Queco Novell), però l'aparició d'un gra amb forma de Puigdemont al cul de Borrell els ho posarà molt difícil. Finalment, una altra entrega del documental "Ultranational Geographic" mostrarà l'arribada de la dreta a l'Ajuntament de Madrid. Sembla que Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) hi han fet niu.

 • Polònia - 23/05/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 23/05/2019

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia", mostrarà com han viscut Oriol Junqueras (Ivan Labanda), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Jordi Turull (Alan Lillo) i Josep Rull (David Olivares) la recollida d'actes al Congrés i al Senat. Un cop acabada la sessió, però, el president Pedro Sánchez (Pep Plaza) es convertirà en la fada "Pedrina" i desfarà l'encanteri de l'Espanya democràtica.

  En una nova entrega de la seva particular sitcom familiar, els Marchena aprofiten els dos dies de descans del judici per anar de compres.

  A més, aquesta setmana hi haurà ració doble de musicals. D'una banda, Esquerra celebra que està superant JuntsXCat a ritme de Video Killed the radio star. De l'altra, els candidats a l'alcaldia de Barcelona Ada Colau (Agnès Busquets) i Ernest Maragall (Queco Novell) protagonitzaran el videoclip La Bicicleta de Shakira i Carlos Vives pedalant per Barcelona per rascar fins a l'últim vot.

  Mentrestant, milers de fans de Jocs de Trons decebuts pel final de la sèrie demanen que la tornin a gravar. Seguirà el seu exemple un grup d'independentistes per demanar que es refaci l'última temporada del procés.

  Finalment, en Miquel (Marc Rodríguez) rebrà a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però serà ell qui acabarà predicant-los la paraula del seu líder espiritual: Puigdemont.

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia", mostrarà com han viscut Oriol Junqueras (Ivan Labanda), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Jordi Turull (Alan Lillo) i Josep Rull (David Olivares) la recollida d'actes al Congrés i al Senat. Un cop acabada la sessió, però, el president Pedro Sánchez (Pep Plaza) es convertirà en la fada "Pedrina" i desfarà l'encanteri de l'Espanya democràtica. En una nova entrega de la seva particular sitcom familiar, els Marchena aprofiten els dos dies de descans del judici per anar de compres. A més, aquesta setmana hi haurà ració doble de musicals. D'una banda, Esquerra celebra que està superant JuntsXCat a ritme de Video Killed the radio star. De l'altra, els candidats a l'alcaldia de Barcelona Ada Colau (Agnès Busquets) i Ernest Maragall (Queco Novell) protagonitzaran el videoclip La Bicicleta de Shakira i Carlos Vives pedalant per Barcelona per rascar fins a l'últim vot. Mentrestant, milers de fans de Jocs de Trons decebuts pel final de la sèrie demanen que la tornin a gravar. Seguirà el seu exemple un grup d'independentistes per demanar que es refaci l'última temporada del procés. Finalment, en Miquel (Marc Rodríguez) rebrà a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però serà ell qui acabarà predicant-los la paraula del seu líder espiritual: Puigdemont.

 • Polònia - 16/05/2019
  Veure vídeo

 • Polònia - 09/05/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 09/05/2019

  Avui, a "Polònia", Carles Puigdemont (Queco Novell) rebrà la visita d'un agent immobiliari que vol posar la Casa de la República a lloguer, després que la justícia hagi dit que pot ser candidat a les eleccions europees. I Enric Millo (Ivan Labanda) intentarà adaptar-se, a la seva manera, a la cultura andalusa.

  Se sabrà què va passar realment en les reunions que Pedro Sánchez (Pep Plaza) ha tingut amb els diferents líders polítics. I Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Melich) intentaran colar-se a La Moncloa per poder parlar amb el líder del PSOE.

  Miquel Iceta (Ivan Labanda) s'acomiadarà de Catalunya per posar rumb a la presidència del Senat.

  Després del seu nomenament com a secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, Enric Millo (Ivan Labanda) intentarà adaptar-se, a la seva manera, a la cultura andalusa.

  Els bombers, veient la poca activitat del govern, es presentaran a la Generalitat pensant que els ha passat alguna cosa.

  A més, les constants polèmiques que ha provocat Núria de Gispert (Fermí Fernàndez) han obligat a crear una nova conselleria que té com a objectiu impedir que l'expresidenta del Parlament tingui accés a Twitter.

  Greenpeace denuncia un problema que està amenaçant seriosament l'ecosistema: el mar de sigles del PP, provocat pels candidats que han llençat les sigles pel forat del vàter després de la patacada electoral.

  I arribarà una nova entrega de la sèrie "Els Marchena". Aquesta vegada, la família del jutge decideix marxar de Madrid per passar el cap de setmana a Benidorm.

  Com anirà el cap de setmana de la família Marchena? Aconseguiran tenir Núria de Gispert lluny del Twitter? Vox entrarà a La Moncloa?

  Avui, a "Polònia", Carles Puigdemont (Queco Novell) rebrà la visita d'un agent immobiliari que vol posar la Casa de la República a lloguer, després que la justícia hagi dit que pot ser candidat a les eleccions europees. I Enric Millo (Ivan Labanda) intentarà adaptar-se, a la seva manera, a la cultura andalusa. Se sabrà què va passar realment en les reunions que Pedro Sánchez (Pep Plaza) ha tingut amb els diferents líders polítics. I Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Melich) intentaran colar-se a La Moncloa per poder parlar amb el líder del PSOE. Miquel Iceta (Ivan Labanda) s'acomiadarà de Catalunya per posar rumb a la presidència del Senat. Després del seu nomenament com a secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, Enric Millo (Ivan Labanda) intentarà adaptar-se, a la seva manera, a la cultura andalusa. Els bombers, veient la poca activitat del govern, es presentaran a la Generalitat pensant que els ha passat alguna cosa. A més, les constants polèmiques que ha provocat Núria de Gispert (Fermí Fernàndez) han obligat a crear una nova conselleria que té com a objectiu impedir que l'expresidenta del Parlament tingui accés a Twitter. Greenpeace denuncia un problema que està amenaçant seriosament l'ecosistema: el mar de sigles del PP, provocat pels candidats que han llençat les sigles pel forat del vàter després de la patacada electoral. I arribarà una nova entrega de la sèrie "Els Marchena". Aquesta vegada, la família del jutge decideix marxar de Madrid per passar el cap de setmana a Benidorm. Com anirà el cap de setmana de la família Marchena? Aconseguiran tenir Núria de Gispert lluny del Twitter? Vox entrarà a La Moncloa?

 • Polònia - 02/05/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 02/05/2019

  Aquesta setmana, a Polònia, analitzem els resultats electorals.

  Per començar, Pedro Sánchez (Pep Plaza), Albert Rivera (Ivan Labanda),
  Pablo Casado (David Marcé), Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Gabriel Rufián (Ivan Labanda) ens resumiran com queda el panorama electoral a ritme de Bohemian Rhapsody, de Queen.

  A Moncloa, un triomfador Pedro Sánchez (Pep Plaza) podrà alliberar per fi Josep Borrell (Queco Novell), ara que ja s'ha acabat la campanya i ja no pateix pels incendis que pugui provocar el ministre.

  Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) rebran una visita molt especial mentre recullen les dents que van perdre a la patacada de diumenge.

  Albert Rivera (Ivan Labanda) explicarà a Arrimadas (Lara Díez) i Carrizosa (Xavi Serrano) les pressions a què el sotmet l'Íbex perquè pacti amb el PSOE. Superarà la pressió?

  Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) rebrà la visita del seu jo del passat, que li retrà comptes sobre la vida aburgesada que li ha fet perdre el vot de l'esquerra.

  Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas), rebran la visita de Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé), que arriben amb ganes de celebrar la primera victòria d'Esquerra en 80 anys.

  Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) aprendran a comportar-se al Congrés gràcies a les classes particulars de l'única persona que, segons ell, ha sabut comportar-s'hi com cal: el coronel Antonio Tejero (Xavi Serrano).

  També estrenarem la número 2 de Junts X Cat, Laura Borràs (Agnès Busquets), molt satisfeta amb els resultats obtinguts.

  I, finalment, la Junta Electoral ens explicarà, a través del seu peculiar Barri Sèsam, allò que els polítics catalans poden i no poden fer en unes eleccions.

  Aquesta setmana, a Polònia, analitzem els resultats electorals. Per començar, Pedro Sánchez (Pep Plaza), Albert Rivera (Ivan Labanda), Pablo Casado (David Marcé), Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Gabriel Rufián (Ivan Labanda) ens resumiran com queda el panorama electoral a ritme de Bohemian Rhapsody, de Queen. A Moncloa, un triomfador Pedro Sánchez (Pep Plaza) podrà alliberar per fi Josep Borrell (Queco Novell), ara que ja s'ha acabat la campanya i ja no pateix pels incendis que pugui provocar el ministre. Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) rebran una visita molt especial mentre recullen les dents que van perdre a la patacada de diumenge. Albert Rivera (Ivan Labanda) explicarà a Arrimadas (Lara Díez) i Carrizosa (Xavi Serrano) les pressions a què el sotmet l'Íbex perquè pacti amb el PSOE. Superarà la pressió? Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) rebrà la visita del seu jo del passat, que li retrà comptes sobre la vida aburgesada que li ha fet perdre el vot de l'esquerra. Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas), rebran la visita de Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé), que arriben amb ganes de celebrar la primera victòria d'Esquerra en 80 anys. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) aprendran a comportar-se al Congrés gràcies a les classes particulars de l'única persona que, segons ell, ha sabut comportar-s'hi com cal: el coronel Antonio Tejero (Xavi Serrano). També estrenarem la número 2 de Junts X Cat, Laura Borràs (Agnès Busquets), molt satisfeta amb els resultats obtinguts. I, finalment, la Junta Electoral ens explicarà, a través del seu peculiar Barri Sèsam, allò que els polítics catalans poden i no poden fer en unes eleccions.

 • Polònia - 25/04/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 25/04/2019

  En un altre capítol de "Polònia", el trio de dretes, Casado (David Marcé), Rivera (Ivan Labanda) i Abascal (Noe Blancafort) presentaran "Arriba el fachito", una paròdia de la mítica cançó de "La Trinca".

  També se sabran les dificultats que va tenir Ada Colau (Agnès Busquets) per trobar una mona de Pasqua perfecta que no contradigués els seus principis i els llibreters de Catalunya s'enfronten amb l'excés de llibres sobre el procés que han inundat aquest Sant Jordi.

  En la nova entrega de la sèrie "Els Marchena", la família del jutge torna a Madrid després de passar les vacances de Setmana Santa a Benidorm.

  Jaume Asens (Marc Rodríguez), Miquel Iceta (Ivan Labanda) i Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) denuncien Esquerra Republicana per haver-los robat els seus programes electorals. Però... qui ha robat a qui?

  A més, Jordi Sànchez (Cesc Casanovas) mira d'arrencar la seva roda de premsa des de la presó mentre els funcionaris intenten donar un toc més espanyol a l'espai.

  I després del debat entre Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), "Polònia" donarà uns minuts als candidats de partits sense representació a "El debat dels secundaris", encapçalats per Albano-Dante Fachin (David Marcé).

  Mentrestant, la filla d'en Miquel i la Montserrat s'aprofitarà de les seves disputes sobre qui cal votar diumenge.

  En un altre capítol de "Polònia", el trio de dretes, Casado (David Marcé), Rivera (Ivan Labanda) i Abascal (Noe Blancafort) presentaran "Arriba el fachito", una paròdia de la mítica cançó de "La Trinca". També se sabran les dificultats que va tenir Ada Colau (Agnès Busquets) per trobar una mona de Pasqua perfecta que no contradigués els seus principis i els llibreters de Catalunya s'enfronten amb l'excés de llibres sobre el procés que han inundat aquest Sant Jordi. En la nova entrega de la sèrie "Els Marchena", la família del jutge torna a Madrid després de passar les vacances de Setmana Santa a Benidorm. Jaume Asens (Marc Rodríguez), Miquel Iceta (Ivan Labanda) i Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) denuncien Esquerra Republicana per haver-los robat els seus programes electorals. Però... qui ha robat a qui? A més, Jordi Sànchez (Cesc Casanovas) mira d'arrencar la seva roda de premsa des de la presó mentre els funcionaris intenten donar un toc més espanyol a l'espai. I després del debat entre Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), "Polònia" donarà uns minuts als candidats de partits sense representació a "El debat dels secundaris", encapçalats per Albano-Dante Fachin (David Marcé). Mentrestant, la filla d'en Miquel i la Montserrat s'aprofitarà de les seves disputes sobre qui cal votar diumenge.

 • Polònia - 11/04/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 11/04/2019

  Les clavegueres de l'Estat protagonitzen el musical "Els miserables", interpretat per Mariano Rajoy (Queco Novell) i Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas), acompanyats del cos de la Policia Nacional.

  Meritxell Batet (Mireia Portas) i Ada Colau (Agnès Busquets) denuncien Esquerra Republicana per haver-los robat els seus programes electorals.

  Susanna Griso (Agnès Busquets), cansada que l'acusin de donar massa veu a la ultradreta, buscarà alternatives per parlar de Vox sense sentir-se jutjada.

  Qui també està cansat de polèmiques és Quim Torra (Ivan Labanda), que mirarà de prendre alguna decisió que no pugui ser criticada¿ I el que passarà a continuació et sorprendrà.

  Marta Pascal (Judit Martín) intentarà convèncer Artur Mas (David Marcé) i Quico Homs (Pep Plaza) perquè se sumin al seu partit nou. Per fer-ho, els convidarà a una festa peculiar, paròdia d'una escena mítica de "Mr. Bean".

  Mentrestant, a Ciutadans, tornaran a finançar la campanya electoral gràcies a l'estalvi en cafè, tot i que aquest sistema suposa alguns danys col·laterals en Albert Rivera (Ivan Labanda), Inés Arrimadas (Lara Díez), José Manuel Villegas (David Olivares) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano).

  Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) hagi incorporat Toni Comín (David Marcé) de número 2 a les llistes de JuntsxCat, Comín el bombardejarà a preguntes al més pur estil d'Epi i Blas.

  A la seu del PP, Pablo Casado (David Marcé) seguirà demostrant que no vol ser menys que Abascal i presentarà la seva nova i imponent mascota a Dolors Montserrat (Lara Díez) i a Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas).

  Les clavegueres de l'Estat protagonitzen el musical "Els miserables", interpretat per Mariano Rajoy (Queco Novell) i Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas), acompanyats del cos de la Policia Nacional. Meritxell Batet (Mireia Portas) i Ada Colau (Agnès Busquets) denuncien Esquerra Republicana per haver-los robat els seus programes electorals. Susanna Griso (Agnès Busquets), cansada que l'acusin de donar massa veu a la ultradreta, buscarà alternatives per parlar de Vox sense sentir-se jutjada. Qui també està cansat de polèmiques és Quim Torra (Ivan Labanda), que mirarà de prendre alguna decisió que no pugui ser criticada¿ I el que passarà a continuació et sorprendrà. Marta Pascal (Judit Martín) intentarà convèncer Artur Mas (David Marcé) i Quico Homs (Pep Plaza) perquè se sumin al seu partit nou. Per fer-ho, els convidarà a una festa peculiar, paròdia d'una escena mítica de "Mr. Bean". Mentrestant, a Ciutadans, tornaran a finançar la campanya electoral gràcies a l'estalvi en cafè, tot i que aquest sistema suposa alguns danys col·laterals en Albert Rivera (Ivan Labanda), Inés Arrimadas (Lara Díez), José Manuel Villegas (David Olivares) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano). Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) hagi incorporat Toni Comín (David Marcé) de número 2 a les llistes de JuntsxCat, Comín el bombardejarà a preguntes al més pur estil d'Epi i Blas. A la seu del PP, Pablo Casado (David Marcé) seguirà demostrant que no vol ser menys que Abascal i presentarà la seva nova i imponent mascota a Dolors Montserrat (Lara Díez) i a Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas).

 • Polònia - 04/04/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 04/04/2019

  A "Polònia" s'ha presentat el líder de Vox, Santiago Abascal (Noé Blancafort), que debuta al programa amb una imponent entrada als platós de TV3.

  Quim Torra (Ivan Labanda) intentarà esquivar la prohibició de la Junta Electoral a ritme d'una de les cançons més addictives d'internet.

  Bertín Osborne (Pep Plaza) entrevistarà Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Santiago Abascal (Noé Blancafort), per decidir qui es mereix el seu vot.

  Ada Colau (Agnès Busquets) i Gerardo Pisarello (Cesc Casanovas) buscaran un pres per incorporar a les seves llistes.


  Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà evitar que Josep Borrell (Queco Novell) parli amb més periodistes. El secret: entrevistes falses.

  El Partit Popular treu tots els toreros de les places i els incorpora a les seves llistes. Si estan tots fent política, qui deu torejar?

  Gonzalo Boye (Jordi Soriano), Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) i Carles Puigdemont (Queco Novell) explicaran la seva jugada mestra parodiant una de les actuacions més mítiques del Tricicle.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) demana explicacions a Miquel Iceta (Ivan Labanda) per les declaracions sobre fer un referèndum, al més pur estil de la màfia italiana.

  A "Polònia" s'ha presentat el líder de Vox, Santiago Abascal (Noé Blancafort), que debuta al programa amb una imponent entrada als platós de TV3. Quim Torra (Ivan Labanda) intentarà esquivar la prohibició de la Junta Electoral a ritme d'una de les cançons més addictives d'internet. Bertín Osborne (Pep Plaza) entrevistarà Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Santiago Abascal (Noé Blancafort), per decidir qui es mereix el seu vot. Ada Colau (Agnès Busquets) i Gerardo Pisarello (Cesc Casanovas) buscaran un pres per incorporar a les seves llistes. Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà evitar que Josep Borrell (Queco Novell) parli amb més periodistes. El secret: entrevistes falses. El Partit Popular treu tots els toreros de les places i els incorpora a les seves llistes. Si estan tots fent política, qui deu torejar? Gonzalo Boye (Jordi Soriano), Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) i Carles Puigdemont (Queco Novell) explicaran la seva jugada mestra parodiant una de les actuacions més mítiques del Tricicle. Pedro Sánchez (Pep Plaza) demana explicacions a Miquel Iceta (Ivan Labanda) per les declaracions sobre fer un referèndum, al més pur estil de la màfia italiana.

 • Polònia - 28/03/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 28/03/2019

  Avui presentem Meritxell Budó (Mireia Portas), la nova consellera de la Presidència. Elsa Artadi (Agnès Busquets) li donarà l'alternativa i bons consells per sobreviure al govern.

  El programa també estrenarà "Els Marchena", la sèrie que explica com és el dia a dia de la família del jutge del Tribunal Suprem.

  El president Torra (Ivan Labanda), seguint les recomanacions de la consellera de Justícia, Ester Capella (Judit Martín), buscarà alternatives als llaços grocs per esquivar les querelles.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) ha aconseguit el VIP dels jutjats gràcies a les contínues denúncies que presenta contra l'independentisme.

  Mentrestant, a la seu del PSOE, Miquel Iceta (Ivan Labanda) analitza les enquestes parodiant la cançó "El resultat", del musical "El Petit Príncep".

  A més, amb tantes eleccions davant, els candidats s'han fet un embolic i ni ells mateixos saben a quina llista van.

  En Miquel es fa de Vox per poder tenir armes i descobreix que posseir una pistola té un munt d'avantatges en la vida quotidiana.

  Els líders del Partit Popular han elevat tant el to que provoquen freqüències només perceptibles per als gossos.

  I, finalment, es podrà conèixer la nova heroïna que ha destronat Batman: la tieta del procés.

  Avui presentem Meritxell Budó (Mireia Portas), la nova consellera de la Presidència. Elsa Artadi (Agnès Busquets) li donarà l'alternativa i bons consells per sobreviure al govern. El programa també estrenarà "Els Marchena", la sèrie que explica com és el dia a dia de la família del jutge del Tribunal Suprem. El president Torra (Ivan Labanda), seguint les recomanacions de la consellera de Justícia, Ester Capella (Judit Martín), buscarà alternatives als llaços grocs per esquivar les querelles. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) ha aconseguit el VIP dels jutjats gràcies a les contínues denúncies que presenta contra l'independentisme. Mentrestant, a la seu del PSOE, Miquel Iceta (Ivan Labanda) analitza les enquestes parodiant la cançó "El resultat", del musical "El Petit Príncep". A més, amb tantes eleccions davant, els candidats s'han fet un embolic i ni ells mateixos saben a quina llista van. En Miquel es fa de Vox per poder tenir armes i descobreix que posseir una pistola té un munt d'avantatges en la vida quotidiana. Els líders del Partit Popular han elevat tant el to que provoquen freqüències només perceptibles per als gossos. I, finalment, es podrà conèixer la nova heroïna que ha destronat Batman: la tieta del procés.

 • Polònia - 21/03/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 21/03/2019

  Avui descobrirem el secret més ben guardat de Carles Puigdemont (Queco Novell). Ha arribat el moment de confessar-li a Quim Torra (Ivan Labanda) que els seus 10 mesos de govern han estat un artifici: "El show de Torra".

  La declaració d'algun dels membres de la Guàrdia Civil ha deixat bocabadats als professionals del món del teatre per la seva gran qualitat interpretativa. Alguns d'ells assistiran al Suprem a la cacera de futures promeses.

  Després de la incorporació d'Elisenda Alemany (Lara Díaz) a Esquerra Republicana, Ernest Maragall (Queco Novell) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) li ensenyaran que la feina al partit consisteix, bàsicament, a esperar la trucada diària d'Oriol Junqueras.

  Enric Millo (Ivan Labanda), després de ser exclòs de la llista del Partit Popular i quedar-se sense feina, visitarà una empresa de treball temporal per trobar-ne una de nova que s'adapti al seu perfil.

  Pablo Casado (David Marcé) ens presentarà la nova número u a la llista del Partit Popular a Barcelona: Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas).

  I a la "setmana fantàstica del Duran", Duran i Lleida (Xavier Serrano) visitarà el màxim de televisions possibles per presentar el seu llibre.

  Avui descobrirem el secret més ben guardat de Carles Puigdemont (Queco Novell). Ha arribat el moment de confessar-li a Quim Torra (Ivan Labanda) que els seus 10 mesos de govern han estat un artifici: "El show de Torra". La declaració d'algun dels membres de la Guàrdia Civil ha deixat bocabadats als professionals del món del teatre per la seva gran qualitat interpretativa. Alguns d'ells assistiran al Suprem a la cacera de futures promeses. Després de la incorporació d'Elisenda Alemany (Lara Díaz) a Esquerra Republicana, Ernest Maragall (Queco Novell) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) li ensenyaran que la feina al partit consisteix, bàsicament, a esperar la trucada diària d'Oriol Junqueras. Enric Millo (Ivan Labanda), després de ser exclòs de la llista del Partit Popular i quedar-se sense feina, visitarà una empresa de treball temporal per trobar-ne una de nova que s'adapti al seu perfil. Pablo Casado (David Marcé) ens presentarà la nova número u a la llista del Partit Popular a Barcelona: Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas). I a la "setmana fantàstica del Duran", Duran i Lleida (Xavier Serrano) visitarà el màxim de televisions possibles per presentar el seu llibre.

 • Polònia - 14/03/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 14/03/2019

  Els moviments de Carles Puigdemont (Queco Novell) per elaborar les llistes de JuntsxCat han deixat fora un ampli sector del PDeCAT. Alguns rebran la visita d'un sicari que els informarà que el president no compta amb ells.

  Marta Pascal (Judit Martín), una de les afectades, no es donarà per vençuda i farà tot el possible per entrar a les llistes. Per aconseguir-ho, demostrarà a Puigdemont que, si el que vol són presos, ella també pot ser molt dolenta.

  I a la presó d'Estremera, Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Jordi Sánchez (Cesc Casanovas) coneixeran un reclús català i iniciaran la campanya per aconseguir el seu vot.

  Mentrestant, JuntsxCat i Esquerra s'acusen mútuament de basar la seva campanya en els presos. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Eduard Pujol (Jordi Soriano) s'encararan amb Gabriel Rufián (Ivan Labanda) en un sopar accidentat.

  També ha iniciat la seva campanya Pedro Sánchez (Pep Plaza). El president espanyol presentarà el seu particular "red friday", carregat d'ofertes d'última hora en lleis socials.

  Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que explicarà les precaucions que cal tenir de cara a la manifestació independentista de dissabte a Madrid.

  El cambrer més temut de la restauració torna després de mesos d'absència. El jutge Marchena (Queco Novell) demana un croissant de xocolata per esmorzar al bar del Suprem. El que passarà a continuació sorprendrà.

  Els moviments de Carles Puigdemont (Queco Novell) per elaborar les llistes de JuntsxCat han deixat fora un ampli sector del PDeCAT. Alguns rebran la visita d'un sicari que els informarà que el president no compta amb ells. Marta Pascal (Judit Martín), una de les afectades, no es donarà per vençuda i farà tot el possible per entrar a les llistes. Per aconseguir-ho, demostrarà a Puigdemont que, si el que vol són presos, ella també pot ser molt dolenta. I a la presó d'Estremera, Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Jordi Sánchez (Cesc Casanovas) coneixeran un reclús català i iniciaran la campanya per aconseguir el seu vot. Mentrestant, JuntsxCat i Esquerra s'acusen mútuament de basar la seva campanya en els presos. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Eduard Pujol (Jordi Soriano) s'encararan amb Gabriel Rufián (Ivan Labanda) en un sopar accidentat. També ha iniciat la seva campanya Pedro Sánchez (Pep Plaza). El president espanyol presentarà el seu particular "red friday", carregat d'ofertes d'última hora en lleis socials. Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que explicarà les precaucions que cal tenir de cara a la manifestació independentista de dissabte a Madrid. El cambrer més temut de la restauració torna després de mesos d'absència. El jutge Marchena (Queco Novell) demana un croissant de xocolata per esmorzar al bar del Suprem. El que passarà a continuació sorprendrà.

 • Polònia - 07/03/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 07/03/2019

  Quim Torra (Ivan Labanda) vol celebrar el Dia Internacional de les Dones, es vestirà de la icona del feminisme,"Rosie la rebladora", per demostrar el seu compromís amb la causa. La sorpresa serà seva en veure que no ha estat l'únic a tenir la mateixa idea.

  També amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Ciutadans s'apunta a un curs de feminisme impartit per l'especialista en dones per excel·lència: Bertín Osborne (Pep Plaza).

  Juanma Moreno (David Olivares), president de la Junta d'Andalusia, cansat de criticar Catalunya i els catalans des de la distància, ha decidit instal·lar-se dins de la Generalitat de Catalunya per poder fer "rajades de proximitat".

  El PdeCAT segueix amb el seu procés de primàries per trobar cap de llista a les eleccions al Congrés del 28 d'abril. Una de les opcions és Marta Pascal (Judit Martín), que, juntament amb els companys del PDeCAT, viatjarà fins a Waterloo per recordar a Carles Puigdemont (Queco Novell) que el PDeCAT continua existint.

  Joan Tardà (Cesc Casanovas) anuncia que abandonarà el Congrés al final d'aquesta legislatura. A la sessió plenària han volgut fer-li un homenatge i acomiadar-lo penjant el seu bigoti al sostre del Congrés, com es fa amb les grans estrelles del bàsquet.

  Finalment, al judici del procés ha arribat el moment de les declaracions d'Enric Millo (Ivan Labanda), que protagonitzarà, juntament amb els jutges i els fiscals del Suprem, el musical "Fake!".

  Quim Torra (Ivan Labanda) vol celebrar el Dia Internacional de les Dones, es vestirà de la icona del feminisme,"Rosie la rebladora", per demostrar el seu compromís amb la causa. La sorpresa serà seva en veure que no ha estat l'únic a tenir la mateixa idea. També amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Ciutadans s'apunta a un curs de feminisme impartit per l'especialista en dones per excel·lència: Bertín Osborne (Pep Plaza). Juanma Moreno (David Olivares), president de la Junta d'Andalusia, cansat de criticar Catalunya i els catalans des de la distància, ha decidit instal·lar-se dins de la Generalitat de Catalunya per poder fer "rajades de proximitat". El PdeCAT segueix amb el seu procés de primàries per trobar cap de llista a les eleccions al Congrés del 28 d'abril. Una de les opcions és Marta Pascal (Judit Martín), que, juntament amb els companys del PDeCAT, viatjarà fins a Waterloo per recordar a Carles Puigdemont (Queco Novell) que el PDeCAT continua existint. Joan Tardà (Cesc Casanovas) anuncia que abandonarà el Congrés al final d'aquesta legislatura. A la sessió plenària han volgut fer-li un homenatge i acomiadar-lo penjant el seu bigoti al sostre del Congrés, com es fa amb les grans estrelles del bàsquet. Finalment, al judici del procés ha arribat el moment de les declaracions d'Enric Millo (Ivan Labanda), que protagonitzarà, juntament amb els jutges i els fiscals del Suprem, el musical "Fake!".

 • Polònia - 28/02/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 28/02/2019

  Els acusats del judici del procés han acabat les seves declaracions i és el torn dels testimonis. Abans, però, el programa repassarà les últimes intervencions de Jordi Cuixart (David Marcé) i Carme Forcadell (Mireia Portas) i ho compararà amb el tractament que fan els mitjans dels testimoniatges de Soraya Sáenz de Santamaría i Mariano Rajoy (Queco Novell).

  Les televisions espanyoles fan esforços titànics per no parlar del judici del procés i per això "Polònia" vol analitzar quin tractament se n'està fent des dels programes de Susanna Griso, Ana Rosa Quintana i Antonio Ferreras (Cesc Casanovas).

  Si el Mobile World Congress és el congrés protagonista d'aquesta setmana, l'any 1899 ho era el congrés de telefonia Telegraf World Congress. El periodista Lluís Permanyer (David Marcé) il·lustrarà com eren aquestes edicions.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza), conscient que la moda d'ara és ser "youtuber", crearà el seu propi canal, per captar els vots dels joves d'esquerres, sota el nom de "pedronsejos". El seu primer tutorial explicarà com es transforma un projecte incomplet en una nova promesa electoral.

  La cimera per tractar els abusos a menors a l'Església convocada pel papa Francesc s'acaba sense cap mesura concreta i amb una fumata blanca molt particular.

  Finalment, Inés Arrimadas (Lara Díez) arriba a Madrid per instal·lar-s'hi, però Rivera (Ivan Labanda) s'adonarà que ha comès un error deixant-li fer el salt a la política espanyola. Qui tampoc no estarà gaire entusiasmat amb la decisió és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que li cantarà molt nostàlgic "Porque te vas" de Jeanette.

  Els acusats del judici del procés han acabat les seves declaracions i és el torn dels testimonis. Abans, però, el programa repassarà les últimes intervencions de Jordi Cuixart (David Marcé) i Carme Forcadell (Mireia Portas) i ho compararà amb el tractament que fan els mitjans dels testimoniatges de Soraya Sáenz de Santamaría i Mariano Rajoy (Queco Novell). Les televisions espanyoles fan esforços titànics per no parlar del judici del procés i per això "Polònia" vol analitzar quin tractament se n'està fent des dels programes de Susanna Griso, Ana Rosa Quintana i Antonio Ferreras (Cesc Casanovas). Si el Mobile World Congress és el congrés protagonista d'aquesta setmana, l'any 1899 ho era el congrés de telefonia Telegraf World Congress. El periodista Lluís Permanyer (David Marcé) il·lustrarà com eren aquestes edicions. Pedro Sánchez (Pep Plaza), conscient que la moda d'ara és ser "youtuber", crearà el seu propi canal, per captar els vots dels joves d'esquerres, sota el nom de "pedronsejos". El seu primer tutorial explicarà com es transforma un projecte incomplet en una nova promesa electoral. La cimera per tractar els abusos a menors a l'Església convocada pel papa Francesc s'acaba sense cap mesura concreta i amb una fumata blanca molt particular. Finalment, Inés Arrimadas (Lara Díez) arriba a Madrid per instal·lar-s'hi, però Rivera (Ivan Labanda) s'adonarà que ha comès un error deixant-li fer el salt a la política espanyola. Qui tampoc no estarà gaire entusiasmat amb la decisió és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que li cantarà molt nostàlgic "Porque te vas" de Jeanette.

 • Polònia - 22/02/2019
  Veure vídeo

 • Polònia - 14/02/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 14/02/2019

  Els nou presos polítics, abans d'asseure's al tribunal, explicaran la seva història i els motius pels quals són acusats, a través de la cançó "Cell block tango", de la pel·lícula "Chicago".

  Des que els presos polítics van arribar a Madrid, són moltes les persones que s'acosten a fora de les presons per enviar missatges als presos catalans. De la mateixa manera que quan eren a les presons catalanes cada nit els visitava en Joan Bona Nit, ara és en Pablo Puto Golpista (David Marcé) qui cada nit visita els afores de la presó per fer-los arribar el seu missatge.

  Mentrestant, el govern de Pedro Sánchez (Pep Plaza) va perdent marge de maniobra i cada vegada s'està fent més petit, literalment.

  Amb els últims casos de denúncies a capellans per abusos de menors, un grup de creients de base ha organitzat trobades a Montserrat per intentar albirar algun religiós sense denúncia. Una tasca que cada vegada és més difícil.

  Si busques un joc de taula que et sorprengui a cada tirada, estàs de sort. Arriba "El joc del judici", un joc amb totes les garanties de la justícia espanyola.

  A conseqüència de la proliferació de partits amb una mateixa ideologia, neix Trifacho, l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar-te a trobar la teva extrema dreta ideal.

  Els nou presos polítics, abans d'asseure's al tribunal, explicaran la seva història i els motius pels quals són acusats, a través de la cançó "Cell block tango", de la pel·lícula "Chicago". Des que els presos polítics van arribar a Madrid, són moltes les persones que s'acosten a fora de les presons per enviar missatges als presos catalans. De la mateixa manera que quan eren a les presons catalanes cada nit els visitava en Joan Bona Nit, ara és en Pablo Puto Golpista (David Marcé) qui cada nit visita els afores de la presó per fer-los arribar el seu missatge. Mentrestant, el govern de Pedro Sánchez (Pep Plaza) va perdent marge de maniobra i cada vegada s'està fent més petit, literalment. Amb els últims casos de denúncies a capellans per abusos de menors, un grup de creients de base ha organitzat trobades a Montserrat per intentar albirar algun religiós sense denúncia. Una tasca que cada vegada és més difícil. Si busques un joc de taula que et sorprengui a cada tirada, estàs de sort. Arriba "El joc del judici", un joc amb totes les garanties de la justícia espanyola. A conseqüència de la proliferació de partits amb una mateixa ideologia, neix Trifacho, l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar-te a trobar la teva extrema dreta ideal.

Anar al contingut