• Polònia - 24/10/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 24/10/2019

  Avui, al "Polònia", tota l'actualitat de les últimes dues setmanes, des de la publicació de la sentència fins a l'exhumació de Franco, tot condensat en una hora.

  D'entrada es recordarà l'inici del Tsunami Democràtic: aquella tarda de dilluns a l'aeroport de Barcelona en què els avions van sortir tard, sorprenentment, per causes alienes a les aerolínies.

  Una setmana de manifestacions i barricades a la ciutat de Barcelona ha deixat preocupació entre diversos sectors. Sobretot a la confraria del Sant Contenidor, que celebrarà una pregària per recordar els contenidors que ens han deixat, Déu els tingui en la glòria.

  Han sigut setmanes en què l'actualitat ha mantingut els espectadors enganxats a les pantalles gràcies als mitjans que han informat amb rigor i professionalitat. Però també es descobrirà com ho va explicar una reportera de La Sexta.

  S'analitzarà com han estat les mobilitzacions a Catalunya i se sabrà com ho van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra, que s'agermanaran per ballar la nova cançó del grup Manel: "Poli Band".

  Tsunami Democràtic per aquí, Tsunami Democràtic per allà. Però, qui hi ha darrere del Tsunami Democràtic? És la pregunta que es faran el ministre de l'Interior Grande-Marlaska (Albert Mèlich) i el president Pedro Sánchez (Pep Plaza) en una roda de reconeixement per trobar el líder misteriós.

  Tothom es deu preguntar si, en el programa, hi haurà cap menció a l'escena de la trucada fallida entre Torra i Sánchez. Evidentment, no pot quedar fora del programa el "Quins collons!", una de les frases que passarà a la història de la política moderna.

  Mentrestant, el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) al capdavant, intentaran donar una resposta que estigui a l'altura de les circumstàncies.

  També es descobrirà que Felip VI (Pep Plaza) no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia dir que havia aturat un cop d'estat, com el seu pare.

  Avui, al "Polònia", tota l'actualitat de les últimes dues setmanes, des de la publicació de la sentència fins a l'exhumació de Franco, tot condensat en una hora. D'entrada es recordarà l'inici del Tsunami Democràtic: aquella tarda de dilluns a l'aeroport de Barcelona en què els avions van sortir tard, sorprenentment, per causes alienes a les aerolínies. Una setmana de manifestacions i barricades a la ciutat de Barcelona ha deixat preocupació entre diversos sectors. Sobretot a la confraria del Sant Contenidor, que celebrarà una pregària per recordar els contenidors que ens han deixat, Déu els tingui en la glòria. Han sigut setmanes en què l'actualitat ha mantingut els espectadors enganxats a les pantalles gràcies als mitjans que han informat amb rigor i professionalitat. Però també es descobrirà com ho va explicar una reportera de La Sexta. S'analitzarà com han estat les mobilitzacions a Catalunya i se sabrà com ho van viure la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra, que s'agermanaran per ballar la nova cançó del grup Manel: "Poli Band". Tsunami Democràtic per aquí, Tsunami Democràtic per allà. Però, qui hi ha darrere del Tsunami Democràtic? És la pregunta que es faran el ministre de l'Interior Grande-Marlaska (Albert Mèlich) i el president Pedro Sánchez (Pep Plaza) en una roda de reconeixement per trobar el líder misteriós. Tothom es deu preguntar si, en el programa, hi haurà cap menció a l'escena de la trucada fallida entre Torra i Sánchez. Evidentment, no pot quedar fora del programa el "Quins collons!", una de les frases que passarà a la història de la política moderna. Mentrestant, el govern català, amb Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) al capdavant, intentaran donar una resposta que estigui a l'altura de les circumstàncies. També es descobrirà que Felip VI (Pep Plaza) no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia dir que havia aturat un cop d'estat, com el seu pare.

 • Polònia - 10/10/2019
  Veure vídeo

 • Polònia - 03/10/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 03/10/2019

  I avui, a "Polònia", la CUP es presenta per primera vegada a les eleccions generals. Eulàlia Reguant (Judit Martín) explicarà, parodiant Rosalía, que no ha nascut per ser milionària... però sí per dur la contrària.

  A més, el programa, amb la cançó "Aniversari", del grup Manel, recordarà que fa dos anys de l'1 d'octubre.

  I aprofitant aquest aniversari de l'1 d'octubre, una empresa catalana nova se suma a la moda de posar noms catalans als cotxes i llança al mercat un model nou: el Procés.

  Quim Torra (Ivan Labanda), després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, es convertirà en el dolent de la pel·lícula nova de James Bond (Albert Mèlich).

  A més, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Josep Borrell (Queco Novell) explicaran com es cultiva un bon 155 per a Catalunya.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna". Seran capaços de resoldre els panells que els proposen?

  El guia cultural del "Polònia" (Cesc Casanovas) farà una visita pel museu dels "Diumenges sense eleccions" i recordarà tradicions dominicals que s'han perdut al llarg d'aquests anys de voràgine electoral.

  I l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), seguirà mirant d'explicar per què és més important salvar la catedral de Notre-Dame que l'Amazònia.

  I avui, a "Polònia", la CUP es presenta per primera vegada a les eleccions generals. Eulàlia Reguant (Judit Martín) explicarà, parodiant Rosalía, que no ha nascut per ser milionària... però sí per dur la contrària. A més, el programa, amb la cançó "Aniversari", del grup Manel, recordarà que fa dos anys de l'1 d'octubre. I aprofitant aquest aniversari de l'1 d'octubre, una empresa catalana nova se suma a la moda de posar noms catalans als cotxes i llança al mercat un model nou: el Procés. Quim Torra (Ivan Labanda), després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, es convertirà en el dolent de la pel·lícula nova de James Bond (Albert Mèlich). A més, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Josep Borrell (Queco Novell) explicaran com es cultiva un bon 155 per a Catalunya. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna". Seran capaços de resoldre els panells que els proposen? El guia cultural del "Polònia" (Cesc Casanovas) farà una visita pel museu dels "Diumenges sense eleccions" i recordarà tradicions dominicals que s'han perdut al llarg d'aquests anys de voràgine electoral. I l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), seguirà mirant d'explicar per què és més important salvar la catedral de Notre-Dame que l'Amazònia.

 • Polònia - 26/09/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 26/09/2019

  Aquesta setmana, a "Polònia", l'esmorzar de la família d'en Miquel (Marc Rodríguez) es veu interromput per un convidat sorpresa: un operatiu de la Guàrdia Civil que li esbotza la porta i també qualsevol possibilitat d'arribar a la feina a l'hora.

  Qui aviat deixarà d'esmorzar al Valle de los Caídos és Franco (Manel Lucas). Això preocupa molt a Santiago Abascal (Noé Blancafort), que decideix mantenir viu l'esperit del dictador operant-se la cara per assemblar-s'hi.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) tampoc guanya per ensurts. Des que va convocar eleccions que no pot dormir. Si bé és cert que els fantasmes que se li apareixeran tampoc hi ajudaran.

  Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) és un jove polític amb cor de ministre. Malauradament, aquesta setmana descobreix que, cada cop que diu una mentida, la cua li creix uns centímetres.

  I com encararan els partits independentistes les pròximes eleccions? La tarotista per excel·lència del programa, Susana Astral (Judit Martín), dirà què veu dins de la seva bola de vidre.

  Al programa també hi ha espai per a la cultura gràcies a la visita al museu dels "Diumenges sense eleccions" de la mà del sempre controvertit i gens didàctic Aniol Jorquera (Cesc Casanovas).

  Aquesta setmana, a "Polònia", l'esmorzar de la família d'en Miquel (Marc Rodríguez) es veu interromput per un convidat sorpresa: un operatiu de la Guàrdia Civil que li esbotza la porta i també qualsevol possibilitat d'arribar a la feina a l'hora. Qui aviat deixarà d'esmorzar al Valle de los Caídos és Franco (Manel Lucas). Això preocupa molt a Santiago Abascal (Noé Blancafort), que decideix mantenir viu l'esperit del dictador operant-se la cara per assemblar-s'hi. Pedro Sánchez (Pep Plaza) tampoc guanya per ensurts. Des que va convocar eleccions que no pot dormir. Si bé és cert que els fantasmes que se li apareixeran tampoc hi ajudaran. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) és un jove polític amb cor de ministre. Malauradament, aquesta setmana descobreix que, cada cop que diu una mentida, la cua li creix uns centímetres. I com encararan els partits independentistes les pròximes eleccions? La tarotista per excel·lència del programa, Susana Astral (Judit Martín), dirà què veu dins de la seva bola de vidre. Al programa també hi ha espai per a la cultura gràcies a la visita al museu dels "Diumenges sense eleccions" de la mà del sempre controvertit i gens didàctic Aniol Jorquera (Cesc Casanovas).

 • Polònia - 19/09/2019
  Veure vídeo

 • Polònia - 12/09/2019
  Veure vídeo

 • Polònia, collita 2019
  Veure vídeo

  Polònia, collita 2019

  Ara sí, últim programa especial de la temporada. El jutge Marchena (Queco Novell) també ha volgut començar les vacances amb nosaltres, però abans d'acomiadar-se, ha volgut deixar el programa ben lligat i presentat.

  Ha sigut un any difícil, no us ho negarem, però també ens ha servit de molt. Gairebé per aconseguir la carrera de dret, després de les classes magistrals que hem rebut a causa del judici més important de la democràcia espanyola. Aquesta nit, podrem veure un recull dels millors gags sobre el judici.

  També hem viscut el hat-trick de les eleccions: municipals, generals i europees. I ens ha deixat gags com la celebració d'Esquerra Republicana amb Macià (David Marcé) i Companys (Queco Novell), els cartells propagandístics de Ciutadans i la crisi artística de Carlos Carrizosa (Xavi Serrano)

  El cambrer més temut de la restauració va tornar després de mesos d'absència. El jutge Marchena (Queco Novell) demana un croissant de xocolata per esmorzar al bar del Suprem. El que passa a continuació et sorprendrà.

  Pablo Casado (David Marcé) ens ha impartit història d'Espanya a través d'un dels seus somnis: ser Cristòfor Colom i arribar a les costes del Carib per salvar els indígenes de la seva incultura.

  Després del rebombori ocasionat per un esquetx d'"El intermedio" on es va fer servir una bandera com a mocador, des de "Polònia" vam voler fer una crida a la concòrdia amb l'himne de la pau.

  També vam tenir temps de visitar el Telegraph World Congress, el congrés de telefonia mòbil que l'any 1899 triomfava igual que el Mobile World Congress d'enguany.

  Ara sí, últim programa especial de la temporada. El jutge Marchena (Queco Novell) també ha volgut començar les vacances amb nosaltres, però abans d'acomiadar-se, ha volgut deixar el programa ben lligat i presentat. Ha sigut un any difícil, no us ho negarem, però també ens ha servit de molt. Gairebé per aconseguir la carrera de dret, després de les classes magistrals que hem rebut a causa del judici més important de la democràcia espanyola. Aquesta nit, podrem veure un recull dels millors gags sobre el judici. També hem viscut el hat-trick de les eleccions: municipals, generals i europees. I ens ha deixat gags com la celebració d'Esquerra Republicana amb Macià (David Marcé) i Companys (Queco Novell), els cartells propagandístics de Ciutadans i la crisi artística de Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) El cambrer més temut de la restauració va tornar després de mesos d'absència. El jutge Marchena (Queco Novell) demana un croissant de xocolata per esmorzar al bar del Suprem. El que passa a continuació et sorprendrà. Pablo Casado (David Marcé) ens ha impartit història d'Espanya a través d'un dels seus somnis: ser Cristòfor Colom i arribar a les costes del Carib per salvar els indígenes de la seva incultura. Després del rebombori ocasionat per un esquetx d'"El intermedio" on es va fer servir una bandera com a mocador, des de "Polònia" vam voler fer una crida a la concòrdia amb l'himne de la pau. També vam tenir temps de visitar el Telegraph World Congress, el congrés de telefonia mòbil que l'any 1899 triomfava igual que el Mobile World Congress d'enguany.

 • Un Polònia de cine
  Veure vídeo

  Un Polònia de cine

  Presentat per Bertín Osborne (Pep Plaza) recordarem els millors gags cinematogràfics de la temporada. Un recull que entusiasmaria el mateix Orson Welles o els Germans Marx. Abans, però, Bertín ens presentarà la seva última creació: una pel·lícula deliciosa.

  Com serien les grans escenes de la història del cinema si s'haguessin rodat a Catalunya? A Polònia ho vam voler comprovar amb la nostra versió de "Braveheart" a la catalana.

  Si Kubrik hagués fet una pel·lícula sobre la retirada dels llaços grocs de Catalunya, hauria fet un remake de la "Naranja Mecànica" tal com vam fer nosaltres amb la "Naranja Neutral" i la seva brigada de neteja.

  També hem acomiadat Stan Lee (Xavi Carreras), el creador de Spiderman, que va morir al novembre. I parlant de superherois, recordarem "Supreman", l'autèntic salvador dels interessos dels banquers.

  Amb el judici del procés sovint ens hem sentit com dins d'una pel·lícula i, per això, recordarem la benvinguda que el jutge Marchena (Queco Novell) ens va fer al judici amb el Willkommen de "Cabaret" o el tango dels presos polítics des de la presó com si fossin a "Chicago".

  El xou de Torra (Ivan Labanda), Franco (Manel Lucas) intentant no ser oblidat com ens va ensenyar en "Coco", Xavier García Albiol (Fermí Fernández) presentant la seva candidatura a l'Ajuntament de Badalona a ritme de Mary Poppins o el Pedrino d'en Pedro Sánchez (Pep Plaza), són alguns exemples dels homenatges que podreu veure a l'especial cinema de la temporada.

  Presentat per Bertín Osborne (Pep Plaza) recordarem els millors gags cinematogràfics de la temporada. Un recull que entusiasmaria el mateix Orson Welles o els Germans Marx. Abans, però, Bertín ens presentarà la seva última creació: una pel·lícula deliciosa. Com serien les grans escenes de la història del cinema si s'haguessin rodat a Catalunya? A Polònia ho vam voler comprovar amb la nostra versió de "Braveheart" a la catalana. Si Kubrik hagués fet una pel·lícula sobre la retirada dels llaços grocs de Catalunya, hauria fet un remake de la "Naranja Mecànica" tal com vam fer nosaltres amb la "Naranja Neutral" i la seva brigada de neteja. També hem acomiadat Stan Lee (Xavi Carreras), el creador de Spiderman, que va morir al novembre. I parlant de superherois, recordarem "Supreman", l'autèntic salvador dels interessos dels banquers. Amb el judici del procés sovint ens hem sentit com dins d'una pel·lícula i, per això, recordarem la benvinguda que el jutge Marchena (Queco Novell) ens va fer al judici amb el Willkommen de "Cabaret" o el tango dels presos polítics des de la presó com si fossin a "Chicago". El xou de Torra (Ivan Labanda), Franco (Manel Lucas) intentant no ser oblidat com ens va ensenyar en "Coco", Xavier García Albiol (Fermí Fernández) presentant la seva candidatura a l'Ajuntament de Badalona a ritme de Mary Poppins o el Pedrino d'en Pedro Sánchez (Pep Plaza), són alguns exemples dels homenatges que podreu veure a l'especial cinema de la temporada.

 • El zàping del Polònia
  Veure vídeo

  El zàping del Polònia

  Bertín Osborne (Pep Plaza) ens mostrarà un recull dels millors homenatges a la televisió que ha fet el programa durant aquests mesos.

  Les novetats de la graella d'aquest any també han tingut el seu moment de glòria. El programa de Jordi Basté (Pep Plaza) "No pot ser!" va visitar el Tribunal Suprem per explicar com han estat les conclusions dels fiscals.

  També vam poder conèixer en profunditat una espècie desagradable i perillosa com és l'"Homo Fascistensis", gràcies al programa "Natura Sàvia" de Jaume Sañé (Cesc Casanovas) i en Peyu (Ivan Labanda).

  Però el documental sobre natura que va revolucionar el "Polònia" ha estat "Ultranational Geographic": una sèrie documental que ens mostra els nous comportaments de la dreta espanyola.

  Els anuncis també han sigut objecte de paròdia com el cas del "Trifacho", l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar-te a trobar la teva extrema dreta ideal. O la presentació del producte de neteja que tots voldríem tenir a casa i que sembla que funciona bastant bé als de VillaGénova.

  I després de l'èxit del documental "La gent de l'escala", vam estrenar "La gent de l'esquela", una nova visió de l'1 d'octubre, amb uns personatges particulars.

  Bertín Osborne (Pep Plaza) ens mostrarà un recull dels millors homenatges a la televisió que ha fet el programa durant aquests mesos. Les novetats de la graella d'aquest any també han tingut el seu moment de glòria. El programa de Jordi Basté (Pep Plaza) "No pot ser!" va visitar el Tribunal Suprem per explicar com han estat les conclusions dels fiscals. També vam poder conèixer en profunditat una espècie desagradable i perillosa com és l'"Homo Fascistensis", gràcies al programa "Natura Sàvia" de Jaume Sañé (Cesc Casanovas) i en Peyu (Ivan Labanda). Però el documental sobre natura que va revolucionar el "Polònia" ha estat "Ultranational Geographic": una sèrie documental que ens mostra els nous comportaments de la dreta espanyola. Els anuncis també han sigut objecte de paròdia com el cas del "Trifacho", l'eina que compara les diferents promeses electorals per ajudar-te a trobar la teva extrema dreta ideal. O la presentació del producte de neteja que tots voldríem tenir a casa i que sembla que funciona bastant bé als de VillaGénova. I després de l'èxit del documental "La gent de l'escala", vam estrenar "La gent de l'esquela", una nova visió de l'1 d'octubre, amb uns personatges particulars.

 • Polònia, especial musicals
  Veure vídeo

  Polònia, especial musicals

  Aquesta setmana, la consellera Meritxell Budó (Mireia Portas), que sovint ha donat la nota durant aquesta temporada, ha vingut a presentar-nos un recull de les millors peces musicals del "Polònia" d'enguany.

  Vam començar la temporada amb la disputa del títol al millor líder de la dreta política entre Pablo Casado (David Marcé) i Albert Rivera (Ivan Labanda) ballant a ritme d'"I'm sexy and I know it" dels LMFAO.
  I tornarem a recordar l'exhumació de Franco, que semblava un fet imminent, i que ens va deixar una imatge difícil d'oblidar: el dictador vestit de dona i passant l'aspiradora a l'estil de Freddie Mercury, recordant-nos que no té cap intenció d'abandonar el Valle de los Caídos.

  Les cançons de David Bowie ha servit d'inspiració als guionistes del programa en diverses ocasions. Carles Puigdemont (Queco Novell) va presentar la Crida i els "ca-ca-canvis" del partit amb la cançó "Changes".

  L'èxit de la Rosalía també ha estat l'èxit dels musicals de la temporada. Tant el "Malamente" del Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) com el recent "Amb mesura" de Quim Torra (Ivan Labanda) plantant cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza), ens ha deixat el pòdium dels musicals a l'altura.

  No us podeu imaginar les setmanes de caos que l'equip de "Polònia" passem per preparar els musicals, com va ser el cas d'"Un altre dia de caos", la paròdia de "La Land" amb què ens vam acomiadar per les vacances de Nadal. Un caos que va valer la pena.

  El panorama que van deixar les eleccions generals també va donar lloc a un musical que passarà a la història i que no ens hem cansat de mirar una vegada rere altra, un resum posteleccions a ritme de "Bohemian Rhapsody" de Queen.

  Aquesta setmana, la consellera Meritxell Budó (Mireia Portas), que sovint ha donat la nota durant aquesta temporada, ha vingut a presentar-nos un recull de les millors peces musicals del "Polònia" d'enguany. Vam començar la temporada amb la disputa del títol al millor líder de la dreta política entre Pablo Casado (David Marcé) i Albert Rivera (Ivan Labanda) ballant a ritme d'"I'm sexy and I know it" dels LMFAO. I tornarem a recordar l'exhumació de Franco, que semblava un fet imminent, i que ens va deixar una imatge difícil d'oblidar: el dictador vestit de dona i passant l'aspiradora a l'estil de Freddie Mercury, recordant-nos que no té cap intenció d'abandonar el Valle de los Caídos. Les cançons de David Bowie ha servit d'inspiració als guionistes del programa en diverses ocasions. Carles Puigdemont (Queco Novell) va presentar la Crida i els "ca-ca-canvis" del partit amb la cançó "Changes". L'èxit de la Rosalía també ha estat l'èxit dels musicals de la temporada. Tant el "Malamente" del Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) com el recent "Amb mesura" de Quim Torra (Ivan Labanda) plantant cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza), ens ha deixat el pòdium dels musicals a l'altura. No us podeu imaginar les setmanes de caos que l'equip de "Polònia" passem per preparar els musicals, com va ser el cas d'"Un altre dia de caos", la paròdia de "La Land" amb què ens vam acomiadar per les vacances de Nadal. Un caos que va valer la pena. El panorama que van deixar les eleccions generals també va donar lloc a un musical que passarà a la història i que no ens hem cansat de mirar una vegada rere altra, un resum posteleccions a ritme de "Bohemian Rhapsody" de Queen.

 • Polònia - 27/06/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 27/06/2019

  Últim capítol de la temporada de l'espai de sàtira política "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) anirà fins a Madrid per plantar cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza) a ritme de la cançó "Con altura", l'últim èxit de Rosalía.

  Albert Rivera (Ivan Labanda) està gelós de Manuel Valls (David Marcé), perquè els empresaris de Madrid ara a ell ja ni se'l miren.

  S'estrenaran dos personatges: Javier Nart (Queco Novell) i Toni Roldán (Xavi Serrano), que debuten en l'últim programa de la temporada, per anunciar la seva dimissió de Ciutadans.

  Mentrestant, a la seu d'Esquerra, Ernest Maragall (Queco Novell), Elisenda Alamany (Lara Díez), Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) valoraran l'última oferta del govern del PSOE.

  Artur Mas (David Marcé) i Carles Puigdemont (Queco Novell) buscaran la fórmula per unir el millor de cadascú i refundar Convergència per enèsima vegada.

  El referèndum de l'1 d'octubre va deixar moltes víctimes, però hi ha un grup del qual ningú parla i que seran els protagonistes del "Sense ficció" de la setmana: els independentistes que es van despistar i no van anar a votar.

  Tomàs Molina (David Olivares) donarà consells per saber com cal afrontar les altes temperatures.

  Finalment, Quim Torra (Ivan Labanda) i Meritxell Budó (Mireia Portas) faran un balanç de la temporada abans de començar les vacances d'estiu. I, per celebrar-ho, la millor idea ha estat preparar un gag a la platja en plena onada de calor. Per sort, amb poca roba i molta rumba.

  Últim capítol de la temporada de l'espai de sàtira política "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) anirà fins a Madrid per plantar cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza) a ritme de la cançó "Con altura", l'últim èxit de Rosalía. Albert Rivera (Ivan Labanda) està gelós de Manuel Valls (David Marcé), perquè els empresaris de Madrid ara a ell ja ni se'l miren. S'estrenaran dos personatges: Javier Nart (Queco Novell) i Toni Roldán (Xavi Serrano), que debuten en l'últim programa de la temporada, per anunciar la seva dimissió de Ciutadans. Mentrestant, a la seu d'Esquerra, Ernest Maragall (Queco Novell), Elisenda Alamany (Lara Díez), Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) valoraran l'última oferta del govern del PSOE. Artur Mas (David Marcé) i Carles Puigdemont (Queco Novell) buscaran la fórmula per unir el millor de cadascú i refundar Convergència per enèsima vegada. El referèndum de l'1 d'octubre va deixar moltes víctimes, però hi ha un grup del qual ningú parla i que seran els protagonistes del "Sense ficció" de la setmana: els independentistes que es van despistar i no van anar a votar. Tomàs Molina (David Olivares) donarà consells per saber com cal afrontar les altes temperatures. Finalment, Quim Torra (Ivan Labanda) i Meritxell Budó (Mireia Portas) faran un balanç de la temporada abans de començar les vacances d'estiu. I, per celebrar-ho, la millor idea ha estat preparar un gag a la platja en plena onada de calor. Per sort, amb poca roba i molta rumba.

 • Polònia - 20/06/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 20/06/2019

  Avui en l'espai de sàtira política "Polònia", s'han de preparar crispetes perquè Gonzalo Boye (Ivan Labanda) presentarà la seva nova jugada mestra per aconseguir que Carles Puigdemont (Queco Novell) pugui ser eurodiputat.

  Ada Colau (Agnès Busquets), Manuel Valls (David Marcé) i Jaume Collboni (Queco Novell) seran els tres protagonistes del programa "Persona infiltrada", presentat per l'Anna Simon (Mireia Portas). El concursant haurà d'esbrinar quin dels tres no és progressista. Ho aconseguirà?

  A més, Manuel Valls (David Marcé) i Inés Arrimadas (Lara Díez) no es posen d'acord sobre qui dels dos ha trencat el pacte amb l'altre.

  Mentrestant, a la Generalitat, el president Quim Torra (Ivan Labanda) mirarà de deixar enrere les polèmiques postelectorals i recuperar la unitat independentista.

  En plenes negociacions per la investidura, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà explicar a Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) en què consisteix un govern de cooperació.

  Emmanuel Macron (David Marcé) visitarà Albert Rivera (Ivan Labanda) per comprovar que no estigui pactant amb la ultradreta. Aconseguirà, el líder de Ciutadans, no ser descobert?

  Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) es lamentarà d'haver perdut l'alcaldia de Badalona cantant la seva pròpia versió de la cançó "The winner takes it all", del grup ABBA.

  Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) presentarà la línia de telèfon de crispació ciutadana, per ajudar la població catalana a gestionar la frustració dels pactes municipals.

  I es descobrirà les perversions d'un client que visita un sexshop a la recerca de vídeos sobre pactes municipals contra natura.

  Avui en l'espai de sàtira política "Polònia", s'han de preparar crispetes perquè Gonzalo Boye (Ivan Labanda) presentarà la seva nova jugada mestra per aconseguir que Carles Puigdemont (Queco Novell) pugui ser eurodiputat. Ada Colau (Agnès Busquets), Manuel Valls (David Marcé) i Jaume Collboni (Queco Novell) seran els tres protagonistes del programa "Persona infiltrada", presentat per l'Anna Simon (Mireia Portas). El concursant haurà d'esbrinar quin dels tres no és progressista. Ho aconseguirà? A més, Manuel Valls (David Marcé) i Inés Arrimadas (Lara Díez) no es posen d'acord sobre qui dels dos ha trencat el pacte amb l'altre. Mentrestant, a la Generalitat, el president Quim Torra (Ivan Labanda) mirarà de deixar enrere les polèmiques postelectorals i recuperar la unitat independentista. En plenes negociacions per la investidura, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà explicar a Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) en què consisteix un govern de cooperació. Emmanuel Macron (David Marcé) visitarà Albert Rivera (Ivan Labanda) per comprovar que no estigui pactant amb la ultradreta. Aconseguirà, el líder de Ciutadans, no ser descobert? Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) es lamentarà d'haver perdut l'alcaldia de Badalona cantant la seva pròpia versió de la cançó "The winner takes it all", del grup ABBA. Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) presentarà la línia de telèfon de crispació ciutadana, per ajudar la població catalana a gestionar la frustració dels pactes municipals. I es descobrirà les perversions d'un client que visita un sexshop a la recerca de vídeos sobre pactes municipals contra natura.

 • Polònia - 13/06/2019
  Veure vídeo

 • Polònia - 06/06/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 06/06/2019

  Avui en l'espai de sàtira política "Polònia", Jordi Basté (Pep Plaza) visitarà el Tribunal Suprem per explicar com han estat les conclusions dels fiscals i ho farà amb un nou capítol del seu programa, "No pot ser!".

  Ha arribat l'hora d'acomiadar l'equidistància. Després dels resultats de les eleccions municipals, Ada Colau (Agnès Busquets) i la resta dels comuns n'oficiaran l'enterrament i li dedicaran unes paraules de comiat.

  Aprofitant que el Suprem ha paralitzat temporalment l'exhumació de Franco (Manel Lucas), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich), en profanaran la tomba, amb l'objectiu d'alliberar-lo i evitar que caigui en mans dels socialistes.

  Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Ernest Maragall (Queco Novell) anunciaran a en Miquel (Marc Rodríguez) el seu divorci a l'Ajuntament de Barcelona.

  Mentrestant, a la Generalitat, el govern de Quim Torra (Ivan Labanda) farà balanç del seu any de govern i la consellera Meritxell Budó (Mireia Portas) convocarà una roda de premsa per demostrar la professionalitat del partit.

  Puigdemont (Queco Novell) i Comín (David Marcé) han estat víctimes d'una estafa democràtica a l'hora de recollir les seves actes.

  Finalment, Miquel Iceta (Ivan Labanda) es convertirà en el geni de la llàntia d'Aladí i intentarà convèncer Ada Colau (Agnès Busquets) que "no hi ha pacte més genial" que el que proposa amb Collboni i Valls.

  Avui en l'espai de sàtira política "Polònia", Jordi Basté (Pep Plaza) visitarà el Tribunal Suprem per explicar com han estat les conclusions dels fiscals i ho farà amb un nou capítol del seu programa, "No pot ser!". Ha arribat l'hora d'acomiadar l'equidistància. Després dels resultats de les eleccions municipals, Ada Colau (Agnès Busquets) i la resta dels comuns n'oficiaran l'enterrament i li dedicaran unes paraules de comiat. Aprofitant que el Suprem ha paralitzat temporalment l'exhumació de Franco (Manel Lucas), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich), en profanaran la tomba, amb l'objectiu d'alliberar-lo i evitar que caigui en mans dels socialistes. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Ernest Maragall (Queco Novell) anunciaran a en Miquel (Marc Rodríguez) el seu divorci a l'Ajuntament de Barcelona. Mentrestant, a la Generalitat, el govern de Quim Torra (Ivan Labanda) farà balanç del seu any de govern i la consellera Meritxell Budó (Mireia Portas) convocarà una roda de premsa per demostrar la professionalitat del partit. Puigdemont (Queco Novell) i Comín (David Marcé) han estat víctimes d'una estafa democràtica a l'hora de recollir les seves actes. Finalment, Miquel Iceta (Ivan Labanda) es convertirà en el geni de la llàntia d'Aladí i intentarà convèncer Ada Colau (Agnès Busquets) que "no hi ha pacte més genial" que el que proposa amb Collboni i Valls.

 • Polònia - 30/05/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 30/05/2019

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia" analitzarà els resultats de les eleccions municipals i europees. Es viurà la dicotomia en què es troba JuntsxCat després de caure fins a ser cinquena força a l'Ajuntament de Barcelona i de l'èxit de Carles Puigdemont (Queco Novell) a les eleccions europees.

  A la seu del PSC estan eufòrics amb els resultats. Miquel Iceta (Ivan Labanda), entusiasmat amb la resurrecció dels socialistes i el cinturó roig, deixarà de banda Queen per celebrar-ho amb el "Thriller" de Michael Jackson.

  En canvi, Ciutadans no ha aconseguit acostar-se a les expectatives generades per Manuel Valls (David Marcé), que buscarà qualsevol excusa per fugir de Barcelona. A l'estil de "Mary Poppins", marxarà de la ciutat, però no li serà fàcil: la resta d'alcaldables disposats a escapar-se han provocat un embús.

  Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) prepara la legislatura europea de Josep Borrell (Queco Novell), però l'aparició d'un gra amb forma de Puigdemont al cul de Borrell els ho posarà molt difícil.

  Finalment, una altra entrega del documental "Ultranational Geographic" mostrarà l'arribada de la dreta a l'Ajuntament de Madrid. Sembla que Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) hi han fet niu.

  Avui l'espai de sàtira política "Polònia" analitzarà els resultats de les eleccions municipals i europees. Es viurà la dicotomia en què es troba JuntsxCat després de caure fins a ser cinquena força a l'Ajuntament de Barcelona i de l'èxit de Carles Puigdemont (Queco Novell) a les eleccions europees. A la seu del PSC estan eufòrics amb els resultats. Miquel Iceta (Ivan Labanda), entusiasmat amb la resurrecció dels socialistes i el cinturó roig, deixarà de banda Queen per celebrar-ho amb el "Thriller" de Michael Jackson. En canvi, Ciutadans no ha aconseguit acostar-se a les expectatives generades per Manuel Valls (David Marcé), que buscarà qualsevol excusa per fugir de Barcelona. A l'estil de "Mary Poppins", marxarà de la ciutat, però no li serà fàcil: la resta d'alcaldables disposats a escapar-se han provocat un embús. Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) prepara la legislatura europea de Josep Borrell (Queco Novell), però l'aparició d'un gra amb forma de Puigdemont al cul de Borrell els ho posarà molt difícil. Finalment, una altra entrega del documental "Ultranational Geographic" mostrarà l'arribada de la dreta a l'Ajuntament de Madrid. Sembla que Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) hi han fet niu.

Anar al contingut