• Polònia - 22/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 22/06/2006

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", retrà homenatge al president Maragall.

  A banda d'explicar per què no torna a optar a la presidència de la Generalitat, Maragall també protagonitzarà alguns gags amb l'hipotètic candidat del PSC a la presidència, José Montilla. En aquest programa, a més a més, també s'estrenen les paròdies de Manuela de Madre, interpretada per Lulú Palomares i de Federico Jiménez Losantos, interpretat pel camaleònic Queco Novell.

  Tot i que Maragall és el protagonista indiscutible de la setmana, els efectes del referèndum també es deixaran notar en la nova entrega de Polònia. Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, i Josep Piqué i Àngel Acebes seran alguns dels tàndems que apareixeran en diversos gags. Tampoc faltaran a la cita els prínceps d'Espanya, Ferran Adrià i el general Franco.

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", retrà homenatge al president Maragall. A banda d'explicar per què no torna a optar a la presidència de la Generalitat, Maragall també protagonitzarà alguns gags amb l'hipotètic candidat del PSC a la presidència, José Montilla. En aquest programa, a més a més, també s'estrenen les paròdies de Manuela de Madre, interpretada per Lulú Palomares i de Federico Jiménez Losantos, interpretat pel camaleònic Queco Novell. Tot i que Maragall és el protagonista indiscutible de la setmana, els efectes del referèndum també es deixaran notar en la nova entrega de Polònia. Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, i Josep Piqué i Àngel Acebes seran alguns dels tàndems que apareixeran en diversos gags. Tampoc faltaran a la cita els prínceps d'Espanya, Ferran Adrià i el general Franco.

 • Polònia - 15/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 15/06/2006

  En aquesta edició, el programa oferirà una selecció dels millors gags referents a l'Estatut. Hi haurà esquetxos del tripartit fent-se el harakiri, de Zapatero i Mas prometent-se amor etern i de Carod i Piqué insultant-se per acabar votant "no" a l'Estatut.

  A més a més, "Polònia" també incorpora un nou reportatge de Mati Solé, la nova periodista del programa, interpretada per l'actriu Rosa Boladeras. En aquesta ocasió, va anar a un acte de CiU a Terrassa per entrevistar-se amb Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, i per comprovar la fidelitat dels simpatitzants de la federació.

  En aquesta edició, el programa oferirà una selecció dels millors gags referents a l'Estatut. Hi haurà esquetxos del tripartit fent-se el harakiri, de Zapatero i Mas prometent-se amor etern i de Carod i Piqué insultant-se per acabar votant "no" a l'Estatut. A més a més, "Polònia" també incorpora un nou reportatge de Mati Solé, la nova periodista del programa, interpretada per l'actriu Rosa Boladeras. En aquesta ocasió, va anar a un acte de CiU a Terrassa per entrevistar-se amb Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, i per comprovar la fidelitat dels simpatitzants de la federació.

 • Polònia - 08/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 08/06/2006

  El programa de sàtira política que presenta i dirigeix Toni Soler ha "fitxat" una reportera que cobrirà els actes de la campanya pel referèndum de l'Estatut. L'actriu Rosa Boladeras interpreta Mati Solé, una reportera que aquest mateix dijous presentarà un reportatge dels actes de campanya del PSC i d'Esquerra Republicana amb breus entrevistes a Pasqual Maragall i Josep-Lluís Carod-Rovira.

  Els continguts del Polònia d'aquest dijous se centren bàsicament en la campanya pel referèndum de l'Estatut. Així doncs, tots els polítics habituals del programa presentaran els seus espais gratuïts de publicitat electoral. Qui també farà una aparició estel·lar serà Lluís Llach, per presentar un nou hit de l'estiu que vincularà a la campanya pel "No" titulat "No Pas".

  A més a més, altres aspectes de l'actualitat com la fugida d'Iberia del Prat, o el patrocini de la selecció espanyola per part de La Caixa també tindran cabuda a Polònia. Sense oblidar-nos d'una nova recepta del millor cuiner del món, Ferran Adrià: aspersió de suc de tutti fruti carbònic.

  El programa de sàtira política que presenta i dirigeix Toni Soler ha "fitxat" una reportera que cobrirà els actes de la campanya pel referèndum de l'Estatut. L'actriu Rosa Boladeras interpreta Mati Solé, una reportera que aquest mateix dijous presentarà un reportatge dels actes de campanya del PSC i d'Esquerra Republicana amb breus entrevistes a Pasqual Maragall i Josep-Lluís Carod-Rovira. Els continguts del Polònia d'aquest dijous se centren bàsicament en la campanya pel referèndum de l'Estatut. Així doncs, tots els polítics habituals del programa presentaran els seus espais gratuïts de publicitat electoral. Qui també farà una aparició estel·lar serà Lluís Llach, per presentar un nou hit de l'estiu que vincularà a la campanya pel "No" titulat "No Pas". A més a més, altres aspectes de l'actualitat com la fugida d'Iberia del Prat, o el patrocini de la selecció espanyola per part de La Caixa també tindran cabuda a Polònia. Sense oblidar-nos d'una nova recepta del millor cuiner del món, Ferran Adrià: aspersió de suc de tutti fruti carbònic.

 • Polònia - 01/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 01/06/2006

  El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, fa un cameo en el programa de sàtira política, "Polònia", dirigit per Toni Soler. Benach modera una conversa entre Pasqual Maragall, Toni Soler i Joan Puigcercós. El líder d'Esquerra Republicana, és precisament, un nou personatge que s'afegeix a la llarga llista de polítics imitats per l'actor Cesc Casanovas. De fet, Puigcercós i Carod protagonitzen un gag on es barallen per liderar Esquerra Republicana.

  Altres personatges d'aquest programa són la consellera Tura, a qui robaran alguns objectes mentre fa una roda de premsa; Pasqual Maragall, que tindrà un somni premonitori; el Papa Benet XVI i el millor cuiner del món, Ferran Adrià, que inventarà el plat més refrescant de l'estiu: frigopeus de porc.

  El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, fa un cameo en el programa de sàtira política, "Polònia", dirigit per Toni Soler. Benach modera una conversa entre Pasqual Maragall, Toni Soler i Joan Puigcercós. El líder d'Esquerra Republicana, és precisament, un nou personatge que s'afegeix a la llarga llista de polítics imitats per l'actor Cesc Casanovas. De fet, Puigcercós i Carod protagonitzen un gag on es barallen per liderar Esquerra Republicana. Altres personatges d'aquest programa són la consellera Tura, a qui robaran alguns objectes mentre fa una roda de premsa; Pasqual Maragall, que tindrà un somni premonitori; el Papa Benet XVI i el millor cuiner del món, Ferran Adrià, que inventarà el plat més refrescant de l'estiu: frigopeus de porc.

 • Polònia - 25/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 25/05/2006

  Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà el programa i tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall (interpretat per Queco Novell) i preguntar-li pels motius del trencament del tripartit. Un altre dels integrants del tripartit, Joan Saura, patirà unes estranyes transformacions que deixaran Maragall preocupat. I, amb la vista posada en el referèndum, el programa engega una secció que mirarà d'explicar el nou estatut als espectadors.

  A més de tot això, el general Franco recordarà l'entrevista que va tenir amb Adolf Hitler a Hendaia; el papa Benet XVI ensenyarà com han estat les celebracions del seu primer any al Vaticà, i Ferran Adrià es tornarà a posar darrere dels fogons per continuar sorprenent amb noves receptes.

  Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà el programa i tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall (interpretat per Queco Novell) i preguntar-li pels motius del trencament del tripartit. Un altre dels integrants del tripartit, Joan Saura, patirà unes estranyes transformacions que deixaran Maragall preocupat. I, amb la vista posada en el referèndum, el programa engega una secció que mirarà d'explicar el nou estatut als espectadors. A més de tot això, el general Franco recordarà l'entrevista que va tenir amb Adolf Hitler a Hendaia; el papa Benet XVI ensenyarà com han estat les celebracions del seu primer any al Vaticà, i Ferran Adrià es tornarà a posar darrere dels fogons per continuar sorprenent amb noves receptes.

 • Polònia - 18/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 18/05/2006

  EL CONSELLER SAURA VISITA POLÒNIA

  El conseller de relacions institucionals, Joan Saura, visita Polònia aquest dijous. En el seu passeig a
  companyat pel presentador i director del programa, Toni Soler, el conseller es trobarà amb el president Maragall i amb Josep Lluís Carod-Rovira, absolutament dolgut per l'expulsió dels consellers d'Esquerra Republicana del govern.

  A banda d'aquesta visita, Polònia també mostrarà com han viscut la final de París tots els personatges del programa, des de Zapatero fins a Ferran Adrià. Un altre dels protagonistes d'aquesta edició de Polònia serà el minitre José Montilla, un polític que sona en les travesses per ocupar la candidatura a la presidencia de la Generalitat en detriment de Pasqual Maragall. Joan Clos, els prínceps, Mònica Terribas i Ferran Adrià acompanyat de Carme Ruscalleda, també protagonitzaran diversos gags d'aquesta nova edició del programa de sàtira política.

  EL CONSELLER SAURA VISITA POLÒNIA El conseller de relacions institucionals, Joan Saura, visita Polònia aquest dijous. En el seu passeig acompanyat pel presentador i director del programa, Toni Soler, el conseller es trobarà amb el president Maragall i amb Josep Lluís Carod-Rovira, absolutament dolgut per l'expulsió dels consellers d'Esquerra Republicana del govern. A banda d'aquesta visita, Polònia també mostrarà com han viscut la final de París tots els personatges del programa, des de Zapatero fins a Ferran Adrià. Un altre dels protagonistes d'aquesta edició de Polònia serà el minitre José Montilla, un polític que sona en les travesses per ocupar la candidatura a la presidencia de la Generalitat en detriment de Pasqual Maragall. Joan Clos, els prínceps, Mònica Terribas i Ferran Adrià acompanyat de Carme Ruscalleda, també protagonitzaran diversos gags d'aquesta nova edició del programa de sàtira política.

 • Polònia - 11/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 11/05/2006

  Maragall explica la fi del tripartit a Polònia

  "Polònia", dirigit i presentat per Toni Soler, és el marc idoni perquè el president de la
  Generalitat, Pasqual Maragall (intepretat per Queco Novell), expliqui en un missatge institucional les raons de la fi del tripartit. D'altra banda, Maragall, Carod-Rovira i Joan Saura escenificaran la mort del govern sota la direcció de Toni Soler i l'atenta mirada del conseller de Política territorial "real", Joaquim Nadal, que visita el programa per fer un cameo amb el seu alter ego a Polònia (intepretat per Cesc Casanovas).

  A aquestes situacions s'afegeixen altres gags d'actualitat com la celebració del títol de Lliga del Barça i l'idili polític entre Zapatero i Mas, o un nou esquetx protagonitzat per Ferran Adrià.

  Maragall explica la fi del tripartit a Polònia "Polònia", dirigit i presentat per Toni Soler, és el marc idoni perquè el president de la Generalitat, Pasqual Maragall (intepretat per Queco Novell), expliqui en un missatge institucional les raons de la fi del tripartit. D'altra banda, Maragall, Carod-Rovira i Joan Saura escenificaran la mort del govern sota la direcció de Toni Soler i l'atenta mirada del conseller de Política territorial "real", Joaquim Nadal, que visita el programa per fer un cameo amb el seu alter ego a Polònia (intepretat per Cesc Casanovas). A aquestes situacions s'afegeixen altres gags d'actualitat com la celebració del títol de Lliga del Barça i l'idili polític entre Zapatero i Mas, o un nou esquetx protagonitzat per Ferran Adrià.

 • Polònia - 04/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 04/05/2006

  L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, visita aquest dijous el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, "Polònia". Clos apareixerà al principi del programa, i entre altres coses, amenaçarà Toni Soler de posar-li una multa perquè té el cotxe mal aparcat. L'alcalde serà saludat per altres personatges habituals de "Polònia", com Joan Saura i Pasqual Maragall.

  A banda d'aquesta aparició, del programa de demà en destaquen gags com els protagonitzats per Ferran Adrià preparant un nou plat, Benet XVI celebrant el primer aniversari de papat, Rajoy explicant a Acebes les noves directrius del PP i tots els polítics catalans fent cua al despatx de Joan Laporta per aconseguir entrades per la final de París.

  L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, visita aquest dijous el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, "Polònia". Clos apareixerà al principi del programa, i entre altres coses, amenaçarà Toni Soler de posar-li una multa perquè té el cotxe mal aparcat. L'alcalde serà saludat per altres personatges habituals de "Polònia", com Joan Saura i Pasqual Maragall. A banda d'aquesta aparició, del programa de demà en destaquen gags com els protagonitzats per Ferran Adrià preparant un nou plat, Benet XVI celebrant el primer aniversari de papat, Rajoy explicant a Acebes les noves directrius del PP i tots els polítics catalans fent cua al despatx de Joan Laporta per aconseguir entrades per la final de París.

 • Polònia - 27/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 27/04/2006

  La periodista i directora de "La nit al dia" (TV3), Mònica Terribas, és la convidada del programa de sàtira "Polònia" d'aquest dijous. Terribas respondrà a un qüestionari a la secció "Som una clo-nació" i posteriorment farà un cameo acompanyada de Toni Soler i de la princesa Letícia. D'altra banda, l'escriptora Maria de la Pau Janer també apareixerà en un gag competint en vendes amb el president Maragall durant la diada de Sant Jordi. Janer de la seva darrera novel·la, premi Planeta, i Pasqual Maragall de l'estatut.

  En l'edició de demà, s'estrena una nova paròdia, la del conseller Joaquim Nadal, que interpreta l'actor Cesc Casanovas. En el seu primer gag, Nadal establirà un rècord mundial de resposta lenta.

  La darrera remodelació del govern i l'estatut seran els principals temes d'actualitat que seran tractats en diversos gags. Mariano Rajoy, l'exministre Bono, Josep Piqué, Artur Mas i Àngel Acebes són alguns dels protagonistes del "Polònia" de demà.

  La periodista i directora de "La nit al dia" (TV3), Mònica Terribas, és la convidada del programa de sàtira "Polònia" d'aquest dijous. Terribas respondrà a un qüestionari a la secció "Som una clo-nació" i posteriorment farà un cameo acompanyada de Toni Soler i de la princesa Letícia. D'altra banda, l'escriptora Maria de la Pau Janer també apareixerà en un gag competint en vendes amb el president Maragall durant la diada de Sant Jordi. Janer de la seva darrera novel·la, premi Planeta, i Pasqual Maragall de l'estatut. En l'edició de demà, s'estrena una nova paròdia, la del conseller Joaquim Nadal, que interpreta l'actor Cesc Casanovas. En el seu primer gag, Nadal establirà un rècord mundial de resposta lenta. La darrera remodelació del govern i l'estatut seran els principals temes d'actualitat que seran tractats en diversos gags. Mariano Rajoy, l'exministre Bono, Josep Piqué, Artur Mas i Àngel Acebes són alguns dels protagonistes del "Polònia" de demà.

 • Polònia - 20/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 20/04/2006

  El programa de sàtira política "Polònia" presenta un cara a cara entre el líder de Convergència, Artur Mas, i el seu doble al programa interpretat per l'actor Bruno Oro. Mas també parlarà uns instants amb el president Maragall que, per un dia, s'atorgarà les funcions de director del "Polònia".

  A banda d'aquest cameo, durant l'espai que començarà a dos quarts de 10 de la nit, també s'hi podran veure diverses situacions protagonitzades per Ferran Adrià, que farà una pizza digital; l'exministre Bono, que serà operat d'urgència per una indigestió d'Espanya; Eduardo Zaplana crispant el mateix Dalai Lama o el president Maragall i Carod-Rovira visitant la Feria de Abril.

  El programa de sàtira política "Polònia" presenta un cara a cara entre el líder de Convergència, Artur Mas, i el seu doble al programa interpretat per l'actor Bruno Oro. Mas també parlarà uns instants amb el president Maragall que, per un dia, s'atorgarà les funcions de director del "Polònia". A banda d'aquest cameo, durant l'espai que començarà a dos quarts de 10 de la nit, també s'hi podran veure diverses situacions protagonitzades per Ferran Adrià, que farà una pizza digital; l'exministre Bono, que serà operat d'urgència per una indigestió d'Espanya; Eduardo Zaplana crispant el mateix Dalai Lama o el president Maragall i Carod-Rovira visitant la Feria de Abril.

 • Polònia - 13/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 13/04/2006

  El programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler presenta un document inèdit: les pífies del president Francesc Macià proclamant la República Catalana el 14 d'abril del 1931. És l'homenatge que fa el programa amb motiu del 75è aniversari de l'efemèride.

  Tenint en compte que el "Polònia" es va emetre el Dijous Sant, inclou alguns continguts de Setmana Santa, com un Sant Sopar presidit pel president Maragall amb la sospita que un conseller, o dos, o tres o quatre, el poden trair. Alguns altres gags que es podran veure els protagonitzen l'exministre Bono anunciant a Zapatero la seva dimissió, Joan Clos amb una nova lliçó de civisme, Eduardo Zaplana nerviós per tot l'afer de Marbella, Duran i Lleida sent ministre a Madrid o Ferran Adrià aconsellant com fer la millor mona de pasqua del món.

  El programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler presenta un document inèdit: les pífies del president Francesc Macià proclamant la República Catalana el 14 d'abril del 1931. És l'homenatge que fa el programa amb motiu del 75è aniversari de l'efemèride. Tenint en compte que el "Polònia" es va emetre el Dijous Sant, inclou alguns continguts de Setmana Santa, com un Sant Sopar presidit pel president Maragall amb la sospita que un conseller, o dos, o tres o quatre, el poden trair. Alguns altres gags que es podran veure els protagonitzen l'exministre Bono anunciant a Zapatero la seva dimissió, Joan Clos amb una nova lliçó de civisme, Eduardo Zaplana nerviós per tot l'afer de Marbella, Duran i Lleida sent ministre a Madrid o Ferran Adrià aconsellant com fer la millor mona de pasqua del món.

 • Polònia - 06/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 06/04/2006

  La nova edició del programa d'humor polític "Polònia" mostrarà una baralla entre Àngel Acebes i Josep Piqué. Aquest document inèdit, gravat amb càmera oculta, revela que després d'un intercanvi de paraules, Acebes i Piqué es barallen amb brutalitat. Al final del document es pot observar que com era d'esperar, el més malparat dels dos polítics, és Josep Piqué.

  El programa també inclou un cameo de la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, enmig de les incursions de Josep Lluís Carod Rovira, que vestit del cobrador del frac, va demanant el 20% del sou a tothom qui és de confiança.

  L'espai dirigit i presentat per Toni Soler també donarà a conèixer el contingut veritable de l'entrevista mantinguda pel president Zapatero i el lehendakari Ibarretxe. I per acabar l'espai, una nova recepta de Ferran Adrià, "sorbet d'ensaladilla russa a l'americana".

  La nova edició del programa d'humor polític "Polònia" mostrarà una baralla entre Àngel Acebes i Josep Piqué. Aquest document inèdit, gravat amb càmera oculta, revela que després d'un intercanvi de paraules, Acebes i Piqué es barallen amb brutalitat. Al final del document es pot observar que com era d'esperar, el més malparat dels dos polítics, és Josep Piqué. El programa també inclou un cameo de la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, enmig de les incursions de Josep Lluís Carod Rovira, que vestit del cobrador del frac, va demanant el 20% del sou a tothom qui és de confiança. L'espai dirigit i presentat per Toni Soler també donarà a conèixer el contingut veritable de l'entrevista mantinguda pel president Zapatero i el lehendakari Ibarretxe. I per acabar l'espai, una nova recepta de Ferran Adrià, "sorbet d'ensaladilla russa a l'americana".

 • Polònia - 30/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 30/03/2006

  Demà, la nova edició de "Polònia" mostrarà unes imatges sorprenents que fins ara no s'havien fet públiques: tots els detalls del viatge de Carod-Rovira a Perpinyà. Referent a l'alto al foc d'ETA, també ensenyarà el making off del comunicat de la banda.

  A més d'aquests continguts, "Polònia" seguirà Joan Clos per la Rambla de Barcelona, entrarà al plató de Mònica Terribas i continuarà buscant la cançó que ha de representar el Vaticà a Eurovisió.

  Tampoc hi faltaran habituals com Franco, Ángel Acebes o Ferran Adrià.

  Demà, la nova edició de "Polònia" mostrarà unes imatges sorprenents que fins ara no s'havien fet públiques: tots els detalls del viatge de Carod-Rovira a Perpinyà. Referent a l'alto al foc d'ETA, també ensenyarà el making off del comunicat de la banda. A més d'aquests continguts, "Polònia" seguirà Joan Clos per la Rambla de Barcelona, entrarà al plató de Mònica Terribas i continuarà buscant la cançó que ha de representar el Vaticà a Eurovisió. Tampoc hi faltaran habituals com Franco, Ángel Acebes o Ferran Adrià.

 • Polònia - 23/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 23/03/2006

  La nova edició de Polònia inclou la paròdia de dos nous personatges: la vicepresidenta del govern i la periodista Mònica Terribas. Fernández de la Vega farà un recorregut pel plató on es graven els esquetxos, acompanyada per Toni Soler i pel president Maragall.

  S'hi trobarà Mònica Terribas, que en aquell moment entrevistarà el conseller Joan Saura, molt nerviós per les preguntes agressives de la periodista.

  A banda d'aquests continguts, a Polònia veurem un gag específic respecte a la treva d'ETA amb altres personatges com Guifré el Pilós, el príncep Felip, el general Franco i Ángel Acebes.

  La nova edició de Polònia inclou la paròdia de dos nous personatges: la vicepresidenta del govern i la periodista Mònica Terribas. Fernández de la Vega farà un recorregut pel plató on es graven els esquetxos, acompanyada per Toni Soler i pel president Maragall. S'hi trobarà Mònica Terribas, que en aquell moment entrevistarà el conseller Joan Saura, molt nerviós per les preguntes agressives de la periodista. A banda d'aquests continguts, a Polònia veurem un gag específic respecte a la treva d'ETA amb altres personatges com Guifré el Pilós, el príncep Felip, el general Franco i Ángel Acebes.

 • Polònia - 16/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 16/03/2006

  Polònia, el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, torna a TV3 amb un nou cameo: el del cap de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que demostra un gran sentit de l'humor perquè demana a Soler que vol aparèixer tant com ho fa l'alcalde Clos. L'alcaldable de CIU coincidirà amb Mariano Rajoy, que, tot i les diferències polítiques, s'animarà a imitar Trias.

  A més a més, Polònia també escenificarà la incertesa que Esquerra Republicana manté respecte a l'aprovació de l'Estatut.

  Els principals personatges tampoc faltaran a la cita: Ferran Adrià esferificant una botifarra amb allioli; Maragall procurant esbrinar per què el conseller primer Bargalló s'ha tornat invisible; el príncep Felip buscant cangur o el general Franco presentat com un gran progressista per la Fundació FAES.

  Polònia, el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, torna a TV3 amb un nou cameo: el del cap de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que demostra un gran sentit de l'humor perquè demana a Soler que vol aparèixer tant com ho fa l'alcalde Clos. L'alcaldable de CIU coincidirà amb Mariano Rajoy, que, tot i les diferències polítiques, s'animarà a imitar Trias. A més a més, Polònia també escenificarà la incertesa que Esquerra Republicana manté respecte a l'aprovació de l'Estatut. Els principals personatges tampoc faltaran a la cita: Ferran Adrià esferificant una botifarra amb allioli; Maragall procurant esbrinar per què el conseller primer Bargalló s'ha tornat invisible; el príncep Felip buscant cangur o el general Franco presentat com un gran progressista per la Fundació FAES.

Anar al contingut