• Polònia - 19/10/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 19/10/2006

  "Polònia" entra de ple en la campanya electoral amb diversos gags interpretats pels principals líders polítics. D'entre tots, cal destacar la resposta inacabable del conseller d'Obres Públiques i portaveu del govern, Joaquim Nadal. Durant 24 hores, Nadal respondrà a una pregunta formulada per Mònica Terribas (parodiada per Agnès Busquets). En aquest gag hi apareixen els periodistes estrella de TV3, Josep Cuní i Albert Om.

  D'altra banda, també es podrà veure un hipotètic cara a cara entre Mas i Montilla a algunes televisions privades, els efectes del DVD "Confidencial Cat", les mesures de precaució que prenen Piqué i Acebes en un míting i la tensa relació entre Bono i ZP després que l'exministre hagi rebutjat el càrrec d'alcalde de Madrid.

  El Papa, Ferran Adrià i el general Franco completen la nòmina de protagonistes del programa de dijous.

  "Polònia" entra de ple en la campanya electoral amb diversos gags interpretats pels principals líders polítics. D'entre tots, cal destacar la resposta inacabable del conseller d'Obres Públiques i portaveu del govern, Joaquim Nadal. Durant 24 hores, Nadal respondrà a una pregunta formulada per Mònica Terribas (parodiada per Agnès Busquets). En aquest gag hi apareixen els periodistes estrella de TV3, Josep Cuní i Albert Om. D'altra banda, també es podrà veure un hipotètic cara a cara entre Mas i Montilla a algunes televisions privades, els efectes del DVD "Confidencial Cat", les mesures de precaució que prenen Piqué i Acebes en un míting i la tensa relació entre Bono i ZP després que l'exministre hagi rebutjat el càrrec d'alcalde de Madrid. El Papa, Ferran Adrià i el general Franco completen la nòmina de protagonistes del programa de dijous.

 • Polònia - 12/10/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 12/10/2006

  El Dia de la Hispanitat també arriba a "Polònia". El príncep Felip (Queco Novell) i el rei Joan Carles (Toni Albà) presidiran la desfilada de les forces armades en un gag del programa de sàtira política "Polònia". Sa majestat també tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall a l'habitual recepció que ofereix per a les autoritats.

  D'altra banda, el programa emetrà un reportatge que demostra la catalanitat de Cristòfor Colom. A través d'uns documents amagats durant anys, podrem saber com va ser veritablement l'arribada de Colom al nou continent.

  En clau de política catalana, "Polònia" rebrà la visita de la consellera d'Interior, Montserrat Tura, que tindrà l'oportunitat de resoldre algun delicte. I veurem polítics com Montilla (Sergi Mas), Carod (Xavi Noms) o Mas (Bruno Oro) escalfant motors de cara a la imminent campanya electoral.

  El Dia de la Hispanitat també arriba a "Polònia". El príncep Felip (Queco Novell) i el rei Joan Carles (Toni Albà) presidiran la desfilada de les forces armades en un gag del programa de sàtira política "Polònia". Sa majestat també tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall a l'habitual recepció que ofereix per a les autoritats. D'altra banda, el programa emetrà un reportatge que demostra la catalanitat de Cristòfor Colom. A través d'uns documents amagats durant anys, podrem saber com va ser veritablement l'arribada de Colom al nou continent. En clau de política catalana, "Polònia" rebrà la visita de la consellera d'Interior, Montserrat Tura, que tindrà l'oportunitat de resoldre algun delicte. I veurem polítics com Montilla (Sergi Mas), Carod (Xavi Noms) o Mas (Bruno Oro) escalfant motors de cara a la imminent campanya electoral.

 • Polònia - 05/10/2006
  Veure vídeo

 • Polònia - 21/09/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 21/09/2006

  JORDI HEREU VISITA POLÒNIA

  El nou alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, protagonitza un gag del programa de sàtira política "Polònia". Hereu
  apareixerà acompanyat per Toni Soler, José Montilla (Sergi Mas) i els actors Queco Novell i Cesc Casanovas, que intentaran imitar in situ l'alcalde de Barcelona.

  Entre altes notícies, aquesta setmana "Polònia" es fa ressò de la gestió de l'aeroport del Prat, de l'arribada de "cayucos" a les Canàries i de les declaracions del papa respecte a l'islam. D'altra banda, Ferran Adrià i Carme Ruscalleda inventaran un nou plat, el rei "Juan Carlos" visitarà "Felipe" i "Letizia", Joan Puigcercós discutirà a Carod-Rovira el lideratge d'Esquerra, i l'informatiu de Mateu Prados (Bruno Oro) recollirà altres notícies d'actualitat, com el possible contracte del Barça amb Puma i l'estrena de la pel·lícula "Salvador".

  Dijous passat "Polònia" va ser el programa més vist a Catalunya, amb un "share" del 28,6% (940.000 espectadors).

  JORDI HEREU VISITA POLÒNIA El nou alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, protagonitza un gag del programa de sàtira política "Polònia". Hereu apareixerà acompanyat per Toni Soler, José Montilla (Sergi Mas) i els actors Queco Novell i Cesc Casanovas, que intentaran imitar in situ l'alcalde de Barcelona. Entre altes notícies, aquesta setmana "Polònia" es fa ressò de la gestió de l'aeroport del Prat, de l'arribada de "cayucos" a les Canàries i de les declaracions del papa respecte a l'islam. D'altra banda, Ferran Adrià i Carme Ruscalleda inventaran un nou plat, el rei "Juan Carlos" visitarà "Felipe" i "Letizia", Joan Puigcercós discutirà a Carod-Rovira el lideratge d'Esquerra, i l'informatiu de Mateu Prados (Bruno Oro) recollirà altres notícies d'actualitat, com el possible contracte del Barça amb Puma i l'estrena de la pel·lícula "Salvador". Dijous passat "Polònia" va ser el programa més vist a Catalunya, amb un "share" del 28,6% (940.000 espectadors).

 • Polònia - 14/09/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 14/09/2006

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", torna a la graella de TV3 aquest dijous, a les 22.00, amb l'estrena de nous personatges. Entre altres novetats, l'actor Toni Albà s'integra a l'elenc del programa per parodiar el rei Joan Carles i al Papa Benet XVI; Bruno Oro interpretarà a Mateu Prats, un nou personatge que presentarà l'espai informatiu, "Polonews"; i Agnès Busquets es caracteritzarà de Carme Ruscalleda per compartir cuina i receptes amb Ferran Adrià.

  Per aquest primer programa de la temporada, també apareixerà en un "cameo" el jugador de la Penya i campió del món de bàsquet, Rudy Fernàndez.

  A més a més d'aquestes primícies, "Polònia" repetirà l'exit del format de la temporada passada: mitja hora de gags d'humor basats en l'actualitat política i social de la setmana. En concret, per aquest programa, s'incidirà en la diada, el nou càrrec de Joan Clos i la baixa de Diana Garrigosa del PSC, entre altres notícies.

  Tampoc faltaràn les imitacions de Pasqual Maragall, Mariano Rajoy, ZP i el príncep Felip (Queco Novell), José Montilla (Sergi Mas), la princesa Letizia (Agnès Busquets), Àngel Acebes i Artur Mas (Bruno Oro), Joan Clos, Eduardo Zaplana i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), el general Franco (Manel Lucas), Esperanza Aguirre (Lulú Palomares) i Josep Lluís Carod-Rovira (Xavier Noms).

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", torna a la graella de TV3 aquest dijous, a les 22.00, amb l'estrena de nous personatges. Entre altres novetats, l'actor Toni Albà s'integra a l'elenc del programa per parodiar el rei Joan Carles i al Papa Benet XVI; Bruno Oro interpretarà a Mateu Prats, un nou personatge que presentarà l'espai informatiu, "Polonews"; i Agnès Busquets es caracteritzarà de Carme Ruscalleda per compartir cuina i receptes amb Ferran Adrià. Per aquest primer programa de la temporada, també apareixerà en un "cameo" el jugador de la Penya i campió del món de bàsquet, Rudy Fernàndez. A més a més d'aquestes primícies, "Polònia" repetirà l'exit del format de la temporada passada: mitja hora de gags d'humor basats en l'actualitat política i social de la setmana. En concret, per aquest programa, s'incidirà en la diada, el nou càrrec de Joan Clos i la baixa de Diana Garrigosa del PSC, entre altres notícies. Tampoc faltaràn les imitacions de Pasqual Maragall, Mariano Rajoy, ZP i el príncep Felip (Queco Novell), José Montilla (Sergi Mas), la princesa Letizia (Agnès Busquets), Àngel Acebes i Artur Mas (Bruno Oro), Joan Clos, Eduardo Zaplana i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), el general Franco (Manel Lucas), Esperanza Aguirre (Lulú Palomares) i Josep Lluís Carod-Rovira (Xavier Noms).

 • Polònia - 06/07/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 06/07/2006

  JOSÉ MONTILLA, ÚLTIM CONVIDAT ESTRELLA DE "POLÒNIA"

  El ministre d'Indústria i candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, José M
  ontilla, és l'últim polític que visita el programa de sàtira política "Polònia".

  Aquest dijous, Montilla apareixerà durant uns moments i s'enfrontarà a la seva paròdia al programa, al personatge intepretat per Sergi Mas. Com a personatge central de l'actualitat, l'encara ministre també protagonitzarà altres esquetxos en què mirarà de trobar el seu carisma o imaginar-se com serà Catalunya l'any 2030 (amb Artur Mas de president).

  Atès que aquest serà el darrer "Polònia" de la temporada, tots els personatges principals seran presents en el programa: Ángel Acebes a la consulta del psicòleg, Joan Puigcercós i Josep-Lluís Carod-Rovira lluitant per imposar-se a les bases del partit, Artur Mas sobrevolant Catalunya com el Superman, Joaquim Nadal i Montserrat Tura marxant de vacances o Joan Clos alliçonant els turistes sobre la Sagrada Família. Sense oblidar Ferran Adrià, que cuinarà un plat molt especial: reducció de president Maragall en conserva.

  JOSÉ MONTILLA, ÚLTIM CONVIDAT ESTRELLA DE "POLÒNIA" El ministre d'Indústria i candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, José Montilla, és l'últim polític que visita el programa de sàtira política "Polònia". Aquest dijous, Montilla apareixerà durant uns moments i s'enfrontarà a la seva paròdia al programa, al personatge intepretat per Sergi Mas. Com a personatge central de l'actualitat, l'encara ministre també protagonitzarà altres esquetxos en què mirarà de trobar el seu carisma o imaginar-se com serà Catalunya l'any 2030 (amb Artur Mas de president). Atès que aquest serà el darrer "Polònia" de la temporada, tots els personatges principals seran presents en el programa: Ángel Acebes a la consulta del psicòleg, Joan Puigcercós i Josep-Lluís Carod-Rovira lluitant per imposar-se a les bases del partit, Artur Mas sobrevolant Catalunya com el Superman, Joaquim Nadal i Montserrat Tura marxant de vacances o Joan Clos alliçonant els turistes sobre la Sagrada Família. Sense oblidar Ferran Adrià, que cuinarà un plat molt especial: reducció de president Maragall en conserva.

 • Polònia - 22/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 22/06/2006

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", retrà homenatge al president Maragall.

  A banda d'explicar per què no torna a optar a la presidència de la Generalitat, Maragall també protagonitzarà alguns gags amb l'hipotètic candidat del PSC a la presidència, José Montilla. En aquest programa, a més a més, també s'estrenen les paròdies de Manuela de Madre, interpretada per Lulú Palomares i de Federico Jiménez Losantos, interpretat pel camaleònic Queco Novell.

  Tot i que Maragall és el protagonista indiscutible de la setmana, els efectes del referèndum també es deixaran notar en la nova entrega de Polònia. Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, i Josep Piqué i Àngel Acebes seran alguns dels tàndems que apareixeran en diversos gags. Tampoc faltaran a la cita els prínceps d'Espanya, Ferran Adrià i el general Franco.

  El programa de sàtira política dirigit i presentat per Toni Soler, "Polònia", retrà homenatge al president Maragall. A banda d'explicar per què no torna a optar a la presidència de la Generalitat, Maragall també protagonitzarà alguns gags amb l'hipotètic candidat del PSC a la presidència, José Montilla. En aquest programa, a més a més, també s'estrenen les paròdies de Manuela de Madre, interpretada per Lulú Palomares i de Federico Jiménez Losantos, interpretat pel camaleònic Queco Novell. Tot i que Maragall és el protagonista indiscutible de la setmana, els efectes del referèndum també es deixaran notar en la nova entrega de Polònia. Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, i Josep Piqué i Àngel Acebes seran alguns dels tàndems que apareixeran en diversos gags. Tampoc faltaran a la cita els prínceps d'Espanya, Ferran Adrià i el general Franco.

 • Polònia - 15/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 15/06/2006

  En aquesta edició, el programa oferirà una selecció dels millors gags referents a l'Estatut. Hi haurà esquetxos del tripartit fent-se el harakiri, de Zapatero i Mas prometent-se amor etern i de Carod i Piqué insultant-se per acabar votant "no" a l'Estatut.

  A més a més, "Polònia" també incorpora un nou reportatge de Mati Solé, la nova periodista del programa, interpretada per l'actriu Rosa Boladeras. En aquesta ocasió, va anar a un acte de CiU a Terrassa per entrevistar-se amb Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, i per comprovar la fidelitat dels simpatitzants de la federació.

  En aquesta edició, el programa oferirà una selecció dels millors gags referents a l'Estatut. Hi haurà esquetxos del tripartit fent-se el harakiri, de Zapatero i Mas prometent-se amor etern i de Carod i Piqué insultant-se per acabar votant "no" a l'Estatut. A més a més, "Polònia" també incorpora un nou reportatge de Mati Solé, la nova periodista del programa, interpretada per l'actriu Rosa Boladeras. En aquesta ocasió, va anar a un acte de CiU a Terrassa per entrevistar-se amb Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, i per comprovar la fidelitat dels simpatitzants de la federació.

 • Polònia - 08/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 08/06/2006

  El programa de sàtira política que presenta i dirigeix Toni Soler ha "fitxat" una reportera que cobrirà els actes de la campanya pel referèndum de l'Estatut. L'actriu Rosa Boladeras interpreta Mati Solé, una reportera que aquest mateix dijous presentarà un reportatge dels actes de campanya del PSC i d'Esquerra Republicana amb breus entrevistes a Pasqual Maragall i Josep-Lluís Carod-Rovira.

  Els continguts del Polònia d'aquest dijous se centren bàsicament en la campanya pel referèndum de l'Estatut. Així doncs, tots els polítics habituals del programa presentaran els seus espais gratuïts de publicitat electoral. Qui també farà una aparició estel·lar serà Lluís Llach, per presentar un nou hit de l'estiu que vincularà a la campanya pel "No" titulat "No Pas".

  A més a més, altres aspectes de l'actualitat com la fugida d'Iberia del Prat, o el patrocini de la selecció espanyola per part de La Caixa també tindran cabuda a Polònia. Sense oblidar-nos d'una nova recepta del millor cuiner del món, Ferran Adrià: aspersió de suc de tutti fruti carbònic.

  El programa de sàtira política que presenta i dirigeix Toni Soler ha "fitxat" una reportera que cobrirà els actes de la campanya pel referèndum de l'Estatut. L'actriu Rosa Boladeras interpreta Mati Solé, una reportera que aquest mateix dijous presentarà un reportatge dels actes de campanya del PSC i d'Esquerra Republicana amb breus entrevistes a Pasqual Maragall i Josep-Lluís Carod-Rovira. Els continguts del Polònia d'aquest dijous se centren bàsicament en la campanya pel referèndum de l'Estatut. Així doncs, tots els polítics habituals del programa presentaran els seus espais gratuïts de publicitat electoral. Qui també farà una aparició estel·lar serà Lluís Llach, per presentar un nou hit de l'estiu que vincularà a la campanya pel "No" titulat "No Pas". A més a més, altres aspectes de l'actualitat com la fugida d'Iberia del Prat, o el patrocini de la selecció espanyola per part de La Caixa també tindran cabuda a Polònia. Sense oblidar-nos d'una nova recepta del millor cuiner del món, Ferran Adrià: aspersió de suc de tutti fruti carbònic.

 • Polònia - 01/06/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 01/06/2006

  El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, fa un cameo en el programa de sàtira política, "Polònia", dirigit per Toni Soler. Benach modera una conversa entre Pasqual Maragall, Toni Soler i Joan Puigcercós. El líder d'Esquerra Republicana, és precisament, un nou personatge que s'afegeix a la llarga llista de polítics imitats per l'actor Cesc Casanovas. De fet, Puigcercós i Carod protagonitzen un gag on es barallen per liderar Esquerra Republicana.

  Altres personatges d'aquest programa són la consellera Tura, a qui robaran alguns objectes mentre fa una roda de premsa; Pasqual Maragall, que tindrà un somni premonitori; el Papa Benet XVI i el millor cuiner del món, Ferran Adrià, que inventarà el plat més refrescant de l'estiu: frigopeus de porc.

  El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, fa un cameo en el programa de sàtira política, "Polònia", dirigit per Toni Soler. Benach modera una conversa entre Pasqual Maragall, Toni Soler i Joan Puigcercós. El líder d'Esquerra Republicana, és precisament, un nou personatge que s'afegeix a la llarga llista de polítics imitats per l'actor Cesc Casanovas. De fet, Puigcercós i Carod protagonitzen un gag on es barallen per liderar Esquerra Republicana. Altres personatges d'aquest programa són la consellera Tura, a qui robaran alguns objectes mentre fa una roda de premsa; Pasqual Maragall, que tindrà un somni premonitori; el Papa Benet XVI i el millor cuiner del món, Ferran Adrià, que inventarà el plat més refrescant de l'estiu: frigopeus de porc.

 • Polònia - 25/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 25/05/2006

  Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà el programa i tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall (interpretat per Queco Novell) i preguntar-li pels motius del trencament del tripartit. Un altre dels integrants del tripartit, Joan Saura, patirà unes estranyes transformacions que deixaran Maragall preocupat. I, amb la vista posada en el referèndum, el programa engega una secció que mirarà d'explicar el nou estatut als espectadors.

  A més de tot això, el general Franco recordarà l'entrevista que va tenir amb Adolf Hitler a Hendaia; el papa Benet XVI ensenyarà com han estat les celebracions del seu primer any al Vaticà, i Ferran Adrià es tornarà a posar darrere dels fogons per continuar sorprenent amb noves receptes.

  Josep-Lluís Carod-Rovira visitarà el programa i tindrà l'oportunitat de saludar el president Maragall (interpretat per Queco Novell) i preguntar-li pels motius del trencament del tripartit. Un altre dels integrants del tripartit, Joan Saura, patirà unes estranyes transformacions que deixaran Maragall preocupat. I, amb la vista posada en el referèndum, el programa engega una secció que mirarà d'explicar el nou estatut als espectadors. A més de tot això, el general Franco recordarà l'entrevista que va tenir amb Adolf Hitler a Hendaia; el papa Benet XVI ensenyarà com han estat les celebracions del seu primer any al Vaticà, i Ferran Adrià es tornarà a posar darrere dels fogons per continuar sorprenent amb noves receptes.

 • Polònia - 18/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 18/05/2006

  EL CONSELLER SAURA VISITA POLÒNIA

  El conseller de relacions institucionals, Joan Saura, visita Polònia aquest dijous. En el seu passeig a
  companyat pel presentador i director del programa, Toni Soler, el conseller es trobarà amb el president Maragall i amb Josep Lluís Carod-Rovira, absolutament dolgut per l'expulsió dels consellers d'Esquerra Republicana del govern.

  A banda d'aquesta visita, Polònia també mostrarà com han viscut la final de París tots els personatges del programa, des de Zapatero fins a Ferran Adrià. Un altre dels protagonistes d'aquesta edició de Polònia serà el minitre José Montilla, un polític que sona en les travesses per ocupar la candidatura a la presidencia de la Generalitat en detriment de Pasqual Maragall. Joan Clos, els prínceps, Mònica Terribas i Ferran Adrià acompanyat de Carme Ruscalleda, també protagonitzaran diversos gags d'aquesta nova edició del programa de sàtira política.

  EL CONSELLER SAURA VISITA POLÒNIA El conseller de relacions institucionals, Joan Saura, visita Polònia aquest dijous. En el seu passeig acompanyat pel presentador i director del programa, Toni Soler, el conseller es trobarà amb el president Maragall i amb Josep Lluís Carod-Rovira, absolutament dolgut per l'expulsió dels consellers d'Esquerra Republicana del govern. A banda d'aquesta visita, Polònia també mostrarà com han viscut la final de París tots els personatges del programa, des de Zapatero fins a Ferran Adrià. Un altre dels protagonistes d'aquesta edició de Polònia serà el minitre José Montilla, un polític que sona en les travesses per ocupar la candidatura a la presidencia de la Generalitat en detriment de Pasqual Maragall. Joan Clos, els prínceps, Mònica Terribas i Ferran Adrià acompanyat de Carme Ruscalleda, també protagonitzaran diversos gags d'aquesta nova edició del programa de sàtira política.

 • Polònia - 11/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 11/05/2006

  Maragall explica la fi del tripartit a Polònia

  "Polònia", dirigit i presentat per Toni Soler, és el marc idoni perquè el president de la
  Generalitat, Pasqual Maragall (intepretat per Queco Novell), expliqui en un missatge institucional les raons de la fi del tripartit. D'altra banda, Maragall, Carod-Rovira i Joan Saura escenificaran la mort del govern sota la direcció de Toni Soler i l'atenta mirada del conseller de Política territorial "real", Joaquim Nadal, que visita el programa per fer un cameo amb el seu alter ego a Polònia (intepretat per Cesc Casanovas).

  A aquestes situacions s'afegeixen altres gags d'actualitat com la celebració del títol de Lliga del Barça i l'idili polític entre Zapatero i Mas, o un nou esquetx protagonitzat per Ferran Adrià.

  Maragall explica la fi del tripartit a Polònia "Polònia", dirigit i presentat per Toni Soler, és el marc idoni perquè el president de la Generalitat, Pasqual Maragall (intepretat per Queco Novell), expliqui en un missatge institucional les raons de la fi del tripartit. D'altra banda, Maragall, Carod-Rovira i Joan Saura escenificaran la mort del govern sota la direcció de Toni Soler i l'atenta mirada del conseller de Política territorial "real", Joaquim Nadal, que visita el programa per fer un cameo amb el seu alter ego a Polònia (intepretat per Cesc Casanovas). A aquestes situacions s'afegeixen altres gags d'actualitat com la celebració del títol de Lliga del Barça i l'idili polític entre Zapatero i Mas, o un nou esquetx protagonitzat per Ferran Adrià.

 • Polònia - 04/05/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 04/05/2006

  L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, visita aquest dijous el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, "Polònia". Clos apareixerà al principi del programa, i entre altres coses, amenaçarà Toni Soler de posar-li una multa perquè té el cotxe mal aparcat. L'alcalde serà saludat per altres personatges habituals de "Polònia", com Joan Saura i Pasqual Maragall.

  A banda d'aquesta aparició, del programa de demà en destaquen gags com els protagonitzats per Ferran Adrià preparant un nou plat, Benet XVI celebrant el primer aniversari de papat, Rajoy explicant a Acebes les noves directrius del PP i tots els polítics catalans fent cua al despatx de Joan Laporta per aconseguir entrades per la final de París.

  L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, visita aquest dijous el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, "Polònia". Clos apareixerà al principi del programa, i entre altres coses, amenaçarà Toni Soler de posar-li una multa perquè té el cotxe mal aparcat. L'alcalde serà saludat per altres personatges habituals de "Polònia", com Joan Saura i Pasqual Maragall. A banda d'aquesta aparició, del programa de demà en destaquen gags com els protagonitzats per Ferran Adrià preparant un nou plat, Benet XVI celebrant el primer aniversari de papat, Rajoy explicant a Acebes les noves directrius del PP i tots els polítics catalans fent cua al despatx de Joan Laporta per aconseguir entrades per la final de París.

 • Polònia - 27/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 27/04/2006

  La periodista i directora de "La nit al dia" (TV3), Mònica Terribas, és la convidada del programa de sàtira "Polònia" d'aquest dijous. Terribas respondrà a un qüestionari a la secció "Som una clo-nació" i posteriorment farà un cameo acompanyada de Toni Soler i de la princesa Letícia. D'altra banda, l'escriptora Maria de la Pau Janer també apareixerà en un gag competint en vendes amb el president Maragall durant la diada de Sant Jordi. Janer de la seva darrera novel·la, premi Planeta, i Pasqual Maragall de l'estatut.

  En l'edició de demà, s'estrena una nova paròdia, la del conseller Joaquim Nadal, que interpreta l'actor Cesc Casanovas. En el seu primer gag, Nadal establirà un rècord mundial de resposta lenta.

  La darrera remodelació del govern i l'estatut seran els principals temes d'actualitat que seran tractats en diversos gags. Mariano Rajoy, l'exministre Bono, Josep Piqué, Artur Mas i Àngel Acebes són alguns dels protagonistes del "Polònia" de demà.

  La periodista i directora de "La nit al dia" (TV3), Mònica Terribas, és la convidada del programa de sàtira "Polònia" d'aquest dijous. Terribas respondrà a un qüestionari a la secció "Som una clo-nació" i posteriorment farà un cameo acompanyada de Toni Soler i de la princesa Letícia. D'altra banda, l'escriptora Maria de la Pau Janer també apareixerà en un gag competint en vendes amb el president Maragall durant la diada de Sant Jordi. Janer de la seva darrera novel·la, premi Planeta, i Pasqual Maragall de l'estatut. En l'edició de demà, s'estrena una nova paròdia, la del conseller Joaquim Nadal, que interpreta l'actor Cesc Casanovas. En el seu primer gag, Nadal establirà un rècord mundial de resposta lenta. La darrera remodelació del govern i l'estatut seran els principals temes d'actualitat que seran tractats en diversos gags. Mariano Rajoy, l'exministre Bono, Josep Piqué, Artur Mas i Àngel Acebes són alguns dels protagonistes del "Polònia" de demà.

Anar al contingut