• Polònia - 04/06/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 04/06/2020

  Aquesta setmana, a "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza), Quim Torra (Ivan Labanda) i Ada Colau (Agnès Busquets) busquen una solució per evitar el tancament de les fàbriques de Nissan a Barcelona.

  Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. I Pere Aragonès (Cesc Casanovas) descobrirà què és un "pagafantes", en veure que al seu extracte bancari hi ha diversos càrrecs que no ha fet ell.

  Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) tindrà la seva primera sessió amb un "coach" per intentar controlar la ira. Deixarà de banda els insults?

  Després que un membre de Vox hagi demanat públicament un cop d'estat, el rei Felip (Pep Plaza) demanarà consell al seu pare per saber com cal actuar en aquests casos.

  El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya presenta un anunci nou per informar sobre l'ús de les mascaretes, en vista que els ciutadans no saben fer-ne un bon ús.

  Francisco Franco (Manel Lucas) vindrà des del passat per presentar-nos "Cloacax, el detergent que embruta", la solució per acabar amb tot el que fa olor de democràcia.

  El presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament.

  Barcelona aspira a ser la seu del Centre Europeu de Prediccions Meteorològiques i Tomàs Molina (David Olivares) s'hi postula com a president.

  Finalment, després del fitxatge de Montilla, Zapatero (Queco Novell) també voldrà fitxar per una companyia energètica. Ho aconseguirà?

  Aquesta setmana, a "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza), Quim Torra (Ivan Labanda) i Ada Colau (Agnès Busquets) busquen una solució per evitar el tancament de les fàbriques de Nissan a Barcelona. Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. I Pere Aragonès (Cesc Casanovas) descobrirà què és un "pagafantes", en veure que al seu extracte bancari hi ha diversos càrrecs que no ha fet ell. Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) tindrà la seva primera sessió amb un "coach" per intentar controlar la ira. Deixarà de banda els insults? Després que un membre de Vox hagi demanat públicament un cop d'estat, el rei Felip (Pep Plaza) demanarà consell al seu pare per saber com cal actuar en aquests casos. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya presenta un anunci nou per informar sobre l'ús de les mascaretes, en vista que els ciutadans no saben fer-ne un bon ús. Francisco Franco (Manel Lucas) vindrà des del passat per presentar-nos "Cloacax, el detergent que embruta", la solució per acabar amb tot el que fa olor de democràcia. El presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament. Barcelona aspira a ser la seu del Centre Europeu de Prediccions Meteorològiques i Tomàs Molina (David Olivares) s'hi postula com a president. Finalment, després del fitxatge de Montilla, Zapatero (Queco Novell) també voldrà fitxar per una companyia energètica. Ho aconseguirà?

 • Polònia - 28/05/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 28/05/2020

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà el seu curs de màgia online: "Màgic Sánchez", on ensenyarà els seus trucs per convertir-te en el millor il·lusionista. Trucs com ara fer desaparèixer el cap de la Guàrdia Civil.

  Hi haurà un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. I Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern.

  Després de col·lapsar Madrid amb cotxe, Vox es prepara per a una nova manifestació. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) valoraran com poden anar més enllà aquesta vegada.

  El programa continuarà endinsant-se en el meravellós món de les fases de la desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell).

  L'alcaldessa Ada Colau (Agnès Busquets) explicarà els motius pels quals cal donar suport a aquells que més ho necessiten. Com és el cas del dissenyador Nacho Padilla, responsable del polèmic cartell "Barcelona té molt poder".

  "Polònia" també intentarà desxifrar un nou misteri amb l'expert Sebastià D'Arbó (Cesc Casanovas). On ha anat a parar la gent que aplaudia als balcons?

  I es descobrirà que Quim Torra (Ivan Labanda) ha contractat una traductora personal que li tradueix els missatges a llenguatge republicà.

  Finalment, es podrà viure la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats. I, a més, se sabrà com les orquestres estan versionant algunes cançons de l'estiu per adaptar-les a la nova normativa d'ús de platges.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà el seu curs de màgia online: "Màgic Sánchez", on ensenyarà els seus trucs per convertir-te en el millor il·lusionista. Trucs com ara fer desaparèixer el cap de la Guàrdia Civil. Hi haurà un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. I Pablo Casado (David Marcé) participarà en el concurs "Pasapalabra" amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. Després de col·lapsar Madrid amb cotxe, Vox es prepara per a una nova manifestació. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) valoraran com poden anar més enllà aquesta vegada. El programa continuarà endinsant-se en el meravellós món de les fases de la desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell). L'alcaldessa Ada Colau (Agnès Busquets) explicarà els motius pels quals cal donar suport a aquells que més ho necessiten. Com és el cas del dissenyador Nacho Padilla, responsable del polèmic cartell "Barcelona té molt poder". "Polònia" també intentarà desxifrar un nou misteri amb l'expert Sebastià D'Arbó (Cesc Casanovas). On ha anat a parar la gent que aplaudia als balcons? I es descobrirà que Quim Torra (Ivan Labanda) ha contractat una traductora personal que li tradueix els missatges a llenguatge republicà. Finalment, es podrà viure la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats. I, a més, se sabrà com les orquestres estan versionant algunes cançons de l'estiu per adaptar-les a la nova normativa d'ús de platges.

 • Polònia - 21/05/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 21/05/2020

  Aquesta setmana descobrirà com han anat les negociacions entre Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) per mirar d'arribar a un acord sobre la pròrroga de l'estat d'alarma.

  El programa analitzarà les últimes novetats del confinament amb Fernando Simón (Queco Novell), que detallarà com funciona la desescalada segons quina sigui la vostra comunitat autònoma.

  Ada Colau (Agnès Busquets) protagonitzarà la rumba de "Barna ja no és contagiosa" per demanar que dilluns vinent Barcelona ja pugui passar a la fase 1.

  Qui no respecta les fases és Inés Arrimadas (Lara Díez), que se saltarà la llei i ho aprofitarà per marxar a la seva segona residència.

  Una bona part del país ja està en la fase 1 del desconfinament i molts grups d'amics han pogut retrobar-se, sempre que ho facin un màxim de 10 persones. Veurem així el drama de l'amic número 11.

  Continuen les manifestacions contra el govern espanyol al barri de Salamanca. Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà un dels manifestants per parlar sobre les protestes. També sonarà el nou himne dels que protesten: "l'himne dels cayetanos".

  Durant el confinament, els avis de Catalunya han tingut temps per recuperar les seves passions perquè ja no s'han de fer càrrec dels nets. Per això, han format un grup: l'AVI (Associació d'Avis Indignats) i amenacen amb represàlies.

  Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) parodiarà la mítica escena de Bubba a Forrest Gump, però, en lloc de gambes, ensenyarà com empassar-se gripaus.

  "Polònia" demà trencarà "tabús" amb David Verdaguer (Pep Plaza), que ha dedicat un programa a conviure amb moribunds polítics, entre altres col·lectius desafavorits.

  Finalment, després que Marta Pascal ha decidit estripar el carnet del PDeCAT, rebrà la trucada de Duran Lleida (Xavi Serrano) per donar-li consells.

  Aquesta setmana descobrirà com han anat les negociacions entre Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) per mirar d'arribar a un acord sobre la pròrroga de l'estat d'alarma. El programa analitzarà les últimes novetats del confinament amb Fernando Simón (Queco Novell), que detallarà com funciona la desescalada segons quina sigui la vostra comunitat autònoma. Ada Colau (Agnès Busquets) protagonitzarà la rumba de "Barna ja no és contagiosa" per demanar que dilluns vinent Barcelona ja pugui passar a la fase 1. Qui no respecta les fases és Inés Arrimadas (Lara Díez), que se saltarà la llei i ho aprofitarà per marxar a la seva segona residència. Una bona part del país ja està en la fase 1 del desconfinament i molts grups d'amics han pogut retrobar-se, sempre que ho facin un màxim de 10 persones. Veurem així el drama de l'amic número 11. Continuen les manifestacions contra el govern espanyol al barri de Salamanca. Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà un dels manifestants per parlar sobre les protestes. També sonarà el nou himne dels que protesten: "l'himne dels cayetanos". Durant el confinament, els avis de Catalunya han tingut temps per recuperar les seves passions perquè ja no s'han de fer càrrec dels nets. Per això, han format un grup: l'AVI (Associació d'Avis Indignats) i amenacen amb represàlies. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) parodiarà la mítica escena de Bubba a Forrest Gump, però, en lloc de gambes, ensenyarà com empassar-se gripaus. "Polònia" demà trencarà "tabús" amb David Verdaguer (Pep Plaza), que ha dedicat un programa a conviure amb moribunds polítics, entre altres col·lectius desafavorits. Finalment, després que Marta Pascal ha decidit estripar el carnet del PDeCAT, rebrà la trucada de Duran Lleida (Xavi Serrano) per donar-li consells.

 • Polònia - 14/05/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 07/05/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 07/05/2020

  Aquesta setmana engeguem la vuitena edició del "Polònia des de casa", a ritme de la guitarra de Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrant una nova pròrroga de l'estat d'alarma.

  Ciutadans donarà suport al PSOE però, a canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) demanarà una sèrie de condicions per poder aprofitar els seus cartells.

  Se sabrà com ha anat la primera reunió telemàtica de la història del Tribunal Constitucional per parlar sobre els recursos de l'1 d'Octubre.

  L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), propulsarà un crowdfunding per reconstruir la catedral de Notre-Dame, que, per culpa del coronavirus, ha quedat aturada.

  José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) oferirà consells per gestionar la crisi i s'adonarà que Pedro Sánchez s'ha revelat com un digne successor seu.

  Al PDeCAT ha arribat el temut rebrot. I no és el del coronavirus. Artur Mas (David Marcé) detallarà les mesures higièniques per evitar que els membres de l'antiga Convergència s'encomanin del virus del cas Palau.

  Amb el confinament ha augmentat el consum de begudes alcohòliques. Un estudi recent ha descobert quin és el col·lectiu que està consumint tot l'alcohol: els mestres.

  I, per passar l'estona, durant aquestes setmanes que encara queden arriba el "Confinaparty", el joc de taula del confinament amb unes normes impossibles d'entendre.

  El programa acabarà amb la rumba d'"El mosso de balcó", protagonitzada pels rondinaires que es queixen de les males pràctiques dels ciutadans durant el desconfinament.

  Aquesta setmana engeguem la vuitena edició del "Polònia des de casa", a ritme de la guitarra de Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrant una nova pròrroga de l'estat d'alarma. Ciutadans donarà suport al PSOE però, a canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) demanarà una sèrie de condicions per poder aprofitar els seus cartells. Se sabrà com ha anat la primera reunió telemàtica de la història del Tribunal Constitucional per parlar sobre els recursos de l'1 d'Octubre. L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), propulsarà un crowdfunding per reconstruir la catedral de Notre-Dame, que, per culpa del coronavirus, ha quedat aturada. José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) oferirà consells per gestionar la crisi i s'adonarà que Pedro Sánchez s'ha revelat com un digne successor seu. Al PDeCAT ha arribat el temut rebrot. I no és el del coronavirus. Artur Mas (David Marcé) detallarà les mesures higièniques per evitar que els membres de l'antiga Convergència s'encomanin del virus del cas Palau. Amb el confinament ha augmentat el consum de begudes alcohòliques. Un estudi recent ha descobert quin és el col·lectiu que està consumint tot l'alcohol: els mestres. I, per passar l'estona, durant aquestes setmanes que encara queden arriba el "Confinaparty", el joc de taula del confinament amb unes normes impossibles d'entendre. El programa acabarà amb la rumba d'"El mosso de balcó", protagonitzada pels rondinaires que es queixen de les males pràctiques dels ciutadans durant el desconfinament.

 • Polònia - 30/04/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 30/04/2020

  Aquesta setmana el "Polònia" continuarà valorant com evoluciona la pandèmia i les seves conseqüències per a la població. Per exemple, el confinament ha provocat la reaparició d'algunes espècies salvatges a casa nostra que s'analitzaran a Confinational Geographic.

  Ara que els nens ja poden sortir a passejar, i que els adults podran fer-ho aviat, alguns col·lectius reivindicaran el seu dret a desconfinar-se a ritme de "Bella ciao".

  Donald Trump (Toni Albà), després d'aconsellar beure el lleixiu, donarà nous consells per acabar amb el coronavirus.

  Si d'alguna cosa serveixen les videotrucades a més de per comunicar-se, és per xafardejar com viu la gent. Fa uns dies es va descobrir com un periodista presumptament enganyava la seva parella i, ara, el centre de la polèmica és Gabriel Rufián (Ivan Labanda).

  Davant la fal·lera cuinera que ens ha agafat a tots, Alberto Chicote (Pep Plaza) ha decidit valorar els plats dels espectadors amb l'objectiu que es deixi la cuina com més aviat millor.

  Que estem menjant per sobre les nostres possibilitats ja no és notícia. Francisco Franco (Manel Lucas), n'és un clar exemple. Després de 36 anys de règim, ara ha perdut la figura i haurà de posar-se a fer fitness.

  A més, Tomàs Molina portarà el temps del desconfinament i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ensenyarà com fer manualitats per llançar-les als passejants que no respecten la distància de seguretat.

  Finalment, per alegrar una mica el confinament, l'Eugenio (Pep Plaza) presentarà acudits del confinament.

  Aquesta setmana el "Polònia" continuarà valorant com evoluciona la pandèmia i les seves conseqüències per a la població. Per exemple, el confinament ha provocat la reaparició d'algunes espècies salvatges a casa nostra que s'analitzaran a Confinational Geographic. Ara que els nens ja poden sortir a passejar, i que els adults podran fer-ho aviat, alguns col·lectius reivindicaran el seu dret a desconfinar-se a ritme de "Bella ciao". Donald Trump (Toni Albà), després d'aconsellar beure el lleixiu, donarà nous consells per acabar amb el coronavirus. Si d'alguna cosa serveixen les videotrucades a més de per comunicar-se, és per xafardejar com viu la gent. Fa uns dies es va descobrir com un periodista presumptament enganyava la seva parella i, ara, el centre de la polèmica és Gabriel Rufián (Ivan Labanda). Davant la fal·lera cuinera que ens ha agafat a tots, Alberto Chicote (Pep Plaza) ha decidit valorar els plats dels espectadors amb l'objectiu que es deixi la cuina com més aviat millor. Que estem menjant per sobre les nostres possibilitats ja no és notícia. Francisco Franco (Manel Lucas), n'és un clar exemple. Després de 36 anys de règim, ara ha perdut la figura i haurà de posar-se a fer fitness. A més, Tomàs Molina portarà el temps del desconfinament i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ensenyarà com fer manualitats per llançar-les als passejants que no respecten la distància de seguretat. Finalment, per alegrar una mica el confinament, l'Eugenio (Pep Plaza) presentarà acudits del confinament.

 • Polònia - 23/04/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 23/04/2020

  El "Polònia" continua analitzant l'actualitat i l'evolució del confinament.

  Alba Vergés (Agnès Busquets), Meritxell Budó (Mireia Portas)
  i Miquel Buch (David Olivares) explicaran les últimes novetats i el pla de desconfinament dels nens de Catalunya.

  I és que passar el confinament amb nens a casa no és gens fàcil. Si no, que l'hi preguntin a Jordi Pujol (Pep Plaza), que l'està passant amb els seus set fills.

  Després que a l'alcalde de Badalona l'hagin enxampat saltant-se el confinament, Xavier García Albiol (Fermí Fernández) es postula per tornar a ser alcalde i detalla com gestionaria la situació actual.

  Qui també provarà de saltar-se el confinament és Mariano Rajoy (Queco Novell), que assegura que té un pla infal·lible per fer-ho.

  Aquest any ens hem quedat sense Sant Jordi, però no sense llibres. Quim Monzó (Pep Plaza) presentarà una revisió dels clàssics de la literatura universal adaptada a l'actualitat.

  Carles Puigdemont aprofitarà el confinament per triar el nom del nou partit. Per fer-ho, jugarà una partida de Scrabble amb Pilar Rahola (Cesc Casanovas). I Pablo Casado (David Marcé) aprofita aquests dies per aconseguir el doctorat en Photoshop i ser un professional dels fotomuntatges.

  Davant la crisi econòmica, Bertín Osborne (Pep Plaza) farà un ERTO a la seva empresa.

  Després que la infanta Elena delectés els espectadors amb les seves habilitats musicals cantant "Resistiré", el rei Joan Carles voldrà demostrar que ell també té talent i n'oferirà la seva pròpia versió.

  Finalment, Marc Giró (David Marcé) donarà uns consells per fer les videoconferències més cuquis i que els participants deixin d'ensenyar papada.

  El "Polònia" continua analitzant l'actualitat i l'evolució del confinament. Alba Vergés (Agnès Busquets), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Miquel Buch (David Olivares) explicaran les últimes novetats i el pla de desconfinament dels nens de Catalunya. I és que passar el confinament amb nens a casa no és gens fàcil. Si no, que l'hi preguntin a Jordi Pujol (Pep Plaza), que l'està passant amb els seus set fills. Després que a l'alcalde de Badalona l'hagin enxampat saltant-se el confinament, Xavier García Albiol (Fermí Fernández) es postula per tornar a ser alcalde i detalla com gestionaria la situació actual. Qui també provarà de saltar-se el confinament és Mariano Rajoy (Queco Novell), que assegura que té un pla infal·lible per fer-ho. Aquest any ens hem quedat sense Sant Jordi, però no sense llibres. Quim Monzó (Pep Plaza) presentarà una revisió dels clàssics de la literatura universal adaptada a l'actualitat. Carles Puigdemont aprofitarà el confinament per triar el nom del nou partit. Per fer-ho, jugarà una partida de Scrabble amb Pilar Rahola (Cesc Casanovas). I Pablo Casado (David Marcé) aprofita aquests dies per aconseguir el doctorat en Photoshop i ser un professional dels fotomuntatges. Davant la crisi econòmica, Bertín Osborne (Pep Plaza) farà un ERTO a la seva empresa. Després que la infanta Elena delectés els espectadors amb les seves habilitats musicals cantant "Resistiré", el rei Joan Carles voldrà demostrar que ell també té talent i n'oferirà la seva pròpia versió. Finalment, Marc Giró (David Marcé) donarà uns consells per fer les videoconferències més cuquis i que els participants deixin d'ensenyar papada.

 • Polònia - 16/04/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 16/04/2020

  El "Polònia" continua confinat, però pendent de l'actualitat.

  Després que el govern espanyol enviés 1.714.000 mascaretes, Quim Torra (Iva
  n Labanda) trucarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) per queixar-se d'aquest número tan curiós.

  Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) es trucaran per saber com gestionarien ells la pandèmia.

  I després d'assabentar-se que Pedro Sánchez ha enviat la població a treballar, Pepe Rubianes (Queco Novell) vindrà del més enllà per recordar que treballar dignifica.

  Què podem fer aquest cap de setmana? Una nova agenda cultural donarà idees sobre les millors activitats per dur a terme sense moure's de casa.

  En una nova entrega del "Sense ficció", es donarà veu a un col·lectiu molt perjudicat durant el confinament i del qual ningú parla: les joguines.

  Durant aquestes setmanes, tothom ha tret a la llum el xef que porta a dins. Per això, Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) explicarà com es fa el seu pa de pessic. Aconseguirà trobar llevat?

  A banda de la cuina, també cal tenir temps per a l'esport. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) motivarà l'espectador amb les seves rutines per "assaltar el cel" a "Podemos Gym", el tutorial que desbancarà la mateixa Patry Jordan.

  Suportar un dia més de la cançó "Resistiré" està sent la part més difícil del confinament. Per sort, o no, Marta Sánchez (Judit Martín) delectarà el públic amb un nou himne dedicat a la pandèmia.

  Finalment, la veu del NO-DO (Pep Plaza) resumirà com està evolucionant la situació, després de més de 30 dies tancats a casa.

  El "Polònia" continua confinat, però pendent de l'actualitat. Després que el govern espanyol enviés 1.714.000 mascaretes, Quim Torra (Ivan Labanda) trucarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) per queixar-se d'aquest número tan curiós. Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) es trucaran per saber com gestionarien ells la pandèmia. I després d'assabentar-se que Pedro Sánchez ha enviat la població a treballar, Pepe Rubianes (Queco Novell) vindrà del més enllà per recordar que treballar dignifica. Què podem fer aquest cap de setmana? Una nova agenda cultural donarà idees sobre les millors activitats per dur a terme sense moure's de casa. En una nova entrega del "Sense ficció", es donarà veu a un col·lectiu molt perjudicat durant el confinament i del qual ningú parla: les joguines. Durant aquestes setmanes, tothom ha tret a la llum el xef que porta a dins. Per això, Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) explicarà com es fa el seu pa de pessic. Aconseguirà trobar llevat? A banda de la cuina, també cal tenir temps per a l'esport. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) motivarà l'espectador amb les seves rutines per "assaltar el cel" a "Podemos Gym", el tutorial que desbancarà la mateixa Patry Jordan. Suportar un dia més de la cançó "Resistiré" està sent la part més difícil del confinament. Per sort, o no, Marta Sánchez (Judit Martín) delectarà el públic amb un nou himne dedicat a la pandèmia. Finalment, la veu del NO-DO (Pep Plaza) resumirà com està evolucionant la situació, després de més de 30 dies tancats a casa.

 • Polònia - Especial Setmana Santa
  Veure vídeo

  Polònia - Especial Setmana Santa

  Bertín Osborne (Pep Plaza) no pensa quedar-se sense processó i ensenyarà com té intenció de fer la seva: la processó dels productes de Bertín.

  Quin temps farà aquests dies? Tomàs Molina (David Olivares) oferirà la predicció meteorològica tot i que no se'n podrà gaudir.

  Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas) se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que presenten contingut gratis per entretenir els ciutadans durant el confinament i presentarà la seva última pel·lícula.

  El futur és molt incert, però, per sort, el programa comptarà amb Susanna Astral (Judit Martín), que tornarà a tirar les cartes per resoldre tots els dubtes sobre la Covid-19.

  Tot i que no es pot sortir de casa, Artur Mas (David Marcé) rebrà una inesperada visita. Qui es deu haver saltat el confinament?

  El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) ha hagut de reinventar-se i s'ha convertit en "rider". Ara porta esmorzars a casa; concretament, a la de Pedro Sánchez (Pep Plaza).

  Mentrestant, des de casa, el rei Joan Carles (Toni Albà) mostrarà com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari domèstic.

  I els amants de l'art també tindran una dosi cultural. Ramon Gener (Ivan Labanda) mostrarà l'art que es pot trobar en el dia a dia del confinament.

  Finalment, Marie Kondo (Mireia Portas) oferirà uns consells pràctics per mantenir l'ordre i tenir la casa neta i ordenada.

  Bertín Osborne (Pep Plaza) no pensa quedar-se sense processó i ensenyarà com té intenció de fer la seva: la processó dels productes de Bertín. Quin temps farà aquests dies? Tomàs Molina (David Olivares) oferirà la predicció meteorològica tot i que no se'n podrà gaudir. Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas) se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que presenten contingut gratis per entretenir els ciutadans durant el confinament i presentarà la seva última pel·lícula. El futur és molt incert, però, per sort, el programa comptarà amb Susanna Astral (Judit Martín), que tornarà a tirar les cartes per resoldre tots els dubtes sobre la Covid-19. Tot i que no es pot sortir de casa, Artur Mas (David Marcé) rebrà una inesperada visita. Qui es deu haver saltat el confinament? El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) ha hagut de reinventar-se i s'ha convertit en "rider". Ara porta esmorzars a casa; concretament, a la de Pedro Sánchez (Pep Plaza). Mentrestant, des de casa, el rei Joan Carles (Toni Albà) mostrarà com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari domèstic. I els amants de l'art també tindran una dosi cultural. Ramon Gener (Ivan Labanda) mostrarà l'art que es pot trobar en el dia a dia del confinament. Finalment, Marie Kondo (Mireia Portas) oferirà uns consells pràctics per mantenir l'ordre i tenir la casa neta i ordenada.

 • Polònia - 02/04/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 26/03/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 19/03/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 12/03/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 12/03/2020

  Un "Polònia" de corones i virus

  Aquesta setmana, al "Polònia", sembla que PP, PSOE, VOX i Ciutadans deixaran les seves diferències de ban
  da per lluitar plegats per una bona causa: amagar els escàndols borbònics, per poder perpetuar "El reino sin fin".

  El caos arriba a la Zarzuela després que s'hagi confirmat un cas de coronavirus a l'escola de la Infanta Leonor. Per seguretat, la família reial s'haurà de confinar amb tota la gent amb qui hagin tingut contacte últimament.

  Quim Torra (Ivan Labanda) comença a prendre mesures per combatre el coronavirus a Catalunya. Ajornar actes és una prioritat, fins que es troba en la dicotomia d'ajornar la fira del càntir de Sant Fost de Campsentelles.

  El coronavirus és imparable, però això no impedeix que el poguem combatre amb estil. Marc Giró (David Marcé) ens donarà alguns consells per ser els malalts més cuquis.

  L'atenció mediàtica pel coronavirus està eclipsant els virus comuns. Per això, la grip, la varicel·la i la gastroenteritis fan teràpia grupal en sessions de virus anònims.

  Uns altres damnificats pel coronavirus són els tertulians. Pilar Rahola (Cesc Casanovas) arribarà a RAC1 i es trobarà que la seva cadira està ocupada.

  Bertín Osborne (Pep Plaza) intentarà demostrar que és un gran defensor del feminisme. Per fer-ho, es vestirà de dona durant 24 hores per sentir, en la seva pròpia pell, què és ser una dona.

  Carles Puigdemont (Queco Novell), Artur Mas (David Marcé), i Quim Torra (Ivan Labanda) captaran afiliats al més pur estil "Tres Estrelles" del Tricicle.

  Finalment, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), contagiat pel coronavirus, es quedarà confinat a casa i haurà de fer teletreball. Res l'impedirà seguir defensant Espanya des de casa.

  Un "Polònia" de corones i virus Aquesta setmana, al "Polònia", sembla que PP, PSOE, VOX i Ciutadans deixaran les seves diferències de banda per lluitar plegats per una bona causa: amagar els escàndols borbònics, per poder perpetuar "El reino sin fin". El caos arriba a la Zarzuela després que s'hagi confirmat un cas de coronavirus a l'escola de la Infanta Leonor. Per seguretat, la família reial s'haurà de confinar amb tota la gent amb qui hagin tingut contacte últimament. Quim Torra (Ivan Labanda) comença a prendre mesures per combatre el coronavirus a Catalunya. Ajornar actes és una prioritat, fins que es troba en la dicotomia d'ajornar la fira del càntir de Sant Fost de Campsentelles. El coronavirus és imparable, però això no impedeix que el poguem combatre amb estil. Marc Giró (David Marcé) ens donarà alguns consells per ser els malalts més cuquis. L'atenció mediàtica pel coronavirus està eclipsant els virus comuns. Per això, la grip, la varicel·la i la gastroenteritis fan teràpia grupal en sessions de virus anònims. Uns altres damnificats pel coronavirus són els tertulians. Pilar Rahola (Cesc Casanovas) arribarà a RAC1 i es trobarà que la seva cadira està ocupada. Bertín Osborne (Pep Plaza) intentarà demostrar que és un gran defensor del feminisme. Per fer-ho, es vestirà de dona durant 24 hores per sentir, en la seva pròpia pell, què és ser una dona. Carles Puigdemont (Queco Novell), Artur Mas (David Marcé), i Quim Torra (Ivan Labanda) captaran afiliats al més pur estil "Tres Estrelles" del Tricicle. Finalment, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), contagiat pel coronavirus, es quedarà confinat a casa i haurà de fer teletreball. Res l'impedirà seguir defensant Espanya des de casa.

 • Polònia - 05/03/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 27/02/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 27/02/2020

  L'espai de sàtira política "Polònia", arribarà, en exclusiva, un capítol nou de "Bricoheroes". Jair Domínguez i en Peyu mostraran com es construeix una taula de diàleg suficientment forta per aguantar ganivetades. Aconseguiran unir totes les peces?

  Després d'haver-se fet la taula de diàleg, Miquel Iceta (Ivan Labanda) sortirà feliç al carrer per cantar "Don't Stop the Feeling", proclamant als quatre vents que ja s'han solucionat tots els problemes dels catalans.

  I la dreta espanyola també donarà la seva pròpia versió sobre aquesta taula entre el govern espanyol i la Generalitat. Ho faran de la millor manera que saben fer, amb un NO-DO.

  Mentrestant, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) estan disposats a demostrar que Espanya és una, i no cinquanta-una. Per fer-ho, Ortega Smith es propulsarà a 10.000 metres amb un coet per fer fotos des de l'espai.

  Després de la prohibició de fer servir la imatge dels famosos per a anuncis d'apostes, Carlos Sobera (Fermí Fernández) haurà d'adaptar-se a fer anuncis d'altres tipus de productes, com ara, de sopes de sobre.

  Artur Mas (David Marcé) ja ha sortit a tots els mitjans per dir que no es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions. Per si no ha quedat prou clar, també ho cantarà a ritme de Mecano.

  I Carles Puigdemont (Queco Novell) ja és camí de Perpinyà. Fernando Grande-Marlaska (Albert Mèlich) mirarà d'enganyar-lo perquè travessi la frontera espanyola fent-se passar per gendarme.

  L'espai de sàtira política "Polònia", arribarà, en exclusiva, un capítol nou de "Bricoheroes". Jair Domínguez i en Peyu mostraran com es construeix una taula de diàleg suficientment forta per aguantar ganivetades. Aconseguiran unir totes les peces? Després d'haver-se fet la taula de diàleg, Miquel Iceta (Ivan Labanda) sortirà feliç al carrer per cantar "Don't Stop the Feeling", proclamant als quatre vents que ja s'han solucionat tots els problemes dels catalans. I la dreta espanyola també donarà la seva pròpia versió sobre aquesta taula entre el govern espanyol i la Generalitat. Ho faran de la millor manera que saben fer, amb un NO-DO. Mentrestant, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) estan disposats a demostrar que Espanya és una, i no cinquanta-una. Per fer-ho, Ortega Smith es propulsarà a 10.000 metres amb un coet per fer fotos des de l'espai. Després de la prohibició de fer servir la imatge dels famosos per a anuncis d'apostes, Carlos Sobera (Fermí Fernández) haurà d'adaptar-se a fer anuncis d'altres tipus de productes, com ara, de sopes de sobre. Artur Mas (David Marcé) ja ha sortit a tots els mitjans per dir que no es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions. Per si no ha quedat prou clar, també ho cantarà a ritme de Mecano. I Carles Puigdemont (Queco Novell) ja és camí de Perpinyà. Fernando Grande-Marlaska (Albert Mèlich) mirarà d'enganyar-lo perquè travessi la frontera espanyola fent-se passar per gendarme.

Anar al contingut