• Polònia - 22/10/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 22/10/2009

  Joan Herrera es fa invisible i el president Montilla cada vegada és més gris. Per la seva banda, Paco Camps entona "Paciènciaaaaa". Comentem la sortida de Montserrrat Nebrera i fem un gag de Fèlix Millet a "A la presó". Josep Cuní entrevista Marina Geli, de qui se sospita que té la grip A. Cristina Kirchner és la següent a entrar a la casa d'"El Gran Líder". I com sempre, en Molina, avui fent el temps a la carta, i en Montilla, que ja nota el fred hivernal.

 • Polònia - 15/10/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 15/10/2009

  Al programa d'avui, us mostrarem imatges exclusives de la trobada entre Zapatero i Obama a Washington. Mentrestant, Mariano Rajoy i Francisco Camps es decideixen a fer neteja i, a la seu d'Esquerra, Carod i Puigcercós versionen el gran èxit de l'estiu en un nou himne polac: "Tu mai". A més, es donaran a conèixer detalls de la infància de Fèlix Millet i es mostrarà un nou capítol d'"El Gran Líder", amb la primera expulsió del concurs. Qui serà el primer a abandonar la casa?

 • Polònia - 08/10/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 08/10/2009

  En aquesta edició, el programa fa un experiment: Tanca els principals líders mundials sota un mateix sostre per fer-los conviure durant setmanes amb les seves diferències i les seves dèries. Hi haurà batusses? Naixerà l'amor? No us perdeu les primeres hores de dura i divertida convivència!

 • Polònia - 01/10/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 01/10/2009

  Avui a "Polònia", les filles de Zapatero visiten el plató i ens descobreixen el peculiar secret que amaga el seu pare. Puigcercós i el president Montilla discrepen sobre els informes elaborats per ordre de la Generalitat. D'altra banda, a Ruiz-Gallardón se li apareix el fantasma de Maragall la nit abans de saber si Madrid serà triada com a seu olímpica. Què és això tan important que li ha de confessar l'expresident i alcalde de Barcelona '92? A més a més, arriba un nou Artur Mas a Polònia i Carod i Duran tracten d'esbrinar de quin peu calça: serà més o menys sobiranista que l'anterior? Aquesta nit, la resposta. També visitaran "Polònia" Francisco Camps, Ferran Monegal i Tomàs Molina, entre d'altres.

 • Polònia - 24/09/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 24/09/2009

  TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el papa Benet XVI (Toni Albà) intenta aconseguir la vacuna de la grip amb resultats catastròfics. D'altra banda, Jordi Pujol (Calos Latre), fart de tot, decideix abandonar Catalunya sense sortir de casa en un viatge força peculiar. A més, el president Zapatero (Queco Novell) obté 15.000 milions que necessita el seu govern, i Joan Saura (Fermí Fernández) ensenya al seu successor, Joan Herrera (Xavier Serrano), tot el que ha de tenir un bon líder d'Iniciativa... sense gaire èxit. Hi haurà imatges exclusives del 'Cas Millet' i de l'actuació mai vista de Fidel Castro (Bruno Oro) al concert per la Pau de l'Havana. També visitaran "Polònia" Ferran Monegal (Jordi Ríos), Tomàs Molina (David Olivares) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

 • Polònia - 17/09/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 17/09/2009

  Adolf Hitler (David Olivares) torna a ocupar Polònia 70 anys després de la primera invasió. Podrà en Toni Soler fer-lo fora? A més, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) tenen problemes per donar suport al referèndum d'Arenys, i Joan Saura (Cesc Casanovas) decideix buscar-se un substitut. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) visita el TC per saber què passa amb l'Estatut. El programa desvelarà com han estat les vacances de la família reial, avançarà com acabarà l'alcalde Hereu (David Olivares) amb la prostitució al carrer i presentarà en societat la nova mà dreta de Rajoy, María Dolores de Cospedal (Álex Palomo). També visitaran "Polònia" Tomàs Molina (David Olivares), Francesc Mauri (Carlos Latre) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

 • Polònia - 16/07/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 16/07/2009

  En el darrer programa de la temporada, Soler i el president Montilla (Sergi Mas) parlaran sobre el nou acord de finançament i també donaran pas als millors gags de la temporada en un programa especial de 45 minuts.

 • Polònia - 09/07/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 09/07/2009

  Avui l'últim capítol de la temporada de "Polònia", que arriba sense un acord definitiu pel finançament. És per això que els principals líders catalans es disfressen de pollastre. D'altra banda, Lluís Llach s'adapta als nous temps i edita el seu propi videojoc.

 • Polònia - 02/07/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 02/07/2009

  En aquesta edició, Carod s'ho munta per colar-se al camerino de Bono. El vicepresident del Govern supera tots els obstacles per entrar dins el camerino del líder d'U2 i demanar-li un favor molt especial... El líder de CiU es posa dur amb Montilla i Zapatero i diu que no acceptarà cap proposta sobre finançament que presenti el govern central. A més, què va fer Montilla quan es va quedar atrapat en un ascensor amb el príncep Felip i la Letizia? Molt més del que et puguis imaginar. "Polònia" t'ho explica amb tots els pèls i senyals. Com que fa molta calor, el Molina se n'ha anat a la platja a fer la previsió del temps. I aprofita l'avinentesa per donar consells sobre el que pots fer per evitar que se't mengin les meduses, perquè el sol no et deixi com una botifarra a la brasa, etc.

 • Polònia - 25/06/2009
  Veure vídeo

  Polònia - 25/06/2009

  En aquesta edició, preveient que l'acord sobre finançament serà dolent, Montilla i els seus consellers debaten a qui encolomen el marró d'explicar a l'opinió pública la xifra que han hagut d'acceptar. De cara a les properes eleccions autonòmiques, Mariano Rajoy es planta en una família catalana per conèixer la realitat del país. Però la família en què ha aterrat no és exactament una típica família catalana... A més, la inauguració de la planta dessalinitzadora del Prat de Llobregat es converteix en un gran debat sobre a qui correspon el mèrit. Les reivindicacions de l'èxit arribaran fins a personatges insospitables. En aquest programa arriba l'esperat debut del meteoròleg Francesc Mauri, que ve a queixar-se del tracte que li dóna el Tomàs Molina.

 • Polònia - 23/02/2006
  Veure vídeo