• Polònia - 16/12/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 16/12/2010

  En aquesta edició, Núria de Gispert és investida presidenta del Parlament. Mentrestant el president Zapatero vol solucionar el problema del PSC amb la seva nova manera de fer les coses: militaritzant-lo. D'altra banda, Joan Puigcercós posa a prova la confiança de les bases del partit, se sotmet a un judici molt especial i es converteix en Joana d'ERC, una nova versió del clàssic.

 • Polònia - 09/12/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 09/12/2010

  En aquesta edició, Zapatero i Chacón s'enfronten a la vaga de controladors aeris, alhora que han d'ajudar a aterrar un avió que va molt perdut, el del PSC. Mentrestant, a Joan Saura li arriba l'hora de deixar la conselleria d'Interior i de tornar la seva placa.

 • Polònia - 25/11/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 25/11/2010

  En aquesta edició prèvia a les eleccions, els protagonistes són els candidats a la presidència de la Generalitat, amb un debat a sis marcat per les quotes electorals. A més, el "Polònia" sí que tindrà el seu cara a cara entre Artur Mas i José Montilla amb l'omnipresent Josep Cuní intentant posar-hi ordre. Ho aconseguirà?

 • Polònia 18/11/2010
  Veure vídeo

  Polònia 18/11/2010

  Mariano Rajoy (Queco Novell) es transforma en el nou heroi espanyol, "Recurro Jiménez", per recórrer totes les lleis que no són del seu gust. Mentrestant, tots els candidats catalans encaren la recta final de la campanya i imaginen el seu futur l'endemà de les eleccions al Parlament.

 • Polònia - 11/11/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 11/11/2010

  En aquesta edició, "Polònia" rep la visita d'Artur Mas, amb què el candidat de CiU tanca la ronda d'intervencions dels caps de llista que es presenten a les pròximes eleccions. El gran protagonista del programa és el papa Benet XVI i la seva visita a Barcelona.

 • Polònia - 04/11/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 04/11/2010

  En aquesta edició rep la visita del president de la Generalitat i candidat del PSC, José Montilla. Montilla intentarà posar ordre en una reunió del seu govern, amb Carod-Rovira, Joan Saura, Marina Geli i Ernest Maragall. Ho aconseguirà? I el que és més important: farà algun "xist"? A més, Albert Om és "El convidat" a la ciutat del Vaticà, on passarà uns dies amb el papa i l'ajudarà a preparar la seva visita a Barcelona.

 • Polònia - 28/10/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 28/10/2010

  Segueixen les visites dels candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya al "Polònia". Joan Puigcercós, el líder d'ERC, s'atreveix a debatre amb els tertulians d'"El gato al agua". A més, José Montilla (Sergi Mas), Carod-Rovira (Toni Albà) i Joan Saura (Cesc Casanovas) reediten l'harakiri del tripartit 4 anys després, i Duran i Lleida (Xavi Serrano) viatja a Roma per impartir classes de català al papa (Toni Albà).

 • Polònia - 21/10/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 21/10/2010

  En aquesta edició segueixen les visites dels candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya. La candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, tindrà una trobada amb Mariano Rajoy en què intentaran decidir un bon cartell electoral per a la campanya. A més, l'última hora del nou canvi de govern de Zapatero, i Montilla i Artur Mas visiten el plató de "Sálvame", on fan un cara a cara amb Jorge Javier Vázquez de moderador.

 • Polònia - 14/10/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 14/10/2010

  En aquesta edició segueixen les visites dels candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Aquesta setmana és Joan Herrera, candidat d'ICV, el que visita el plató de "Polònia", on Joan Saura ho aprofitarà per donar-li alguns consells de cara a la campanya electoral. A més, Oriol Pujol i Miquel Iceta entrenen Artur Mas i José Montilla per al possible debat cara a cara. Mariano Rajoy promet no deixar mai sola Alícia Sánchez-Camacho.

 • Polònia 08/10/2010
  Veure vídeo

  Polònia 08/10/2010

  Comencen les visites dels candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya. El primer que passarà pel programa és Albert Rivera, candidat de Ciutadans, que farà una visita a Xavi Bosch al sempre incòmode plató d'"Àgora". A més, se sabrà tota la veritat de la tria de Montserrat Tura com a número dos del PSC. Artur Mas ensenya el seu peculiar cartell electoral a Oriol Pujol, i Joan Herrera i Dolors Camats intenten trobar un cartell que ajudi Iniciativa.

 • Polònia - 30/09/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 30/09/2010

  En aquesta edició Zapatero i Cándido Méndez treuen conclusions oposades sobre la vaga general. D'altra banda, a La Zarzuela, el rei Joan Carles, la reina Sofia i el príncep Felip es veuen obligats a entrar a la cuina per la vaga del personal de servei. Al programa "El gato al agua" la vaga també és tema de debat. El programa mostrarà uns joves Artur Mas i Duran el dia que Mas va fumar el seu primer porro, i quines conseqüències va tenir.

 • Polònia - 23/09/2010
  Veure vídeo

  Polònia - 23/09/2010

  En aquesta edició, es veu un Artur Mas més actiu que mai anant de plató en plató. Si la setmana passada era "La noria", aquesta setmana és entrevistat per Xavier Bosch al programa "Àgora". A més, el president Montilla aposta per un canvi de "look" per mirar de remuntar en les enquestes. Alícia Sánchez-Camacho viatja fins a França per intentar fitxar Nicolas Sarkozy i Joan Herrera i la seva nova col·lega, Dolors Camats, prenen posicions com a líders d'ICV.

 • Els millors moments
  Veure vídeo

  Els millors moments

  "Polònia" recupera, en un programa especial, els gags més divertits d'aquesta temporada que acaba. El programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler recorda la infància de Millet (Queco Novell), la visita d'Obama (David Olivares) a Barcelona, l'origen del "tot i que" del Mas (Bruno Oro), els pactes de Zapatero (Queco Novell) o la trobada històrica entre el Papa (Toni Albà) i la monja Forcades (Mireia Portas).

 • Especial Cinema
  Veure vídeo

  Especial Cinema

  Recull dels gags cinematogràfics més divertits de la història del programa. Per començar, rescatem les paròdies de films tan taquillers com "Superman" (amb Artur Mas), "El xou de Truman" (amb José Montilla), "Ocean's Eleven" (amb Zapatero), "Rocky" (amb Benet XVI), "Kill Bill" (amb Carod) o "Up" (amb Oriol i Jordi Pujol). També es revisen clàssics com "Els deu manaments" (amb Jordi Pujol), "El jove Frankenstein" (amb Joan Tardà), o l'humor dels germans Marx (amb ZP i Rajoy). A més, també explora la ciència-ficció més dura amb "Avatar" (amb Zapatero) o "Star Trek" (amb el tripartit).

 • Grans moments musicals
  Veure vídeo

  Grans moments musicals

  Aquest programa especial de "Polònia" rescata els millors gags musicals de la temporada, com el "Paper paper" de l'Estatut o el "Pacto, pacto, pacto" de Zapatero...

Anar al contingut